Προς το περιεχόμενο

Λογισμικό για εγγραφή ήχου από ηχεία.

George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα για να κάνω εγγραφή ήχο που ακούγεται από τα ηχεία. Δοκίμασα το sound recorder των windows αλλά από οτι βλέπω δεν πραγματοποιεί εγγραφή από τα ηχεία,είναι μόνο για μικρόφωνο.

Δημοσ.
Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα για να κάνω εγγραφή ήχο που ακούγεται από τα ηχεία. Δοκίμασα το sound recorder των windows αλλά από οτι βλέπω δεν πραγματοποιεί εγγραφή από τα ηχεία,είναι μόνο για μικρόφωνο.

Γιώργο εννοείς ήχους που βγαίνουν από τα ηχεία ή κάτι άλλο;

Επίσης ποια ηχεία; Του υπολογιστή; Του στερεοφωνικού; Της τηλεόρασης;

Ο μόνος τρόπος να κάνεις τέτοια ηχογράφηση είναι μέ μικρόφωνο ΕΚΤΟΣ αν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην έξοδο των ηχείων (βύσμα).

Δημοσ.
Γιώργο εννοείς ήχους που βγαίνουν από τα ηχεία ή κάτι άλλο;

Επίσης ποια ηχεία; Του υπολογιστή; Του στερεοφωνικού; Της τηλεόρασης;

Ο μόνος τρόπος να κάνεις τέτοια ηχογράφηση είναι μέ μικρόφωνο ΕΚΤΟΣ αν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην έξοδο των ηχείων (βύσμα).

Από τα ηχεία του υπολογιστή. Ας πούμε βάζω ένα τραγούδι στον υπολογιστή από ένα cd η mp3. Ο ήχος που ακούγεται θέλω να τον κάνω ηχογράφιση. Παλιότερα στο laptop μου υπήρχε στον windows media player επιλογή για record,οτι ακουγόταν από τα ηχεία το έγραφε σε ένα αρχείο wav χωρίς μικρόφωνα κτλπ.

Δημοσ.

Γιώργο αν θες να ηχογραφήσεις ήχο από CD τότε όπως ορθά είπε ο nemesis χρειάζεσαι λογισμικό CD ripping.

Στις περισσότερες κάρτες ήχου και στα περισσότερα προγράμματα εγγραφής ήχου, μπορείς να επιλέξεις από που θα γράψεις (π.χ mic). Στην περίπτωση σου επειδή δεν ξέρω τι ΛΣ, κάρτα ήχου και προγράμματα έχεις, θα σου προτείνω ένα «μπακαλίστικο» τρόπο. Αγόρασε ένα καλώδιο διπλού Jack αρσενικό/αρσενικό (σαν αυτό) και σύνδεσε την την είσοδο μικροφώνου με την έξοδο που πάει ο ήχος στα ηχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...