Προς το περιεχόμενο

Sweet Little Kitty Cat Adventures (Short Film)

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρόλο που έχεις τέτοιο άβαταρ φαίνεται τα πας καλά με το γατάκι. =ρ

Ωραίο φίλος, μπράβο!

Δημοσ.
Παρόλο που έχεις τέτοιο άβαταρ φαίνεται τα πας καλά με το γατάκι. =ρ

Ωραίο φίλος, μπράβο!

Χεχε...!!! Thanks...:-)

Δημοσ.
Να σου ζήσει.Και μένα η γάτα μου σήμερα γέννησε 5 υγειέστατα γατάκια!2 μάυρα και 3 γκριζόμαυρα.

Nα σου ζήσουν. :-)

Δεν είναι δικό μου το γατάκι. Ο σκύλος είναι..!!! Ήταν του δρόμου - "αλήτισσα" (αδέσποτη) και επειδή "αλληλο-ερωτευτήκαμε" ο ένας τον άλλο πριν ένα χρόνο, όταν εισέβαλε στην πυλωτή μου, άρχισα να το φροντίζω - εμβόλια - φαγητό - κλπ...τελικά το κράτησα και συνεχίζω να το φροντίζω...!!! Την κοίταξα και με κοίταξε βαθιά στα μάτια (με την ουρά στα σκέλια και αφού είχε εξέλθει της πυλωτής) όταν επέστρεφα από την δουλειά μια μέρα ...και εγώ σκεφτόμουνα τι ωραίο και συμπαθητικό σκυλάκι...!!! Εκείνη ίσως σκεφτόταν τι ωραίο και συμπαθητικό αφεντικό or something...!!! Στην συνέχεια δημιουργήθηκε αγάπη μεταξύ μας, μιας και κάθε μέρα ερχόταν για να παίξουμε και να την ταΐσω....!!! Ε, αυτό ήταν...!! Λύγισα και την κράτησα.. χιχι)

Πολύ παλιότερα είχα κάτι γατάκια στον κήπο...!!! Πριν από πολλά χρόνια όμως...!!! :-)

Το γατάκι είναι του γείτονα και "εισέβαλε" στον κήπο μου για να εξερευνήσει...!!!

Δεν έχασα την ευκαιρία και το "τράβηξα" με την camera. Ήταν σκέτη γλύκα το άτιμο...!!! Μετά το οδήγησα στον κήπο του γείτονα πάλι (κάτω από τον πράσινο πλαστικό φράχτη/δίχτυ)... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...