Προς το περιεχόμενο

τι συμβαίνει με το DMOZ

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έχει σπάσει τα νεύρα,μεγάλη απογοήτευση για την βραδύτητα με την οποία ενημερώνουν το search database.

εχω μπει σε αυτόν τον περίφημο περιβόητο κατάλογο τους εδώ και εβδομάδες αλλά το search τους έχει να ενημερωθεί από τον ιούνιο και έτσι η άλλη καθυστέρηση που λέγεται google δεν έχει ενημερωθεί ακόμη.

πόσο καιρο ρε παιδιά κάνει αυτός ο βραδυποριακός να ενημερώσει το database του; ξέρει κανείς;

σου λένε δηλαδή,κάνε μια σελίδα και φύγε διακοπές για 3-4 μήνες και μετά θα δούμε αν την είδαμε,πως την είδαμε και που θα τη βάλουμε...

με έχουν κάνει να εχω βαρεθεί είναι η αλήθεια..

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να "υποχρεώσεις" το Google να σε κάνει index.

Ένας τρόπος είναι αυτός του _tasos, ένας άλλος είναι να υποβάλεις το site map σου στο Google, αλλά και σε άλλες μηχανές σε μορφή xml.

Ωστόσο αυτοί οι τρόποι είναι λίγο αργοί. Μπορείς αν θέλεις να επιταχύνεις με άλλες τεχνικές. Για λεπτομέρειες δες αυτό το άρθρο

Δημοσ.

συγγνώμη ρε παιδιά αλλά η μάλλον δε διαβάσατε καλά το ποστ η εγώ τα διατυπώνω τόσο λάθος ώστε δεν βγαίνει το σωστό νόημα.

όταν λέω το google δεν έχει ενημερωθεί ακόμη εννοώ ότι δεν έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη της σελίδας στον κατάλογο του DMOZ,έπρεπε

να το είχα γράψει καλύτερα.

δεν θέλω να με κάνει indexed αφού είμαι ήδη indexed και μάλιστα όλες μου οι υποσελίδες,56 από τις 58.

για το DMOZ ρώτησα αν ξέρει κανείς κάθε πότε κάνει update το search database του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...