Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα αν το κινητο μπορει να δεχθει τα δεδομενα μεχρι μια ταχυτητα ή ο σκληρος ο δισκος, τοτε δε γινεται.

Δημοσ.
Αερόπολη ;

αρεοπολη ναι

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ----------

Ναι αλλα αν το κινητο μπορει να δεχθει τα δεδομενα μεχρι μια ταχυτητα ή ο σκληρος ο δισκος, τοτε δε γινεται.

τι εννοεις ακριβως;

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοεί ότι αν ο δίσκος είναι αργός (πχ 5400rpm 2.5" HDD που πάνε 45ΜΒ/sec) το να τον έχεις σε usb3.0 ή e-sata είναι δώρον άδωρον μιας και δεν πρόκειται ποτέ να φτάνει τις ταχύτητες που πιάνουν αυτά τα 2 πρότυπα

• Super Moderators
Δημοσ.

η ξενέρα είναι ότι προς το τέλος της χρονιάς με αυτά τα λεφτά θα παίρνουμε τον 160gb της Intel :-(

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε. Οι τιμες εχουν πεσει στο 50% απο τοτε που ανοιχθηκε το θεμα! SSD δεν ειχα βαλει τοτε, αλλα το σκεφτομαι σοβαρα για τωρα! Εχουμε καποια καλη προταση στα 64gb;

Επισης μπορει να μου πει καποιος εαν το SONY VAIO VCPF11Z1E εχει και 2ο slot για σκληρο δισκο;

Οι SSD εχουν το ιδιο μεγεθος με τους σκληρους στα λαπτοπ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο δισκο; Ψαχνω, αλλα δε βρισκω κατι καλο και οικονομικο. Τα 64gb πιστευω θα ειναι αρκετα. Θα βαλω Windows 7 64bit.

Επισης δε καταλαβαινω γιατι σχεδον ολα εχουν διαφορετικες ταχυτητες αναγνωσης και εγγραφης, ενω ειναι τα ιδια gb και ο ιδιος τυπος, πχ SATA II.

Δημοσ.

Καλοι ειναι! Σκεφτομαι ομως εαν τα 64gb ειναι αρκετα για τα Windows7. Ενταξει οι εφαρμογες θα χωρανε, αλλα τα παιχνιδια;

Αν και νομιζω οτι το λαπτοπ μου εχει slot για 2 σκληρους δισκους. Οποτε θα τα εγκαθιστω στον 2ο.

Δημοσ.

Tα παιχνιδια θα μπορουν να παιζουν και απο τον hdd αλλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα ειτε σε 90gb ειτε σε 120gb για να ειμαι πιο ανετος..

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλοι ειναι! Σκεφτομαι ομως εαν τα 64gb ειναι αρκετα για τα Windows7. Ενταξει οι εφαρμογες θα χωρανε, αλλα τα παιχνιδια;

Αν και νομιζω οτι το λαπτοπ μου εχει slot για 2 σκληρους δισκους. Οποτε θα τα εγκαθιστω στον 2ο.

τότε γιατί ζήτησες 64αρι? πήγαινε στον 128αρι Samsung 830/Crucial M4 ή στους 120αρηδες OCZ Agility3-Vertex3/Corsair Force 3-GT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...