ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Eγω ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα..χτες και νω το είχα ανοιχτό το pc έκλεισε ξαφνικά..!!κ δεν ξανανοιγε με τπτ..λέω μάλλον τροφοδοτικο..πήγα σήμερα πρωί πήρα άλλο το συνδεσα κ πάλι τπτ..δεν ανοίγει με τπτ το μηχάνημα..λέτε να φταει η μητρική..;;έχει κάναν χρόνο που την άλλαξα..τι άλλη πιθανή αιτία να ψάξω..;;;ααα κοίταξα κ το καλώδιο από τον διακόπτη μια χαρά μου φαινετε κ στην θέση του..επίσης μόλις παταω τον διακόπτη να ανοίξει το μηχάνημα υπάρχει ΕΝΑ κίτρινο λαμπάκι στην μητρική που ανάβει..!!σημαίνει κάτι αυτό..;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
mokas1234567 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παρομοιο θεμα με εσενα εχω και εγω εδω,διαβασε θα σε βοηθησει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=392948
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν κολλάει το θέμα αυτό φιλε με το ΔΙΚΟ μου..εμπαση περίπτωση εγώ όπως λέω ανάβει το λαμπάκι της μητρικής με το που ανοίγω τον διακόπτη αλλά μετά δεν κινητε φύλο..δεν κάνει τπτ..!!κ με το παλιό τροφοδοτηκο κ με το καινούργιο..!!καμία ιδέα κανεις.??? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
mokas1234567 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν κολλάει το θέμα αυτό φιλε με το ΔΙΚΟ μου..εμπαση περίπτωση εγώ όπως λέω ανάβει το λαμπάκι της μητρικής με το που ανοίγω τον διακόπτη αλλά μετά δεν κινητε φύλο..δεν κάνει τπτ..!!κ με το παλιό τροφοδοτηκο κ με το καινούργιο..!!καμία ιδέα κανεις.??? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ααα νομιζα οτι ανοιγα απλα μαυρη οθονη,σορρυ
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το λαμπάκι το κίτρινο που ανάβει με το παταω το διακόπτη τη σημαίνει..;;ξέρει κανείς..;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
XPHSTOS_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Να διαβάσεις το manual της μητρικής σου... Εκεί θα λέει τι σημαίνει!
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αυτην εδω εχω..αλλα δεν βρισκω το βιβλιαρακη της..!!!asus p5q
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αυτην εδω εχω..αλλα δεν βρισκω το βιβλιαρακη της..!!!asus p5q βαλε εδω ακριβος την εκδοση της μητρικης και εχει και το manual
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πανε στην asus.com και βρες το manual... για ενα λεπτο......
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μαλλον οτι απλώς παίρνει ρεύμα εχεις δικιο...!!δειχνει οτι περνει ρευμα..!!λετε να τα φτυσε..??τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω..!!! με εσπασε τα νευρα απο το πρωι..!!!
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχεις δικιο...!!δειχνει οτι περνει ρευμα..!!λετε να τα φτυσε..??τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω..!!!με εσπασε τα νευρα απο το πρωι..!!! έχεις εγγύηση?
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δε ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι μπορείς να κάνεις... αλλα γενικά βγάλε οτι έχεις πάνω. Άσε μόνο τροφοδοτικό, cpu, καρτα γραφικών, και μνήμη. (Ολα τα αλλα.. κάρτες, δίσκους, cd/dvd κτλ βγάλτα). Αν δεν ανάβει πάλι.. βγάλε τις μνήμες και δοκίμασε τες μια μια (δες το manual σου να δεις σε ποιο slot πρέπει να την βάλεις..) Αν δεν ανάβει ή δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών ή δοκίμασε τη δικιά σου σε άλλο pc. Αν δεν ανάβει.. τα λέμε αργότερα Αν δεν μπορείς ή σε δυσκολεύει κατι απο τα παραπάνω στο να το κάνεις.. πήγαινε το εκεί που το πήρες..
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εαν ειναι 2 χρονια η εγγυηση ειμαι στο παρατσακ..!!!σεπτεμβριο του 2008 την αγορασα απο μουλτιραμα..!!! ---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:00 ---------- δε ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι μπορείς να κάνεις... αλλα γενικά βγάλε οτι έχεις πάνω. Άσε μόνο τροφοδοτικό, cpu, καρτα γραφικών, και μνήμη. (Ολα τα αλλα.. κάρτες, δίσκους, cd/dvd κτλ βγάλτα). Αν δεν ανάβει πάλι.. βγάλε τις μνήμες και δοκίμασε τες μια μια (δες το manual σου να δεις σε ποιο slot πρέπει να την βάλεις..) Αν δεν ανάβει ή δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών ή δοκίμασε τη δικιά σου σε άλλο pc. Αν δεν ανάβει.. τα λέμε αργότερα Αν δεν μπορείς ή σε δυσκολεύει κατι απο τα παραπάνω στο να το κάνεις.. πήγαινε το εκεί που το πήρες.. τα εκανα φιλος μου..ολα τα παραπανω που λες..!!αλλα για της μνημες που λες εαν ειχαν προβλημα θα επρεπε τουλαχιστον να ξεκιναει το μηχανημα και μετα απο λιγο θα σφυριζε..!!η τουλαχιστον θα εμπαινε στο bios.. εδω σου λεω δεν ανοιγει με τπτ..!!!μονον το κιτρινο λεντακι ειναι αναμενο..!!!
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 βγαλτα όλα τα περιττά από πάνω και άσε μόνο τα απαραίτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.