enrique19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 λοιπον επειδη μολις τωρα ξυπνησα διαπτυστωσα με μεγαλη εκπληξη θλιψη και θυμο οτι οι αριθμοι των κινητων τηλεφωνον που εχω διεκοπηκαν...για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο..το λιγοτερο που περιμενα ειναι να παρει ακομα μια παραταση μηνων...αλλα δεν εγινε αυτο..ανταυτου μου εκοψαν τους αριθμους ακρως φασιστικα..με το ετσι θελω...με μια κινηση πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα μετα την μεταπολιτευση..που θυμισε μιλιταριστικο καθεστως και εκκλησιαστικο κρατος...σημερα το κρατος γυρισε κυριολεκτικα 50 χρονια πισω.μην πω 100...εγω απο αυτην τους την κινηση εχω διαφυγοντα κερδη..που βεβαια δεν προκειται να το κυνηγησω γιατι στο γιουνανισταν ακρη δεν βγαζεις,ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις αν τα καταστηματα καρτοκινητης ειναι ανοικτα και την κυριακη?και μεχρι τι ωρα αν ξερει κανεις θα με βοηθησει πολυ
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 ...με μια κινηση πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα μετα την μεταπολιτευση..που θυμισε μιλιταριστικο καθεστως και εκκλησιαστικο κρατος... Μπάμπη τα παραλές ολίγον τι. Τον τελευταίο μήνα άκουγες/διάβαζες/έβλεπες περισσότερο για δήλωση κινητών παρά το όνομα σου και ο νόμος έχει ισχύ πάνω από έξι μήνες. Τα μαγαζιά του είδους είναι κλειστά την Κυριακή και τη Δευτέρα θα σου πρότεινα να πας πρωι-πρωι γιατί θα γίνεται χαμός από ανάλογες περιπτώσεις. Δες το σαν μια εμπειρία που για μιαμιση μέρα θα έχεις την ησυχία σου χωρίς κλήσεις, sms, mms και λοιπά «κατασκευάσματα του διαβόλου».
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ήτανε γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι βάση νόμου θα γίνει διακοπή αν δεν δηλωθεί το κινητό μέχρι τις 30/7/10.
Captain Nemo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Τα μηνύματα με την αντίστροφη μέτρηση έπεφταν βροχή δεν τα λάμβανες ?Εμένα μου λέγανε αντε ακόμα να το δηλώσεις τελειώνει η προθεσμία θα στο κόψουμε απο πρώτη Οι δημοσιογράφοι χτυπιόντουσαν θα χάσετε το νούμερο σας τρομολαγνεία αλλο τίποτα. Μα που ζείς δεν βλέπεις οτι το κράτος εχει σοβαρέψει αυτα που ξέραμε να τα ξεχάσουμε δεν υπάρχουν ποιά παρατάσεις και αλλα χαριστικά.Τώρα ζούμε σε ώρα Ελβετίας.Και με αυτό που είπες για κυριακές σε τσάκωσα δεν υπάρχει αμφιβολία εχεις έρθει απο αλλο πλανήτη παιδιά είναι επίσημο τώρα ζουν αναμεσά μας.Τώρα ο καημένος ο ET δεν μπορεί να PHONE HOME
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Πού να δεις εγώ τι έπαθα. Δεν πλήρωσα το λογαριασμό του κινητού και μου διέκοψαν τη σύνδεση! Είναι απίστευτοι. Τι να πω. Περίμενα να με πάρουν ένα τηλέφωνο να το συζητήσουμε, να με καλέσουν σε κάποιο oteshop για καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά, να δώσουν μια περίοδο χάριτος για φέτος (ένεκα οικονομικής κρίσης) αλλά αυτοί τίποτα λέμε. Το κόψαν με το έτσι θέλω. Ουστ φασίστες, καταπατητές των καταναλωτικών μου δικαιωμάτων! Και btw, τα σχετικά καταστήματα ήταν εκτάκτως ανοιχτά σήμερα μέχρι τις 9 το βράδυ, αν θυμάμαι καλά, για να εξυπηρετούν όσους δε φρόντισαν εγκαίρως τις «υποχρεώσεις» τους. Κανονικά θα έπρεπε να υποχρεώσουν τους σκλάβους τους να δουλέψουν και Κυριακή 1 Αυγούστου αλλά είπαμε είμαστε γιουνανισταν.
Sokku Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κανονικά θα έπρεπε να υποχρεώσουν τους σκλάβους τους να δουλέψουν και Κυριακή 1 Αυγούστου αλλά είπαμε είμαστε γιουνανισταν. Τι να σχολιάσεις τώρα;Μήπως θες να έρθουν και στην παραλία να σου κάνουν αέρα ή να σου βάλουν την ομπρέλα και να σε ρωτήσουν "μήπως ξέχασατε κύριε να δηλώσετε το κινητό σας;" Έτσι θα πάει η Ελλάδα με αυτά τα μυαλά.Σεβόμαστε και τους γύρω μας. Όσο για την σύνδεση κι εσύ αν είχες επιχείρηση και δεν σε πλήρωνε κάποιος για αυτά που του πρόσφερες θα του έκοβες τις παροχές.Δεν θα ήσουν κανένα κοινωφελές ίδρυμα πιστεύω ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 o κλασικός ο Έλληνας της τελευταίας στιγμής...RESPECT Τι να σχολιάσεις τώρα; τπτ, είναι σαρκασμός
KAKADI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λοιπον επειδη μολις τωρα ξυπνησα διαπτυστωσα με μεγαλη εκπληξη θλιψη και θυμο οτι οι αριθμοι των κινητων τηλεφωνον που εχω διεκοπηκαν...για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο..το λιγοτερο που περιμενα ειναι να παρει ακομα μια παραταση μηνων...αλλα δεν εγινε αυτο..ανταυτου μου εκοψαν τους αριθμους ακρως φασιστικα..με το ετσι θελω...με μια κινηση πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα μετα την μεταπολιτευση..που θυμισε μιλιταριστικο καθεστως και εκκλησιαστικο κρατος...σημερα το κρατος γυρισε κυριολεκτικα 50 χρονια πισω.μην πω 100...εγω απο αυτην τους την κινηση εχω διαφυγοντα κερδη..που βεβαια δεν προκειται να το κυνηγησω γιατι στο γιουνανισταν ακρη δεν βγαζεις,ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις αν τα καταστηματα καρτοκινητης ειναι ανοικτα και την κυριακη?και μεχρι τι ωρα αν ξερει κανεις θα με βοηθησει πολυ Φιλε ενα πραγμα θα σου πω εγω.. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα γιατι τοσο καιρο ακουγες τι παιζει και ελεγες την κλασσικη εκφραση του Ελληναρα που μενει Ελλαδα..."Δε βαριεσαι" Δε σου φταιει λοιπον κανενας που εσυ επελεξες να κανεις του κεφαλιου σου.. Το κρατος δε σου φταιει σε τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα.. Και τωρα θα ηθελες τα καταστηματα να ειναι ανοιχτα και κυριακη για να πας να τακτοποιησεις το θεμα.. Περιμενεις δηλαδη καποιος απο μας για δικια σου 'ξεχασμενη' υποχρεωση να χασει την κυριακη του και την ξεκουραση του επειδη εσυ εδω και ενα μηνα βαριοσουν να πεταχτεις για 2 λεπτα υποθεση.. Αν εχεις διαφυγοντα κερδη ας φροντιζες να μη τα χασεις..ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.. Και με λυπη μου χαρακτηριζεις τη χωρα σου γιουνανισταν για δικο σου λαθος και θες να κυνηγησεις ενα θεμα, για το οποιο το ξαναλεω, σε ειχαν προειδοποιησει τουλαχιστον ενα μηνα πριν.. Φυσικα και ακρη δε θα βγαλεις για αυτο το θεμα.. Καλο ειναι σε μερικα θεματα ολοι μας να κοιταμε και λιγο τις πραξεις μας και οχι να κατηγορουμε τριτους..Αυτο φυσικα παει και σε μενα.. Φιλικα παντα!!
Praetorianos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λοιπον επειδη μολις τωρα ξυπνησα διαπτυστωσα με μεγαλη εκπληξη θλιψη και θυμο οτι οι αριθμοι των κινητων τηλεφωνον που εχω διεκοπηκαν...για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο..το λιγοτερο που περιμενα ειναι να παρει ακομα μια παραταση μηνων...αλλα δεν εγινε αυτο..ανταυτου μου εκοψαν τους αριθμους ακρως φασιστικα..με το ετσι θελω...με μια κινηση πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα μετα την μεταπολιτευση..που θυμισε μιλιταριστικο καθεστως και εκκλησιαστικο κρατος...σημερα το κρατος γυρισε κυριολεκτικα 50 χρονια πισω.μην πω 100...εγω απο αυτην τους την κινηση εχω διαφυγοντα κερδη..που βεβαια δεν προκειται να το κυνηγησω γιατι στο γιουνανισταν ακρη δεν βγαζεις,ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις αν τα καταστηματα καρτοκινητης ειναι ανοικτα και την κυριακη?και μεχρι τι ωρα αν ξερει κανεις θα με βοηθησει πολυ Τόσα πολλά συναισθήματα με κατέκλυσαν όταν το διάβασα. Τόσα αμέτρητα γιατί, από το "υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι" μέχρι "δεν το κλείνω και σταματάω ν' ασχολούμαι". Από την άλλη Αύγουστος μήνας περιμένοντας την παρέα να ξυπνήσει να πάτε για μπάνιο, η τηλεόραση δεν έχει τίποτα, το thread με τα ανέκδοτα δεν έχει ενημερωθεί... Παγωτάκι και "παρακολούθηση".
gatoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 αχαχαχαχ τέλη κυκλοφορίας θα έπαιρνες και ήθελες παράταση?
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Παιδιά σταματήστε να ασχολείστε με τον Μπάμπη. Ξύπνησε από το λήθαργο του, γράφτηκε, έγραψε μια μπούρδα για να σκεπάσει την τεμπελιά του και αμφιβάλλω αν διαβάσει ποτέ τις απαντήσεις.
KAKADI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Παιδιά σταματήστε να ασχολείστε με τον Μπάμπη. Ξύπνησε από το λήθαργο του, γράφτηκε, έγραψε μια μπούρδα για να σκεπάσει την τεμπελιά του και αμφιβάλλω αν διαβάσει ποτέ τις απαντήσεις. Για μενα το τοπικ εκλεισε.. Απλα ελπιζω τα σοβαροτερα θεματα στη ζωη του να μη τα αντιμετωπιζει με τετοιο σκεπτικο..
earthworm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ποιος είναι ο Μπάμπης ρε παιδιά ? Τoν ξέρεις προσωπικά isay ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λογικά από το "κλάφτα Χαράλαμπε" ?
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λογικά από το "κλάφτα Χαράλαμπε" ? Έτσι ακριβώς. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6oSyc9Wh_vo[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.