Luxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Πηρα σημερα απο τα Grand Optical στο Mall κατι Oakley ( αληθεια, στα ελληνικα πως προφερεται; ) γυαλια και ενω ειχαν 330 ευρω τα πληρωσα με 60% εκπτωση στα 134 ευρω! Εψαξα στο ιντερνετ και η πιο φθηνη τιμη που βρηκα στο εξωτερικο ειναι στα 220 ευρω. Τι παιζει; Εχω αυτα εδω : POLISHED BLACK/BLACK IRIDIUM POLARIZED
telas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πηρα σημερα απο τα Grand Optical στο Mall κατι Oakley ( αληθεια, στα ελληνικα πως προφερεται; ) γυαλια και ενω ειχαν 330 ευρω τα πληρωσα με 60% εκπτωση στα 134 ευρω! Εψαξα στο ιντερνετ και η πιο φθηνη τιμη που βρηκα στο εξωτερικο ειναι στα 220 ευρω. Τι παιζει; Εχω αυτα εδω : POLISHED BLACK/BLACK IRIDIUM POLARIZED θα ειχανε μείνει στοκ και τα σκότωσαν, τώρα για να δεις εαν είναι αυθεντικά δεν μπορώ να σου πω και πολλά, συνήθως οι μούφες κάνουν μπαμ.
Sir Pretender Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ( αληθεια, στα ελληνικα πως προφερεται; ) Εδώ είσαι
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δλδ, αν καταλαβα καλα οκλι προφερονται; Πλακα, πλακα, οταν ανοιξε το ραφι ειχε μονο ενα μοντελο μαζι με το δειγμα. Τους εκλεψα για τα καλα. Για αυτο η κοπελα μου ελεγε να παρω αλλα, και οτι αυτα ειναι μαπα..
evabb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 δεν πουλανε μουφες στο grand optical, απλα τα τελευταια κομματια η απο παλιες κολεξιον τα δινουν φτηνα να φευγουν.δυο ζευγαρια γυαλια εχω απο εκει και ειναι σιγουρα αυθεντικα
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Απλα μου εκανε εντυπωση που τα πηρα τοσο φθηνα, ενω ειναι φετινο μοντελο και polarized.
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εγω δει κ εγω καλες εκπτωσεις σε επωνυμα προιοντα. Πχ τις προαλλες στ ατικα τα miss sixty τα ειχαν -50% και ειναι αθεντικα.. Οποτε στη θεση σου θα ανησυχουσα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
bati_p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 το φθηνά κατά τη γνώμη μου είναι σχετικό... απλά μας έχουν βάλει σε ενα τριπάκι να θεωρούμε ότι πρέπει να πληρώσουμε κανα διακοσάρι για να πούμε ότι πήραμε καλά γυαλιά. Όλοι οι φακοί για τα γυαλια παράγονται απο την luxottica http://www.luxottica.com/en/brands/ και μετά μπαίνει η εκάστοτε επωνυμία και η ανάλογη ταρίφα.
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εγω δει κ εγω καλες εκπτωσεις σε επωνυμα προιοντα. Πχ τις προαλλες στ ατικα τα miss sixty τα ειχαν -50% και ειναι αθεντικα..Οποτε στη θεση σου θα ανησυχουσα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Εννοεις οτι δε θα ανησυχουσες.
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ναι με συγχωρεις ειναι λιγο περιεργο το πληκτρολογιο στο κινητο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
enas_bibikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Νομιζω οτι ψωνιζοντας απο επωνυμο καταστημα μειωνονται αρκετα οι πιθανοτητες να ειναι απομιμηση αυτο που αγοραζουμε...
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Και εμενα αυθεντικα μου μοιαζουν. Απλα η τιμη ηταν αρκετα χαμηλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.