katsouras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καταληξαμε λογω σπιτιου,μεγεθους και μετ'επειτα εξοδων να παρουμε τσιουαουα.Τωρα ψαχνουμε καμια καλη γεννα για τελος Σεπτεμβριου.Αν εχει καποιος κατι υποψιν ας με ειδοποιησει..
otherside88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εχω ποσταρει εδω απειρες φορες το μωρο μου, την αγαπη μου, την μεγαλη- ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδυναμια μου... αλλα θα το ξανακανω.... απο δω το απολλωνινι μου... η πιο σωστη αποφαση που πηρα ποτε...:-)
kate23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Γεια σας παιδια! Τωρα που θα παω να σπουδασω θα εχω την ευκαιρια επιτελους να παρω εναν σκυλο!(το καλο που του θελω του ιδιοκτητη να με αφησει!!! ) και ειπα να ρωτησω μερικα πραγματα. Σε ρατσα εχω καταληξει εδω και πολλα χρονια. Γερμανικος Ποιμενικος. Απλα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο αν ειναι αρσενικο ή θυληκο. Επισης, μπορω να το εκπαιδευσω μονη μου ή θα χρειαστει να παω σε καποιον ειδικο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Γεια σας παιδια!Τωρα που θα παω να σπουδασω θα εχω την ευκαιρια επιτελους να παρω εναν σκυλο!(το καλο που του θελω του ιδιοκτητη να με αφησει!!! ) και ειπα να ρωτησω μερικα πραγματα. Σε ρατσα εχω καταληξει εδω και πολλα χρονια. Γερμανικος Ποιμενικος. Απλα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο αν ειναι αρσενικο ή θυληκο. Επισης, μπορω να το εκπαιδευσω μονη μου ή θα χρειαστει να παω σε καποιον ειδικο? Πρέπει πριν να σκεφτείς πολύ σοβαρά ορισμένα πράγματα όπως: - Ο γερμανικός ποιμενικός δεν είναι σκυλάκι για διαμέρισμα και προφανώς δεν έχει νόημα να το έχεις κλεισμένο σε ένα μπαλκόνι/ταράτσα! - Ο σκύλος έχει πολλές καθημερινές ανάγκες (σαν να έχεις ένα μικρό παιδί) και δεν ξέρω το κατά πόσο θα μπορείς να του τις προσφέρεις ειδικά τον πρώτο καιρό της φοιτητικής σου ζωής! Που σημαίνει πως δεν θα μπορείς να ...ξενοκοιμάσαι, να κοιμάσαι με τις ώρες το πρωί, να πας μια 2ήμερη εκδρομή κλπ κλπ μιας και πρέπει να τον φροντίζεις και να τον παίρνεις μαζί σου. Αν αυτά τα βασικά μπορείς να του τα καλύψεις, καλώς! Αν όχι καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμη!
kate23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βασικα διαβασα πως τον ποιμενικο δεν τον ενοχλει το διαμερισμα. Δεν ειμαι του στυλ party-animal οποτε 8α ειμαι στο σπιτι τις ωρες που δεν 8α ειμαι στην σχολη. Και αν παω για καναν καφε, θα τον εχω μαζι μου εννοειται! Ηθελα σκυλο απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου, οποτε δεν παιζει να τον παρω χωρις να ειμαι 100% σιγουρη οτι 8α μπορω να τον φροντισω. Θα εγκατασταθω κανονικα πρωτα και μετα θα τον παρω. Ο γερμανικός ποιμενικός, τέλος, ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση του Ιχθύ. Αν είσαι καθαρόαιμος Ιχθύς και αλλάζεις διάθεση σαν τα πουκάμισα, το λυκόσκυλο θα μπορέσει να σε ανεχτεί, αφού καταφέρνει με μοναδική ευκολία να προσαρμόζεται στην εκάστοτε ψυχική διάθεση του αφεντικού του. Ειμαι Ιχθυς! χαχαχα!
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Λυκόσκυλο σε διαμέρισμα θα είναι κάπως.θα πρέπει να είναι πολύ ήσυχο γιατί δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. το ένα από τα 2 που έχω.
otherside88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Λυκόσκυλο σε διαμέρισμα θα είναι κάπως.θα πρέπει να είναι πολύ ήσυχο γιατί δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. το ένα από τα 2 που έχω. πολυ ομορφο!!!:-D να το χαιρεσαι!!!
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πολυ ομορφο!!!:-D να το χαιρεσαι!!! ευχαριστώ.
kate23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πολυ ομορφο johnyboy! Την ρατσα δεν παιζει να την αλλαξω, ειναι η μονη που μ αρεσει τοσο πολυ. Καλα ειναι και τα Λαμπραντορ αλλα δεν με ενθουσιαζουν οσο ο ποιμενικος. Mαλτεζ με τιποτα! Δεν 8ελω μικρο σκυλι.
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά ένα μεγάλο σκυλί δύσκολα να μείνει σε διαμέρισμα.
kate23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν δεις εδω λεει πως δεν εχει προβλημα σε διαμερισμα. http://www.cheapet.gr/catalog/product_info.php/products_id/79
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Παιδιά σκέφτομαι κι εγώ για σκύλο σε διαμέρισμα. Γεια πείτε όσοι έχετε εμπειρία στο θέμα... Λατρεύω τα μεγαλόσωμα, μιας που παλαιότερα είχα ένα αξιαγάπητο και υπέροχο κόλι αλλά όχι σε διαμέρισμα.
otherside88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 εγω παντως το δικο μου το ειχα μεσα στο σπιτι σε διαμερισμα... 30 κιλα σκυλι... προβλημα δεν ειχα... πηγαινε συνεχεια βολτες και εκτονωνοταν... κατι μικροζημιες τις εκανε βεβαια αλλα μικρος... οποιοδηποτε σκυλι κανει μερικες ζημιες μικρο.... το παν ειναι να μπορεσεις να το μαθεις να υπακοει οσο ειναι μικρο...
Chris_85 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καταληξαμε λογω σπιτιου,μεγεθους και μετ'επειτα εξοδων να παρουμε τσιουαουα.Τωρα ψαχνουμε καμια καλη γεννα για τελος Σεπτεμβριου.Αν εχει καποιος κατι υποψιν ας με ειδοποιησει.. ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ πιστοποιημενος και με αρκετες επισκεψεις για ''ελεγχο'' πριν αποφασισεις να αγορασεις απο αυτον κουταβι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.