George1987 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα για να κάνω εγγραφή ήχο που ακούγεται από τα ηχεία. Δοκίμασα το sound recorder των windows αλλά από οτι βλέπω δεν πραγματοποιεί εγγραφή από τα ηχεία,είναι μόνο για μικρόφωνο.
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα για να κάνω εγγραφή ήχο που ακούγεται από τα ηχεία. Δοκίμασα το sound recorder των windows αλλά από οτι βλέπω δεν πραγματοποιεί εγγραφή από τα ηχεία,είναι μόνο για μικρόφωνο. Γιώργο εννοείς ήχους που βγαίνουν από τα ηχεία ή κάτι άλλο; Επίσης ποια ηχεία; Του υπολογιστή; Του στερεοφωνικού; Της τηλεόρασης; Ο μόνος τρόπος να κάνεις τέτοια ηχογράφηση είναι μέ μικρόφωνο ΕΚΤΟΣ αν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην έξοδο των ηχείων (βύσμα).
George1987 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Γιώργο εννοείς ήχους που βγαίνουν από τα ηχεία ή κάτι άλλο; Επίσης ποια ηχεία; Του υπολογιστή; Του στερεοφωνικού; Της τηλεόρασης; Ο μόνος τρόπος να κάνεις τέτοια ηχογράφηση είναι μέ μικρόφωνο ΕΚΤΟΣ αν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην έξοδο των ηχείων (βύσμα). Από τα ηχεία του υπολογιστή. Ας πούμε βάζω ένα τραγούδι στον υπολογιστή από ένα cd η mp3. Ο ήχος που ακούγεται θέλω να τον κάνω ηχογράφιση. Παλιότερα στο laptop μου υπήρχε στον windows media player επιλογή για record,οτι ακουγόταν από τα ηχεία το έγραφε σε ένα αρχείο wav χωρίς μικρόφωνα κτλπ.
nemesiskp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτο που λες με το media player ειναι το cd ripping.
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Γιώργο αν θες να ηχογραφήσεις ήχο από CD τότε όπως ορθά είπε ο nemesis χρειάζεσαι λογισμικό CD ripping. Στις περισσότερες κάρτες ήχου και στα περισσότερα προγράμματα εγγραφής ήχου, μπορείς να επιλέξεις από που θα γράψεις (π.χ mic). Στην περίπτωση σου επειδή δεν ξέρω τι ΛΣ, κάρτα ήχου και προγράμματα έχεις, θα σου προτείνω ένα «μπακαλίστικο» τρόπο. Αγόρασε ένα καλώδιο διπλού Jack αρσενικό/αρσενικό (σαν αυτό) και σύνδεσε την την είσοδο μικροφώνου με την έξοδο που πάει ο ήχος στα ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.