Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας tv για εγγραφή nova μέσω pc

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχήν sorry αν το έβαλα σε λάθος section αλλά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω :-)

θέλω να πάρω μία κάρτα τηλεόρασης (μέχρι 70 ευρώ εκτός αν αξίζει η αγορά ακριβότερης) που να την συνδέσω με τον αποκωδικοποιητή της nova μέσω ενός καλωδίου Composite? ο αποκωδικοποιητής έχει από πίσω τρία βύσματα τα κλασικά κίτρινο κόκκινο και άσπρο και θέλω ένα τέτοιο καλώδιο να το συνδέσω και με την κάρτα τηλεόρασης που θα μου προτείνετε για το pc :-) για να μπορώ να βλέπω nova μέσω του pc ποιο πολύ για να γράφω σειρές το θέλω οπότε χρειάζομαι και ένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτό :-)

ο αποκωδικοποιητής είναι necobox αλλά έχω και αυτόν που δίνει η nova! αυτό είναι εφικτό να γίνει?κάπου διάβασα ότι γίνετε αλλά ήταν παλιά τα posts τώρα τι ισχύει?μην πάρω τσάμπα κάρτα τηλεόρασης και δεν γίνετε μετά :-D εννοείτε πως την πληρώνουμε την nova 60 ευρώ/μήνα :mad: τουλάχιστον να γράψω κάτι σειρές που θέλω!περιμένω τις απόψεις σας! και sorry αν υπήρχε παρόμοιο θέμα :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και εγω θελω να κανω το ιδιο πραγμα ακριβως με τον αποκωδικοποιητη της Nova και το htpc που εχω ακριβως απο κατω.

Μπορειτε να μου προτινετε καποια καρτα τηλεορασης η οποια να μπορει να δουλεψει σε win7 και να κανει σιγουρα για αυτη την δουλεια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οποιαδηποτε καρτα κανει. Αρκει να αγορασετε ενα μηχανηματακι ( κανενα 50αρι ευρω ) που κανει το composite σε καλωδιο κεραιας. Ετσι θα παιρνει το σημα του Nova κανονικα. Αν παλι εχετε τον κανονικο αποκωδικοποιητη της Nova τοτε πιθανως αυτος εχει εισοδο καλωδιου κεραιας αλλα και εξοδο. Βαλτε την κεραια με την οποια πιανετε τα υπολοιπα καναλια στην εισοδο και το καλωδιο που θα παρετε απο την εξοδο θα εχει τα καναλια που πιανει η κεραια του σπιτιου σας + το καναλι που παιζει το Nova...

Δημοσ.
Οποιαδηποτε καρτα κανει. Αρκει να αγορασετε ενα μηχανηματακι ( κανενα 50αρι ευρω ) που κανει το composite σε καλωδιο κεραιας. Ετσι θα παιρνει το σημα του Nova κανονικα. Αν παλι εχετε τον κανονικο αποκωδικοποιητη της Nova τοτε πιθανως αυτος εχει εισοδο καλωδιου κεραιας αλλα και εξοδο. Βαλτε την κεραια με την οποια πιανετε τα υπολοιπα καναλια στην εισοδο και το καλωδιο που θα παρετε απο την εξοδο θα εχει τα καναλια που πιανει η κεραια του σπιτιου σας + το καναλι που παιζει το Nova...

Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω τι προτείνεις στα παιδιά. Έχεις καταλάβει τι θέλουν να κάνουν?

Δημοσ.

jumboελεος...

Παιδιά, θα σας φτιάξω πολύ οικονομικότερα http://cgi.ebay.co.uk/Easycap-USB-2-0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Adapter-/280473037133?pt=UK_Computing_Computer_Components_Graphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item414d7ee94d#ht_3174wt_962

Υπάρχει και στην Ελλάδα αλλα οι αγιογδύτες το πουλάνε κοντα στα 20...

Δημοσ.
jumboελεος...

Παιδιά, θα σας φτιάξω πολύ οικονομικότερα http://cgi.ebay.co.uk/Easycap-USB-2-0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Adapter-/280473037133?pt=UK_Computing_Computer_Components_Graphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item414d7ee94d#ht_3174wt_962

Υπάρχει και στην Ελλάδα αλλα οι αγιογδύτες το πουλάνε κοντα στα 20...

Καλη φαση φαινεται αυτο αλλα καταρχην δουλευει με windows 7?

Αν το ξεραμε σιγουρα το χτυπαγα να το δοκιμασω, ετσι κι αλλιως ειναι πολυ φθηνο μαζι με μεταφορικα! Το εχει δοκιμασει κανεις οτι δουλευει στανταρ?

Ευχαριστω!

υ.γ. του εστειλα mail αν δουλευει σε win 7 και περιμενω απαντηση.

Δημοσ.

εγώ είχα πάρει τον Αύγουστο μία κάρτα τηλεόρασης και κάνω την δουλειά μου μια χαρά!αν πάρετε αυτό που λέει ο paylidis και γενικά άμα το συνδέσετε με composite θα πρέπει να έχετε τον αποκωδικοποιητή σε μια τηλεόραση και να αλλάζετε από εκεί τα κανάλια ότι βλέπει η τηλεόραση θα βλέπει και το pc με την κάρτα τηλεόρασης!εκτός αν το συνδέσετε με την κεραία της nova αλλά θέλετε δορυφορική κάρτα τηλεόρασης και άλλον αποκωδικοποιητή όχι αυτόν που δίνει η nova

Δημοσ.

Λογικο οτι οτι βλεπεις στην τηλεοραση αυτο θα βλεπεις - γραφεις στο pc. Εγω θα περιμενω να απαντησει ο "μαστορας" αν δουλευει και σε 7αρια και αν μου πει ναι το χτυπαω και βλεπουμε.

Δημοσ.

Και στην ερωτηση που του εκανα με Mail δεν μου απαντησε "καθαρα" αν δουλευει ή οχι σε 7αρια αλλα μου απαντησε οτι και μεσα στην αγγελια. Δεν ξερω τι θα κανω, θα το σκεφτω αν θα το παρω και οτι γινει εγινε, γιατι θυμηθηκα οτι εχω ενα tv tuner με το οποιο βλεπεις τηλεοραση στο pc και χωρις να ειναι ανοιχτο και ισως κανω δουλεια με αυτο. Απλως πρεπει να δω αν βολευει η συνδεσμολογια.

Δημοσ.

Παντως ο Ελληνας μεσα στην παρανομια ειναι.....................

Αν ειναι να εισαι παρανομος γιατι δεν κατεβαζεις τις σειρες που θελεις απο το ιντερνετ ?

Δημοσ.

μια δορυφορική κάρτα ( skystar ας πούμε ) και με το software Prodvb ας πουμε εχετε πλήρη έλεγχο του προγράμματος με epg αλλαγή καναλιών απο το pc πολλά άλλα κανάλια εκτός nova και ποοοοοοοοοοοοολυ καλύτερή διαχείριση μπουκέτα και γενικός μενυ απο το δέκτη σου (για τον patatasat της nova άστο καλύτερα )

αν πάρεις κάρτα hd (h264) θα έχεις και HD στο pc αλλα................

η νεα κάρτα της nova παίζει τα νεα HD καναλια μονο στον ιδιοκτησιακό δεκτη και εκτος τον άλλων κλειδώνει και ολας με τον δεκτη και δεν παίζει πουθενά αλλού (ακόμα τουλάχιστον)

Δημοσ.
Παντως ο Ελληνας μεσα στην παρανομια ειναι.....................

Αν ειναι να εισαι παρανομος γιατι δεν κατεβαζεις τις σειρες που θελεις απο το ιντερνετ ?

Στην συγκεκριμενη φαση φιλε μου δεν ειμαι νομιζω οτι ειμαι παρανομος. την συνδρομη μου την πληρωνω κανονικα και δεν εχω σπασμενες καρτες και δεν ξερω εγω τι αλλο .... απλα καποιες εκπομπες του discovery συγκεγκριμενα δεν μπορω να τις βρω πουθενα αλλου , ουτε μπορω και θελω να πληρωνω pvr, οποτε ειπα να κοιταξω πως μπορω να τις γραψω στο pc μου!

Δημοσ.

Φυσικα και εισαι παρανομος, η αντιγραφη απαγορευεται απο τον νομο, το οτι πληρωνεις δεν σημαινει πως μπορεις να αντιγραψεις κατι, σημαινει πως μπορει απλα να το δεις.

Και απο την τηλεοραση αν αντιγραψεις ταινια η σειρα παλι παρανομος εισαι, αυτα ειναι πραγματα που δεν νομιζω πως υπαρχει ανθρωπος που να μην τα γνωριζει.

Δημοσ.

όσο παράνομη είναι η ίδια που σου πουλάει και χρεώνει κάθε μηνα την συνδρομή για pvr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:X:mad::mad:

τι ακριβώς αλλάζει ?????????

πάλι γράφω και πάλι το βλέπω οποτε θέλω και όσες φορες θέλω άρα δεν είμαι εγώ παράνομος

αν είναι κάποιος είναι η εταιρία που μου το πουλάει και μου το εξηγεί ακριβώς πως να το κάνω στο operation manual και δεν αναφέρει κανένα περιορισμό στο ποτε θα το δω και πόσες φορες

:X

:mad::mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...