Προς το περιεχόμενο

Κατοικίδια

mozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε κατοικίδια;Αν ναι τι κατοικίδια;Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε στο υπόλοιπο forum τα κατοικίδια μας.Επίσης μπορούμε να λέμε και τι ζωάκια θα θέλαμε να είχαμε.

Εγώ έχω ένα hamster και 2 πουλιά(ζεμπράκια).Θέλω να πάρω σκύλο,ψάρια,ιγκουάνα και γενικά όποιο ζώο και να είχα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σαν χαρακτηρας το Πινσερ τι λεει?Μαλλον θα παρω τσιουαουα με την κοπελα μου μεσα στο χρονο..

Το κατοικίδιο σημαίνει δέσμευση. Tread carefully.

Πάρε ένα yorkshire (http://images.google.com/images?q=yorkshire) είναι λιγότερο νευρικά και γαβγίζουν πολύ λιγότερο.

• Moderators
Δημοσ.

Εδω διαφορα "απλα".

Καρδερινα που τη μαζεψα απο το δρομο, χαμστερ του 5ευρου γιατι το λυπηθηκα στο Pet shop καθως και ψαρακια :P

Δημοσ.

opif.png

μια αραχνουλα ναι ξερω ειναι λιγο περιεργο περισσοτερο σαν hobby ειναι, για μενα ειναι κατι σαν pet .

Δημοσ.

ενα σκυλο που ειναι ολη μου η ζωη!!! με ξυπναει απο τα χαραματα για να βγει εξω, ανεβαινει στον καναπε και με σκουνταει με το ποδι-χερι του οταν δεν του δινω σημασια, προσπαθει να μιλησει οταν εκνευριζεται και εκνευριζεται περισσοτερο που δεν τα καταφερνει.. :lol:

γενικα ειναι ενας κουκλος!!!

δειτε και πειτε μου... οχι και η καλυτερη φωτο του αλλα ενταξει

newimage14.jpg

Δημοσ.
ενα σκυλο που ειναι ολη μου η ζωη!!! με ξυπναει απο τα χαραματα για να βγει εξω, ανεβαινει στον καναπε και με σκουνταει με το ποδι-χερι του οταν δεν του δινω σημασια, προσπαθει να μιλησει οταν εκνευριζεται και εκνευριζεται περισσοτερο που δεν τα καταφερνει.. :lol:

γενικα ειναι ενας κουκλος!!!

δειτε και πειτε μου... οχι και η καλυτερη φωτο του αλλα ενταξει

newimage14.jpg

πανέμορφος είναι να τον χαίρεσαι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...