gherudos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Παίδες έκανε διακοπή ρεύματος στο 90% της εγκατάστασης,τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ στο safe mode Αύριο θα επικοινωνήσω με το Πλαίσιο να δούμε αν υπάρχει λύση. Πλέον πιστεύω ότι είναι το motherboard. ΥΓ. Ούτε από USB κάνει εγκατάσταση, άρα το πρόβλημα είναι στη μητρική. ---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ---------- Παίδες τελικά το πρόβλημα ήταν η μνήμη, παρόλο που το Memtest μου την έβγαζε καλή χθές,σήμερα την βγάζει τελείως σκάρτη. Έβαλα μια άλλη μνήμη και όλα κομπλέ.
The_Judas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το memtest πρέπει αν δουλέψει για πολλές ώρες. Πόση ώρα το άφησες?
gherudos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έκανα το full test δούλεψε σίγουρα πάνω από 1 ώρα.
anrim27 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Φιλε gherudos ειχα αντιμετωπισει ακριβως το ιδιο προβλημα(ακριβως ομως!). Επειδη ειχα και ενα δευτερο pc, δοκιμασα καθε εξαρτημα και ειδα οτι το προβλημα ηταν στην μητρικη.
alexb_10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημέρα φίλε μου. Έτσι για να ξέρεις, ΟΛΑ τα TurboX μηχανήματα έχουν ένα serial number. Οπότε και χωρίς απόδειξη μπορείς να δώσεις τον αριθμό αυτό και ισχύει η εγγύηση κανονικά Αρκεί να έχει συναρμολογηθεί ο υπολογιστής απο αυτούς. Οπότε πάρτους τηλέφωνο, και μίλα τους με βάση αυτό το serial. Το έχω κάνει πολλές φορές.
gherudos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 όσο κι αν έψαξα στο κουτί δεν υπάρχει κανένα serial number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.