Hugo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Θελω ενα pc για κατεβαστηρι και σερφαριζμα, διαθετω τροφοδοτικο,κουτι, και ολα τα συναφη περιφερειακα και θελω motherboard,ram,σκληρο,cpu. Εχω κανει 2 συνθεσης απο πλαισιο με τα εξης Ποια συνθεση να επιλεξω? το budget ειναι 150ε Επισης εβαλα τον samsung spinpoint λογο τιμης. εχει καταναλωση Seek 9.9 W Read/Write 8.7 W Idle 7.6 W Standy 1.2 W ενω ενας green τις western Read/Write 4.86 Watts Idle 4.85 Watts Standby 0.38 Watts θα υπαρξη σημαντικη καταναλωση μαρκοπροθεσμα? δεν θα δουλευει και 24ωρα αλλα καμποσο.Το καλο στην amd συνθεση ειναι η ευκολη μελλοντικη αναβαθμιση λογο am3 και ddr3.
katsikoula Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ναι οντως αμαρτια ειναι... ουτε για πλακα δεν θα σου φτασει! ποσο μαλλον αν βαλεις Win7
nick#18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Κανα μεταχειρο pII-pIII με το 1/3 του κοστους και λιγοτερο? Για το 1gb ram σε ενα κατεβαστιρι πιστευω πως ειναι μια χαρα.... το δικο μου λειτουργει με 512 και win xp μιας και το μονο που κανει ειναι να κατεβαζει και να ανεβαζει...
damastes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπορείς να πας επίσης και σε Motherboard,με atom cpu έτοιμη σαν και αυτή Intel D510MO (με dual core) ή για ακόμα ποιο φτηνά INTEL BOXD410PT
Hugo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 και εγω το σκεφτηκα να γυρισω τιποτα μικρομαγαζα και να παρω τα κομματια μπας και βρω τιποτα ποιο παλιο και οικονομικο , βασικα σκεφτομουν κατι σε 2,4ghz αντε 2,6ghz μιας που μονο θα σερφαρει και θα κατεβαζει και οπως λετε παραπανω ram,αλλα παει στα 40-50ευρω μια 2gb. λειτουργικο θα τρεχει ubuntu και 7.
damastes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αν τρέχει ubuntu σκέψου και αυτο που σου είπα με atom, με 1gb δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
probe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Eχει το ΠΛΑΙΣΙΟ ένα πακέτο αναβάθμισης με 2GB ddr3 και e3300 στα 132,50 € . Τώρα για το TURBO x motherboard foxconn είναι νομίζω δεν έχω γνώμη. http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/Upgrade-packs.htm Εγώ πάντως με ένα e2200 στα 2.20mhz που είναι χειρότερος από τον celeron, με 2mb ram παίζω άνετα καινούργια παιχνίδια (με καλούτσικη κάρτα βέβαια) δεν συμφωνώ με την άποψη ότι είναι για κατεβαστήρια μόνο κάποιος φθηνός intel ή amd. Με την ίδια λογική δεν συστήνω μονοπύρηνους semron ή atom κλπ
preskos7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Θελω ενα pc για κατεβαστηρι και σερφαριζμα, διαθετω τροφοδοτικο,κουτι, και ολα τα συναφη περιφερειακα και θελω motherboard,ram,σκληρο,cpu. Εχω κανει 2 συνθεσης απο πλαισιο με τα εξης Ποια συνθεση να επιλεξω? το budget ειναι 150ε Επισης εβαλα τον samsung spinpoint λογο τιμης. εχει καταναλωση Seek 9.9 W Read/Write 8.7 W Idle 7.6 W Standy 1.2 W ενω ενας green τις western Read/Write 4.86 Watts Idle 4.85 Watts Standby 0.38 Watts θα υπαρξη σημαντικη καταναλωση μαρκοπροθεσμα? δεν θα δουλευει και 24ωρα αλλα καμποσο.Το καλο στην amd συνθεση ειναι η ευκολη μελλοντικη αναβαθμιση λογο am3 και ddr3. Καλησπερα , Ριξε μια ματια εδω και πιστευω οτι με τα λεφτα που θες να δωσεις θα βρεις καλα πραγματα... http://www.amd.net.gr
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 1 GB Ram νομίζω είναι ok (για την δουλειά που τον θές πάντα).Εμένα με προβληματίζει ο δίσκος,κατεβαστήρι και 320 GB .Δεν ξέρω βέββαια αν σκέφτεσαι ότι κατεβάζεις να το μεταφέρεις σε μεγαλύτερο δίσκο αλλά προσωπικά θα κοίταζα για 640GB ή 1 TB http://www.skroutz.gr/s/58492/Western-Digital-Caviar-Black-640-GB-3-Gb-s-SATA-32-MB-Cache-7200-RPM.html http://www.skroutz.gr/s/93955/Samsung-Spinpoint-F3-1TB.html
Hugo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 βασίλη τα αρχεια που κατεβαζω οπως σωστα σκεφτικες θα μεταφερονται αλλου. ακομα και με 240Gb (για τις δικες μου απαιτησεις) θα μου ηταν αρκετα. θα τον κανω δικτυο με τον "καλο" μου υπολιγιστη. Θα βγω αυριο μεθαυριο στην γυρα να δω τι μπορω να βρω απο μικροτερα PCshopαδικα, θα εχω υποψην και κατι σαν αυτα που προτεινε ο damastes, απο οτι ειδα εχουν παθητηκη ψυξη οποτε δεν θα εχω και θορυβο ,μονο μην αρπαξει μες στο καλοκαιρι.Αλλιως θα χτυπισω την συνθεση amd απο πλαισιο.1gb για τωρα ειναι καλο για εναν mozila και ενα μtorrent,σε αποσυμπιεση winrar θα εχω ενα προβλημα αλλα δεν βαριεσαι,καλο ειναι. Ευχαριστω για τις προτασεις και την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.