testit Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 συγκρινεις 2 τελειως διαφορετικες καρτες... Δε συγκρίνω Η συμμετοχή μου στο άρθρο αυτό αφορά μόνο την ψύκτρα της arctic cooling accelero κλπ. ήθελα να τη βάλω - και την έβαλα σε μια 2900 - και σκεφτόμουν να τη βάλω και σε μια 3870 Τελικά - για την περίπτωσή μου - δεν είναι ιδανική λύση η συγκεκριμένη ψύκτρα - λόγω ύψους, όγκου γενικότερα. --- Γενικότερα οι νέες κάρτες της ατι, της σειράς 5, έχουν βελτιωθεί και στη θερμοκρασία και στο θόρυβο. βάση αυτών των βελτιώσεων, τα 40 nm έχοντας περάσει πολλές ατι από τα χέρια μου, πρώτη ήταν η 1300.., 1950, 2400, 2600, 2900, 3870, 4550, η 5670 (δηλαδή η σειρά 5) είναι πολύ σημαντική βελτίωση της ati . ούτε ζέστη, ούτε θόρυβος. από επιδόσεις δε μπορώ να πω γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αλλά το directx11 τα λέει όλα. ναι, η σειρές χ8χ0 ή χ9χ0 της ατι είναι οι καλές της κάρτες και στα τεστς των windοws βγαίνουν με 7.0 ... αλλά σημασσία έχει για ποια δουλειά τη θέλει ο καθένας!
vasilisga Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δε συγκρίνω Η συμμετοχή μου στο άρθρο αυτό αφορά μόνο την ψύκτρα της arctic cooling accelero κλπ. ήθελα να τη βάλω - και την έβαλα σε μια 2900 - και σκεφτόμουν να τη βάλω και σε μια 3870 Τελικά - για την περίπτωσή μου - δεν είναι ιδανική λύση η συγκεκριμένη ψύκτρα - λόγω ύψους, όγκου γενικότερα. --- Γενικότερα οι νέες κάρτες της ατι, της σειράς 5, έχουν βελτιωθεί και στη θερμοκρασία και στο θόρυβο. βάση αυτών των βελτιώσεων, τα 40 nm έχοντας περάσει πολλές ατι από τα χέρια μου, πρώτη ήταν η 1300.., 1950, 2400, 2600, 2900, 3870, 4550, η 5670 (δηλαδή η σειρά 5) είναι πολύ σημαντική βελτίωση της ati . ούτε ζέστη, ούτε θόρυβος. από επιδόσεις δε μπορώ να πω γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αλλά το directx11 τα λέει όλα. ναι, η σειρές χ8χ0 ή χ9χ0 της ατι είναι οι καλές της κάρτες και στα τεστς των windοws βγαίνουν με 7.0 ... αλλά σημασσία έχει για ποια δουλειά τη θέλει ο καθένας! αυτο ακριβως... η 5670 ειναι μια low budget dx11, ελαχιστα ενεργοβορα, πολυ αθορυβη, η οποια βεβαια στις επιδοσεις δεν τα παει και τοσο καλα, αλλα οπως λες και εσυ δεν εχει φτιαχτει για αυτο τον λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.