nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έχεις κανείς δοκιμάσει σε netbook κάποιο USB tv tuner που να παίζει κυριλέ τα κανάλια της DIGEA(MPEG-4 decoding); Έχω πάρει τηλ σε διάφορα καταστήματα ρωτώντας συγκεκριμένα για το Crypto Redi PC 200 που έχει και ράδιο και με ενδιαφέρει. Άλλα καταστήματα λένε πως παίζει αλλά δεν το έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι(τους το έχουν πει πελάτες) και άλλα καταστήματα πως δεν παίζει. Τα specs του netbook που έχω είναι τα κλασικά: Intel Atom N270(1.6 Ghz) 1 GB DDRII Onboard GPU Intel GMA950 Windows XP Professional 32bit ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ---------- Να σημειωθεί πως στο netbook μέσω του MPlayer Classic βλέπω κανονικά Full HD ταινίες όταν συνδέω το netbook στην LCD του σαλονιού που έχει 1920x1080 ανάλυση, χωρίς σπασίματα. ---------- Προσθήκη στις 19:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ---------- Για την ιστορία... πριν λίγο αγοράστηκε το Technisat AirStar TeleStick 2, το οποίο λαμβάνει μόνο ψηφιακή επίγεια. Δεν έχει ούτε ράδιο, ούτε επίγειο αναλογικό δέκτη. Αγοράστηκε για το desktop μηχάνημα που έχω και επί τη ευκαιρία το δοκίμασα στο netbook. Η συσκευασία περιλαμβάνει: USB DVB-T Tuner Τηλεκοντρόλ(μπαταριων συμπεραλαμβανομένων) Κεραία DVB-T RF modulator για χρήση συμβατική κεραίας Δουλεύει άψογα στο netbook(XP) και στο desktop(7). Με την χρήση της εξωτερικής κεραίας του σπιτιού μέσω του RF modulator, πιάνει και τα 12 ψηφιακά κανάλια μας. Με την χρήση της εσωτερικής κεραίας, σε 2ο όροφο πολυκατοικίας,σε δωμάτιο που δεν βλέπει σε παράθυρο, πιάνει τα 8 από τα 12 κανάλια. Εν ολίγοις παίζει κυριλέ στο netbook. Αν κάποιος δοκιμάσει το Crypto Redi PC 200 σε αντίστοιχων προδιαγραφών netbook, ας ποστάρει εντυπώσεις. Γιατί για το netbook το θες και το ραδιο και το analog tuner.
dimkorinthos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σου φίλε. Απ' οτι ειδα στην συσκευασια του εχει αρκετα καλουδια το Technisat AirStar TeleStick 2. Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι το εξης. Αμα εχω nova στην τηλεοραση (7-10 μετρα μακρια απο τον υπολογιστη) θα πιανει τα καναλια σαν τα υπολοιπα (mega,alpha...) για να τα βλεπω στον υπολογιστη ??? η μονο τα ελευθερα καναλια θα πιανω(mega,alpha...) ??? ευχαριστω εκ των προτερων :) :)
captnemo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις κανείς δοκιμάσει σε netbook κάποιο USB tv tuner που να παίζει κυριλέ τα κανάλια της DIGEA(MPEG-4 decoding); Έχω πάρει τηλ σε διάφορα καταστήματα ρωτώντας συγκεκριμένα για το Crypto Redi PC 200 που έχει και ράδιο και με ενδιαφέρει. Άλλα καταστήματα λένε πως παίζει αλλά δεν το έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι(τους το έχουν πει πελάτες) και άλλα καταστήματα πως δεν παίζει. Τα specs του netbook που έχω είναι τα κλασικά: Intel Atom N270(1.6 Ghz) 1 GB DDRII Onboard GPU Intel GMA950 Windows XP Professional 32bit ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ---------- Να σημειωθεί πως στο netbook μέσω του MPlayer Classic βλέπω κανονικά Full HD ταινίες όταν συνδέω το netbook στην LCD του σαλονιού που έχει 1920x1080 ανάλυση, χωρίς σπασίματα. ---------- Προσθήκη στις 19:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ---------- Για την ιστορία... πριν λίγο αγοράστηκε το Technisat AirStar TeleStick 2, το οποίο λαμβάνει μόνο ψηφιακή επίγεια. Δεν έχει ούτε ράδιο, ούτε επίγειο αναλογικό δέκτη. Αγοράστηκε για το desktop μηχάνημα που έχω και επί τη ευκαιρία το δοκίμασα στο netbook. Η συσκευασία περιλαμβάνει: USB DVB-T Tuner Τηλεκοντρόλ(μπαταριων συμπεραλαμβανομένων) Κεραία DVB-T RF modulator για χρήση συμβατική κεραίας Δουλεύει άψογα στο netbook(XP) και στο desktop(7). Με την χρήση της εξωτερικής κεραίας του σπιτιού μέσω του RF modulator, πιάνει και τα 12 ψηφιακά κανάλια μας. Με την χρήση της εσωτερικής κεραίας, σε 2ο όροφο πολυκατοικίας,σε δωμάτιο που δεν βλέπει σε παράθυρο, πιάνει τα 8 από τα 12 κανάλια. Εν ολίγοις παίζει κυριλέ στο netbook. Αν κάποιος δοκιμάσει το Crypto Redi PC 200 σε αντίστοιχων προδιαγραφών netbook, ας ποστάρει εντυπώσεις. Γιατί για το netbook το θες και το ραδιο και το analog tuner. Χαιρετώ.Έχω το telestick 2 σε desktop(7αρια-32) και πριν κάνω format το έβλεπαν κανονικά,τώρα δεν το αναγνωρίζουν.Τι μπορεί να φταίει;
captnemo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ.Έχω το telestick 2 σε desktop(7αρια-32) και πριν κάνω format το έβλεπαν κανονικά,τώρα δεν το αναγνωρίζουν. Τι μπορεί να φταίει; Άκυρο,εντάξει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα