Προς το περιεχόμενο

καποιος ειδικος για συνδεση ρουτερ??

deepk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!!μετακομιζω τωρα και στο καινουργιο σπιτι που μπαινω υπαρχει καποιο προβληματακι..το ρουτερ μπορει να μπει μονο σε καποιο σημειο ειτε κοντα στο pc ειτε κοντα στο ps3 και την τηλεοραση αντιστοιχα..αν επιλεξω να το βαλω κοντα στο ps3 για να εχω και internet στο pc μονο με καποιο ανταπτορα wifi λογικα μπορω ετσι?δεν πιστευω να εχω μεγαλη απωλεια σηματος ε?μιλαμε για εναν τοιχο να χωριζει pc και ρουτερ..αν επιλεξω να συνδεσω το ρουτερ κοντα στο pc με το ps3 πως θα μπορω να εχω συνδεση??εχει wifi ενσωματομενο γιατι δεν ξερω??αν αγορασω ενα καλωδιο ethernet αρκετα μεγαλο βρισκω λυση αλλα χανω σε σημα??

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το ethernet.. και 100 μέτρα φτάνεις.

Αν το σπίτι είναι δικό σου ... υπάρχει και η λύση να ανοίξεις μια τρύπα στο τοίχο.

Εδώ έχω περάσει ένα ethernet από όλο το σπίτι.. περνάει από 3εις τοίχους μέχρι να φτάσει στον προορισμό του :-D

Δημοσ.

Aν δεν σε ενδιαφέρει η απώλεια μπορείς να τα έχεις και τα δύο με wi-fi και να μη μπλέκεις με καλώδια αφου το ps3 υποστηρίζει 802.11.

Με κάλώδιο ethernet για το pc 8α είσαι μια χαρά, δεν έχεις απώλειες σήματος. Πάντως με wi-fi θα έχεις όπως και να έχει απώλειες.

Φρόντισε επίσης το καλώδιο από το ρουτερ στο τηλέφωνο, με το βύσμα rj-11 να είναι όσο πιο μικρό σε μήκος γίνεται, εκει θα έχεις απώλειες αν μιλάς για μήκος 5-6 μέτρα ή και πιο λίγο.

Δημοσ.

παιδια απο οτι βλεπω θελει δοκιμες το πραγμα..δεν ηξερα οτι το ps3 εχει wifi οποτε θα κανω τις δοκιμες μου!!σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση και αν μου ξαναδημιουργηθει θεμα θα σας ξαναενοχλησω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...