Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει ο H/Y..!!!

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα..χτες και νω το είχα ανοιχτό το pc έκλεισε ξαφνικά..!!κ δεν ξανανοιγε με τπτ..λέω μάλλον τροφοδοτικο..πήγα σήμερα πρωί πήρα άλλο το συνδεσα κ πάλι τπτ..δεν ανοίγει με τπτ το μηχάνημα..λέτε να φταει η μητρική..;;έχει κάναν χρόνο που την άλλαξα..τι άλλη πιθανή αιτία να ψάξω..;;;ααα κοίταξα κ το καλώδιο από τον διακόπτη μια χαρά μου φαινετε κ στην θέση του..επίσης μόλις παταω τον διακόπτη να ανοίξει το μηχάνημα υπάρχει ΕΝΑ κίτρινο λαμπάκι στην μητρική που ανάβει..!!σημαίνει κάτι αυτό..;;;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν κολλάει το θέμα αυτό φιλε με το ΔΙΚΟ μου..εμπαση περίπτωση εγώ όπως λέω ανάβει το λαμπάκι της μητρικής με το που ανοίγω τον διακόπτη αλλά μετά δεν κινητε φύλο..δεν κάνει τπτ..!!κ με το παλιό τροφοδοτηκο κ με το καινούργιο..!!καμία ιδέα κανεις.???

Δημοσ.
Δεν κολλάει το θέμα αυτό φιλε με το ΔΙΚΟ μου..εμπαση περίπτωση εγώ όπως λέω ανάβει το λαμπάκι της μητρικής με το που ανοίγω τον διακόπτη αλλά μετά δεν κινητε φύλο..δεν κάνει τπτ..!!κ με το παλιό τροφοδοτηκο κ με το καινούργιο..!!καμία ιδέα κανεις.???

ααα νομιζα οτι ανοιγα απλα μαυρη οθονη,σορρυ

Δημοσ.

Το λαμπάκι το κίτρινο που ανάβει με το παταω το διακόπτη τη σημαίνει..;;ξέρει κανείς..;;

Δημοσ.
μαλλον οτι απλώς παίρνει ρεύμα

εχεις δικιο...!!δειχνει οτι περνει ρευμα..!!λετε να τα φτυσε..??τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω..!!!

με εσπασε τα νευρα απο το πρωι..!!!

Δημοσ.
εχεις δικιο...!!δειχνει οτι περνει ρευμα..!!λετε να τα φτυσε..??τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω..!!!

με εσπασε τα νευρα απο το πρωι..!!!

έχεις εγγύηση?

Δημοσ.

δε ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι μπορείς να κάνεις... αλλα γενικά

βγάλε οτι έχεις πάνω.

Άσε μόνο τροφοδοτικό, cpu, καρτα γραφικών, και μνήμη. (Ολα τα αλλα.. κάρτες, δίσκους, cd/dvd κτλ βγάλτα).

Αν δεν ανάβει πάλι.. βγάλε τις μνήμες και δοκίμασε τες μια μια (δες το manual σου να δεις σε ποιο slot πρέπει να την βάλεις..)

Αν δεν ανάβει ή δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών ή δοκίμασε τη δικιά σου σε άλλο pc.

Αν δεν ανάβει.. τα λέμε αργότερα

Αν δεν μπορείς ή σε δυσκολεύει κατι απο τα παραπάνω στο να το κάνεις.. πήγαινε το εκεί που το πήρες..

Δημοσ.

εαν ειναι 2 χρονια η εγγυηση ειμαι στο παρατσακ..!!!σεπτεμβριο του 2008 την αγορασα απο μουλτιραμα..!!!

---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:00 ----------

δε ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι μπορείς να κάνεις... αλλα γενικά

βγάλε οτι έχεις πάνω.

Άσε μόνο τροφοδοτικό, cpu, καρτα γραφικών, και μνήμη. (Ολα τα αλλα.. κάρτες, δίσκους, cd/dvd κτλ βγάλτα).

Αν δεν ανάβει πάλι.. βγάλε τις μνήμες και δοκίμασε τες μια μια (δες το manual σου να δεις σε ποιο slot πρέπει να την βάλεις..)

Αν δεν ανάβει ή δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών ή δοκίμασε τη δικιά σου σε άλλο pc.

Αν δεν ανάβει.. τα λέμε αργότερα

Αν δεν μπορείς ή σε δυσκολεύει κατι απο τα παραπάνω στο να το κάνεις.. πήγαινε το εκεί που το πήρες..

τα εκανα φιλος μου..ολα τα παραπανω που λες..!!αλλα για της μνημες που λες εαν ειχαν προβλημα θα επρεπε τουλαχιστον να ξεκιναει το μηχανημα και μετα απο λιγο θα σφυριζε..!!η τουλαχιστον θα εμπαινε στο bios..

εδω σου λεω δεν ανοιγει με τπτ..!!!μονον το κιτρινο λεντακι ειναι αναμενο..!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...