jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 όχι μόνο τρίχες πετάει που είναι λίγο ενοχλητικές .
otherside88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 τι εννοεις τριχες??? δλδ αμα την πιασω στα χερια μου δε θα με δαγκωσει???
jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 η τρίχες που πετάει είναι προειδοποίηση πως την ενοχλείς υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τη πιάσεις αν και είναι πλάσματα που δεν τους αρέσει να παίρνεις στα χέρια σου, εγώ το αποφεύγω όσο μπορώ όχι πως τη φοβάμαι άλλα για να μη τη στρεσάρω ,πρέπει να τη τσατίσεις πάρα πολύ για να σε δαγκώσει που πίστεψε με δεν είναι τόσο ευχάριστο.
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μια αραχνουλα ναι ξερω ειναι λιγο περιεργο περισσοτερο σαν hobby ειναι, για μενα ειναι κατι σαν pet . Δεν θα μας χωρουσε και τους δυο το σπιτι...Με τιποτα!Αναμεσα μας υπαρχει ενα χασμα που το γεφυρωνει μια κουτα Baygon!
jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν θα μας χωρουσε και τους δυο το σπιτι...Με τιποτα!Αναμεσα μας υπαρχει ενα χασμα που το γεφυρωνει μια κουτα Baygon! και στο κρεβάτι να την έχεις δεν θα σε πειράξει θα φοβηθεί και θα φύγει ίσα ίσα είναι πολύ χαριτωμένη πότε δεν θα σε δάγκωνε εκτός και αν τη προκαλούσες όρε γλέντια:lol:.
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 και στο κρεβάτι να την έχεις δεν θα σε πειράξει θα φοβηθεί και θα φύγει ίσα ίσα είναι πολύ χαριτωμένη πότε δεν θα σε δάγκωνε εκτός και αν τη προκαλούσες όρε γλέντια:lol:. Προσωπικα τις συχαινομαι οσο δεν παει!Ολα τα εντομα αλλα ειδικα τις αραχνες...
jasper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Προσωπικα τις συχαινομαι οσο δεν παει!Ολα τα εντομα αλλα ειδικα τις αραχνες... αν δεν είχαμε και της αράχνες δεν ξέρω κατά πόσο κατοικήσιμος θα ήταν ο κόσμος,αν και έχουμε φροντίσει σαν άνθρωποι να τα εξολοθρεύουμε όλα στο πέρασμα μας,τεσπα δε στα ως καθαριστές που έχουν πιο σημαντική δουλεία απτό να σε κυνηγήσουν και να σε δαγκώσουν.
Tablet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Έχετε κατοικίδια;Αν ναι τι κατοικίδια;Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε στο υπόλοιπο forum τα κατοικίδια μας.Επίσης μπορούμε να λέμε και τι ζωάκια θα θέλαμε να είχαμε. Εγώ έχω ένα hamster και 2 πουλιά(ζεμπράκια).Θέλω να πάρω σκύλο,ψάρια,ιγκουάνα και γενικά όποιο ζώο και να είχα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... Οχι και πουλια ρε μεγαλε..Δεν λεω οτι δε το αγαπας.. Αλλα σκεψου λιγο-->πουλι σε κλουβι;;;;Κριμα δεν ειναι..
kk1991 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εγω εχω εναν ομορφο γατουλη,τον τιγρη(θα τον εδειχνα αλλα δε ξερω πως κανεις post φωτο που δεν ειναι ηδη στο internet) . και ενα ψαρακι τον ακη.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εγω εχω εναν ομορφο γατουλη,τον τιγρη(θα τον εδειχνα αλλα δε ξερω πως κανεις post φωτο που δεν ειναι ηδη στο internet) . και ενα ψαρακι τον ακη. Μπαίνεις http://www.imageshack.us/ και πατάς να κάνεις upload. Μετά αντιγράφεις το direct link που θα σου έχει κάτω απ'τη φωτό και το βάζεις μέσα σε [img*] [/img*]. (χωρίς το * όμως)
kk1991 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ιδου λοιπον και ο τιγρης Μπαίνεις http://www.imageshack.us/ και πατάς να κάνεις upload.Μετά αντιγράφεις το direct link που θα σου έχει κάτω απ'τη φωτό και το βάζεις μέσα σε [img*] [/img*]. (χωρίς το * όμως) ευχαριστω πολυ...
actorius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Έχει κανείς εμπειρία απο σκυλάκι Morkie να μου δώσει πληροφορίες;
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Να και οι δικες μου οι φατσες... Δεν ειναι κουκλια και τα δυο; Σιμπα η βελγιδα και φιντελ ο περσικος Κουταβακι εδω οπως βλεπετε 1.5 χρονο μετα Ο κουρεμενος φιντελακος μου γερακος πλεον 12 χρονών
mozz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Παιδιά η αράχνη δεν είναι και πολύ φανταστικό(δηλαδή φανταστικό είναι αλλά άλλοι έχουν και χειρότερα) άλοι έχουν σκορπιούς.Μερικοί έχουν μυρμήγκια(ω ναι,πατήστε στο google antquarium).Εγώ εκτός από αυτά τα ζωάκια που είπα παραπάνω έχω και ένα κουνελάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.