Προς το περιεχόμενο

Σκυλο-συζητηση!

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι ρε.Με τίποτα.Θέλαμε τον 15αυγουστο να φύγουμε για 1.5 μέρα ολοι και έμεινα εγώ γιατί κάποιος έπρεπε να κοιτάζει τα σκυλιά.Και νταξ είμαι σε χωριό και την μικρή θα την άφηνα χύμα.Θα την τάιζε η γιαγιά πχ.Τον μεγάλο ποιος θα τον έβγαζε βόλτα?Η γιαγιά με την καμία γιατί θα την έκανε ο σκύλος βόλτα.

είναι μεγάλη ευθύνη ο σκύλος.Σαν παιδί.

Δημοσ.

όχι ρε.Με τίποτα.Θέλαμε τον 15αυγουστο να φύγουμε για 1.5 μέρα ολοι και έμεινα εγώ γιατί κάποιος έπρεπε να κοιτάζει τα σκυλιά.Και νταξ είμαι σε χωριό και την μικρή θα την άφηνα χύμα.Θα την τάιζε η γιαγιά πχ.Τον μεγάλο ποιος θα τον έβγαζε βόλτα?Η γιαγιά με την καμία γιατί θα την έκανε ο σκύλος βόλτα.

Δημοσ.
Για διαμέρισμα δηλαδή με τίποτα. Ειδικά για κάποιον που δουλεύει περίπου 10 ώρες τη μέρα.

Τα 2 Ριτριβερ μπορουν να μεινουν σε διαμερισμα αλλα 10ωρο με τιποτα καθως ειναι ακρως ανθρωποκεντρικα κ θελουν συνεχως παρεα.

βασικα το 10ωρο ειναι του ματς για καθε σκυλο

Δημοσ.
Για διαμέρισμα δηλαδή με τίποτα. Ειδικά για κάποιον που δουλεύει περίπου 10 ώρες τη μέρα.

Τα 2 Ριτριβερ μπορουν να μεινουν σε διαμερισμα αλλα 10ωρο με τιποτα καθως ειναι ακρως ανθρωποκεντρικα κ θελουν συνεχως παρεα.

βασικα το 10ωρο ειναι του ματς για καθε σκυλο

• Super Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό φροντίζεις να τον παίρνεις μαζί σου!

4155.jpg

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό φροντίζεις να τον παίρνεις μαζί σου!

4155.jpg

B)

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα τον παίρνω μαζί μου τα ΣΚ. Τις καθημερινές όμως λείπω σίγουρα από το σπίτι 08:30 με 18:00. Μερικές φορές και 19:00. Σε χαλαρές περιόδους γυρνάω και 17:30

Είναι απαγορευτικό; Μπορώ να τον βγάζω μια βόλτα το πρωί 07:30 με 08:15 και μετά ξανά το απόγευμα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα τον παίρνω μαζί μου τα ΣΚ. Τις καθημερινές όμως λείπω σίγουρα από το σπίτι 08:30 με 18:00. Μερικές φορές και 19:00. Σε χαλαρές περιόδους γυρνάω και 17:30

Είναι απαγορευτικό; Μπορώ να τον βγάζω μια βόλτα το πρωί 07:30 με 08:15 και μετά ξανά το απόγευμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι ώρες αρκεί να φροντίζεις να τον βγάζεις μία το πρωί πριν φύγεις! Με μια βόλτα το πρωί και μια το απόγευμα είσαι κομπλέ και έτσι θα λερώνει και πάντα έξω χωρίς να χρειάζεται να του αφήνεις εφημερίδες, λεκανίτσες κλπ στο σπίτι! Και εννοείται στον ελεύθερο χρόνο Σ/Κ κλπ έξτρα εξόδους!

:)

B)

---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ----------

ΧΑΧΑ. Ποιανού είναι ο σκύλος ?

Δικός μου.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...