mozz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έχετε κατοικίδια;Αν ναι τι κατοικίδια;Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε στο υπόλοιπο forum τα κατοικίδια μας.Επίσης μπορούμε να λέμε και τι ζωάκια θα θέλαμε να είχαμε. Εγώ έχω ένα hamster και 2 πουλιά(ζεμπράκια).Θέλω να πάρω σκύλο,ψάρια,ιγκουάνα και γενικά όποιο ζώο και να είχα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
Magkas_Basilis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εγω εχω ενα πινσερακι 5 χρωνων...και ακομα δεν εχει ζευγαρωσει..
john2gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ρε πάρτε για κατοικίδιο καμία κατσαρίδα. Είναι και επίκαιρη αυτές τις μέρες
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σαν χαρακτηρας το Πινσερ τι λεει?Μαλλον θα παρω τσιουαουα με την κοπελα μου μεσα στο χρονο..
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εχω ενα τερριε γουεστ χαιλαντ ενα κοκερ και αλλο ενα μαυρο δεν θυμαμαι τι ειναι
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σαν χαρακτηρας το Πινσερ τι λεει?Μαλλον θα παρω τσιουαουα με την κοπελα μου μεσα στο χρονο.. Το κατοικίδιο σημαίνει δέσμευση. Tread carefully. Πάρε ένα yorkshire (http://images.google.com/images?q=yorkshire) είναι λιγότερο νευρικά και γαβγίζουν πολύ λιγότερο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εδω διαφορα "απλα". Καρδερινα που τη μαζεψα απο το δρομο, χαμστερ του 5ευρου γιατι το λυπηθηκα στο Pet shop καθως και ψαρακια
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Έναν tabby γάτο που με ξυπνάει στις 6 το πρωί για να φάει. =ρ
zeniath Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μια γάτα Maine Coon έχω Δεν είναι αυτή αλλά σαν αυτή βαριέμαι να κάνω upload φώτο της
jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μια αραχνουλα ναι ξερω ειναι λιγο περιεργο περισσοτερο σαν hobby ειναι, για μενα ειναι κατι σαν pet .
otherside88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ενα σκυλο που ειναι ολη μου η ζωη!!! με ξυπναει απο τα χαραματα για να βγει εξω, ανεβαινει στον καναπε και με σκουνταει με το ποδι-χερι του οταν δεν του δινω σημασια, προσπαθει να μιλησει οταν εκνευριζεται και εκνευριζεται περισσοτερο που δεν τα καταφερνει.. γενικα ειναι ενας κουκλος!!! δειτε και πειτε μου... οχι και η καλυτερη φωτο του αλλα ενταξει
jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ενα σκυλο που ειναι ολη μου η ζωη!!! με ξυπναει απο τα χαραματα για να βγει εξω, ανεβαινει στον καναπε και με σκουνταει με το ποδι-χερι του οταν δεν του δινω σημασια, προσπαθει να μιλησει οταν εκνευριζεται και εκνευριζεται περισσοτερο που δεν τα καταφερνει.. γενικα ειναι ενας κουκλος!!! δειτε και πειτε μου... οχι και η καλυτερη φωτο του αλλα ενταξει πανέμορφος είναι να τον χαίρεσαι .
otherside88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ευχαριστω!! η αραχνουλα σου ειναι επικινδυνη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.