Προς το περιεχόμενο

ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με σκληρό δίσκο

spal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή έχουν συζήτηση 2 σελίδες,και μπορεί να είχαν και άλλες πληροφορίες, βαριόμουνα να το διαβάσω ολόκληρο.

Ε κι εγώ βαριόμουνα

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ----------

spal σε ρώτησα κάτι σημαντικό.Όταν έβαλες το δίσκο εξωτερικό με usb τι έκανε ο δίσκος?

Γύριζε έκανε κάποιον περίεργο ήχο? Ασε ανοιχτό το κουτί και παρατήρησε τον λίγο.

Και πάλι σε συμβουλεύω να μην τον βασανίσεις με πειράματα για να έχεις κάποια ελπίδα

να πάρεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.
Ε κι εγώ βαριόμουνα

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ----------

spal σε ρώτησα κάτι σημαντικό.Όταν έβαλες το δίσκο εξωτερικό με usb τι έκανε ο δίσκος?

Γύριζε έκανε κάποιον περίεργο ήχο? Ασε ανοιχτό το κουτί και παρατήρησε τον λίγο.

Και πάλι σε συμβουλεύω να μην τον βασανίσεις με πειράματα για να έχεις κάποια ελπίδα

να πάρεις τα αρχεία σου.

Ουφ, τελικά παιδιά μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες, κατόρθωσα και έσωσα ολόκληρα τα 2 partition του χτυπημένου δίσκου, μέσω ενός προγράμματος "data recovery" μέσα από το ntfs.com. Μόνο που επειδή μόνο με την DOS έκδοσή του μπόρεσα να "δω" τον χτυπημένο δίσκο, το recover των αρχείων (~80GB), κράτησε....17 ώρες, γι αυτό και άργησα να απαντήσω. Φυσικά ο δίσκος μετά είχε την κατάληξη που του άξιζε (κάπου στη χωματερή θα ξεκουράζεται τώρα).

Πάντως σας ευχαριστώ όλους σας για την άμεση ανταπόκρισή σας στο πρόβλημά μου

και ειδικότερα τους "paladin987" & "probe".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...