Προς το περιεχόμενο

Δουλεια απο το σπιτι μεσω...ιντερνετ

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πριν λιγες μερες εμεινα ανεργος μετα απο 5 χρονια συνεχομενης δουλειας.Εχω ακουσει για δουλεια μεσω ινερνετ,χωρις να ξερω ακριβως τι ειναι.Απλα θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος να μου πει μιας και καθομαι που καθομαι..Μεχρι να βρω κατι της προκοπης..

Δημοσ.

Είναι πολλά που μπορείς να κάνεις μιας και έχει χρόνο .

Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ. Απλά κάτι που μπορείς να κάνεις και να βγάζεις και κάποια αλλά όχι και πολλά είναι να κάνεις ένα blog με κάποιο θέμα που θα ενδιαφέρει και να βάλεις διαφημίσεις.Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά να κάνεις απλά είναι θέμα το τι θα βρεις και αν θα είναι πρωτότυπο για να μπορείς να προσελκύσεις πολύ κόσμο .Πάντως δεν δίνουν εύκολα χρήματα στο internet απ ότι έχω δει τα τελευταία χρόνια

Δημοσ.

Μία ιδέα είναι ένα blog όπως ειπώθηκε και απο πάνω και να βάλεις Google Adsense ή και κάποια Affiliate ( π.χ. Amazon). Έχε υπ΄όψιν όμως ότι στο blog τύπου Wordpress.com δεν επιτρέπεται να βάλεις GOOGLE ADSENSE, επιτρέπονται τα affiliate της Amazon με κάποιες προυποθέσεις που δε θυμάμαι τώρα. Θα πρέπει να πας προς blogspot δηλαδή. Θα πρέπει να βρεις blog με ιδιαίτερη θεματολογία για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και να το ενημερώνεις τακτικά. Φορολογικά δε ξέρω τι γίνεται με τις διαφημίσεις στο internet. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα για να σου πω λεπτομέρειες.

Υπάρχουν και κάποια site όπως :http://www.freelancer.com/

http://www.elance.com/ κλπ για δουλειές τύπου data entry, web design κλπ αλλά οι Ινδοί θα έλεγα ότι κυριαρχούν.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα σαν μπερδεμενο μου μοιαζει το ολο θεμα..Ελεγα μηπως εχει κανενας παρε δωσε με καμια εταιρια(καπου ειχα δει παλαιοτερα) που προσφερουν εργασια να μου ελεγε απο πρωτο χερι..

Δημοσ.

Μπα αυτά που βλέπεις στις εφημερίδες που λένε δουλειά από σπίτι όλα είναι μούφα, ψεύτικα .Παλιά κάποιος μου είχε πει ότι τέτοια σε βάζουν να στέλνεις spam mail σε διάφορους ...Έχουν περάσει χρόνια, αλλά δεν νομίζω να είναι αξιόπιστα .

Δημοσ.

Φιλε η δουλεια μεσω ιντερνετ ειναι για κανενα χαρτζιληκι και αυτο καμια φορα ισως να μην αξιζει ο κοπος σε σχεση με το χρονο που σπαταλας.Δεν ειναι για να ζησεις

Δημοσ.
Φιλε η δουλεια μεσω ιντερνετ ειναι για κανενα χαρτζιληκι και αυτο καμια φορα ισως να μην αξιζει ο κοπος σε σχεση με το χρονο που σπαταλας.Δεν ειναι για να ζησεις

Δυστυχώς συμφωνώ σε αυτό και δυστυχώς με τους ψηφιακά αναλφάβητους Έλληνες

και την προκατάληψη για το ίντερνετ που υπάρχει

(και επιτείνεται ακόμη περισσότερο με το χαζοκούτι

την τηλεόραση και την προπαγάνδα που κάνει εναντίον του)

τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Δημοσ.
Μπα αυτά που βλέπεις στις εφημερίδες που λένε δουλειά από σπίτι όλα είναι μούφα, ψεύτικα .Παλιά κάποιος μου είχε πει ότι τέτοια σε βάζουν να στέλνεις spam mail σε διάφορους ...Έχουν περάσει χρόνια, αλλά δεν νομίζω να είναι αξιόπιστα .

Μα και εδω αν δεις αλλα και σε διαφορα άλλα φορα, εμφανιζονται καποια νεα θεματα απο χρηστες με 1-2 ποστς, τα οποια εμμεσα διαφημιζουν καποιο site...

Πόσο μπορει να σε πληρωνει κάποιος για να κάνεις αυτη τη δουλειά; Ειναι δυνατον να αξιζει τον κοπο να ξοδεψεις τοσο χρονο; Αστεια πραγματα...

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποια site όπως :http://www.freelancer.com/

http://www.elance.com/ κλπ για δουλειές τύπου data entry, web design κλπ αλλά οι Ινδοί θα έλεγα ότι κυριαρχούν.

Δηλαδη τι κανεις σε αυτα τα σιτε,ποιο ειναι το αντικειμενο? Καταρχας ειναι αξιοπιστα?Για ενα καλοκαιρινο χατζιλικι 1-2βδομαδων αξιζει η παει με τον καιρο δλδ να μαζευεις πελατες κλπ?

Δημοσ.
Δηλαδη τι κανεις σε αυτα τα σιτε,ποιο ειναι το αντικειμενο? Καταρχας ειναι αξιοπιστα?Για ενα καλοκαιρινο χατζιλικι 1-2βδομαδων αξιζει η παει με τον καιρο δλδ να μαζευεις πελατες κλπ?

Μια χαρά αξιόπιστα είνα, είναι από τα πιο γνωστά. Ένα άλλο είναι το oDesk. Ότι μπορείς να φανταστείς είναι το αντικείμενο. Απλά δες τις θεματικές κατηγορίες και αγγελίες και θα καταλάβεις.

Και είναι και αυστηρά οργανωμένα. Περνάς από τεστ για αγγλικά, για τους κανόνες, το πως λειτουργεί η διαδικασία κλπ. Απο κει και πέρα, αυτοί που θέλουν κάποιον να τους κάνεις μια δουλειά βάζουν αγγελίες. Εσύ ως freelancer μπορείς να κάνεις 'αίτηση' για να σου ανατεθεί η δουλειά της αγγελίας. Ο εργοδότης της αγγελίας κοιτάει τις αιτήσεις, διαλέγει κάποιους για συνέντευξη και δίνει σε κάποιον την δουλειά. Τα κριτήρια ποικίλουν, άλλοι ζητάνε από πριν δείγμα δουλειάς, άλλοι κοιτάνε τον πιο φθηνό (ορίζεις στο προφίλ σου τι χρεώνεις ανά ώρα), αν μπορείς να είσαι διαθέσιμος τις ώρες που θα χρειαστεί για την δουλειά ή και όλα μαζί, εξαρτάται τις απαιτήσεις αυτού που βάζει την αγγελία. Υπάρχουν αγγελίες που πληρώνουν με την ώρα (και υπάρχει σύστημα που σε παρακολουθεί ενώ δουλεύεις στο pc ώστε να καταγράφονται και να αποδεικνύονται οι εργατοώρες που όντως δούλεψες για την συγκεκριμένη δουλειά, ώστε να πληρωθείς ανάλογα) και άλλες αγγελίες που είναι με συγκεκριμένο ποσό πληρωμής άσχετα αν εσένα θα σου πάρει 5' ή 5h να την βγάλεις. Το πιο safe είναι με την ώρα επειδή υπάρχει το σύστημα που αποδεικνύει ότι όντως δούλεψες και εξασφαλίζει την πληρωμή σου. Πληρωμή συγκεκριμένου budjet έχει κάποιο ρίσκο αλλά εννοείται ότι κι εσύ κοιτάς να διαλέγεις αγγελίες αυτών που φαίνεται στο ιστορικό τους και την αξιολόγηση τους ότι είναι έμπιστοι.

Χαρτζιλίκι (και πολύ περισσότερο από χαρτζιλίκι) βγάζεις όποτε θέλεις αν κυνηγάς και σε διαλέγουν. (σε αυτό που ρώτησες, κάποιοι θέλουν να φαίνεται ότι έχεις προυπηρεσία, καλή αξιολόγηση, θα δεις τα qualifications που ζητάει η κάθε αγγελία. Καλό είναι να αρχίσεις με μικρές (φθηνές) και σύντομες δουλίτσες που είναι πιο εύκολο να σου την δώσει ο άλλος ενώ δεν έχεις αξιολόγηση, ώστε να αποκτήσεις ένα ιστορικό/αξιολόγηση πριν πας στα μεγάλα που έχουν απαιτήσεις. Εξαρτάται από τις δουλειές που θα 'χτυπήσεις' και θα βγάλεις. Μπορείς να διαλέξεις μικρές δουλίτσες που βγάινουν σύντομα και συνολικά να βγάλεις ένα καλούτσικο ποσό, μπορείς να χτυπήσεις και δουλειές που θέλουν χρόνο (πχ λέει η αγγελία ότι το project θα κρατήσει 1 μήνα -και παραπάνω- και σε θέλουν 40 ώρες την εβδομάδα. Και ας πούμε ότι πληρώνουν με 7$ (μεσαία κατηγορία προς το φθηνό) την ώρα. Για κάνε πολλαπλασιασμό να δεις τι βγαίνει. Έχει και μεγαλύτερα και μικρότερα ποσά, εξαρτάται και ανάλογα με τις δυνατότητες σου.

Αυτά χονδρικά.

Δημοσ.

Υπαρχουν και προγραμματα PTC ... εγω χρησιμοποιω ενα (facebook εφαρμογη) απο την 21η ιουνιου μεχρι σημερα και μεχρι τωρα εβγαλα γυρω στα 50 δολαρια (37 ευρω).Κανεις καποια τασκ -μη με ρωτησετε τι ακριβως , θα ξημερωσουμε στην αναλυση.Εχει τυχει και σε μια μερα να βγαλω 8 δολαρια,θα μπορουσα και παραπανω αλλα κουραστικα πνευματικα.Πρεπει να εχεις paypal,δεν χρειαζεται να ειναι verified και η καταθεση γινεται την επομενη εργασιμη , εστω και για 0,01$.

Φυσικα αυτο δεν ειναι δουλεια,ειναι για να βγαλεις κανενα μικρο χαρτζιλικι για να παρεις κανα π.χ μεταχειρισμενο ipod touch.Εγω προσωπικα αγορασα κατι τσαγια με 18 ευρω και ολα τζαμι.

Ειδικα αμα ξερετε πολυ καλα γερμανικα/γαλλικα & αγγλικα και οταν λεω πολυ καλα δεν εννοω να εχετε ενα απλο πτυχιο φροντιστηριου,αλλα κατι παραπανω,μπορειτε να βγαζετε ακομα και 15 ή 20 ευρω την ημερα.Και οπωσδηποτε χρειαζεται αφθονος ελευθερος χρονος και προσοχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...