hammerd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 επεσε στα χερια μου ενα τετοιο και ειδα οτι με κατι custom firmware γινεται pstn.. του περασα ενα neptune που βρηκα αλλα ειναι ασταθες μετα το ρουτερ.. παγωματα και τετοια..οχι disconnect..! το εχει μετατρεψει κανενας πετυχημενα σε PSTN και αν ναι πως ? ---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ---------- δεν μπορω να πιστεψω πως κανενας ποτε δεν ειχε αυτο το ρουτερ σε καποια φαση της ιντερνετικης του πορειας..!
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 polloiτο ειχαν αλλα ελαχιστοι εχουν κανει την αλλαγη που λες.εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν.πραγματι αλλαζεις annex με καποια custom firmware αλλα τωρα ποσο καλα ειναι ...
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εκει που πηγα και βρηκα το πως και ποια firmwares να βαλω ελεγε οτι σε μερικους καθοτανε καλα και σε αλλους οχι..μαλλον ειμαι απο τους ατυχους..
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αν δοκιμασεις με αλλο firmware?αν περασεις ενα custom μετα σε αφηνει να περασεις official για pstn ομως οχι για isdn που ηταν στην αρχη.
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δεν βρισκω αλλα custom μονο αυτα τα neptune του ιταλου.. ωπα για μισο λεπτο..δηλαδη περναω πρωτα το custom που το κανει pstn και μετα περναω το original για pstn ?? θα κατσει λες ?
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δεν ξερω αν θα κατσει.απλα ειπα μηπως για καποιο λογο πετυχει.το εχω ακουσει για αλλο ρουτερακι τωρα αν πετυχαινει δεν ξερω.δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.απο την αλλη λιγοδυσκολο να πετυχει.αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μας το πει.ελεγα μηπως το ξεκλειδωνει και μετα παιρνας οτι firmware θες
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 α οκ θα το δοκιμασω αυριο και θα μιλησουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.