Προς το περιεχόμενο

Eset Smart Security 4

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα σε διαφορα Online games, δε μπορω να κανω ping οταν ειναι ανοικτο το firewall του Nod. Πρεπει να το κανω disable για να μπορεσω να κανω ping. Εχω ανοιξει τις πορτες και εβαλα και κανονες για τα παιχνιδια, αλλα δε γινεται τιποτα.

Ξερετε τι μπορω να κανω;

Το αυτοματο δε μου αρεσει, γιατι τα κλεινει ολα απο μονο του και πρεπει να τα κανω χειροκινητα μετα.

Δημοσ.
Τωρα χαβαλε μας κανεις;

Δεν το πιασα. Το τηλέφωνο του γραφείου πωλήσεων της εταιρείας που πουλάει το ESET στην Ελλάδα είναι και στα γραφεία έχουν και τεχνικούς που απαντάνε για τέτοια ζητήματα. Ήταν να δουλέψω εκεί ( όχι βέβαια για tech support). Απλά το ανέφερα σε περίπτωση που δεν είχες πάρει τηλέφωνο. :-)

Δημοσ.
Δε φανταζεσε σε τι εχω εμπειρια φιλε..... και οσων αφορα το firewall των 7, θες διαβασμα για το routing που κανουν τα 7. Φιλικα αυτο για να μην αντιμετωπισεις προβληματα που αντιμετωπισα εγω πριν αρκετους μηνες

Δεν είναι η πρόθεσή μου να ειρωνευτώ κανέναν.

Όταν λέω ότι το eset firewall είναι καλύτερο, εννοώ από άποψη ευχρηστίας. Ίσως είναι και προσωπικό το θέμα τελικά. Έχοντας δουλέψει και τα δυο routing προτιμώ αυτό του eset. Είναι πώς έχει συνηθίσει ίσως τελικά ο καθένας μας. Και πάλι, συγχωρήστε με αν θεωρήθηκε το σχόλιό μου αλαζονικό. Το τελευταίο πράγμα που θα με ενδιέφερε θα ήταν να παριστάνω τον έξυπνο...

Καλή δύναμη με τις ρυθμίσεις firewall...

:-)

Δημοσ.

Αν ξερει κανει τι ρυθμισεις θελει να κανω για να δουλευει το Ping στα παιχνιδια online;

Για να μη χρειαζεται καθε φορα να το απενεργοποιω προσωρινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...