black_widow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Joseph, a.k.a. Sifis 1 χρόνου Υ.Γ. Ναι το ξέρω , πρέπει να την γυρίσω, αργότερα
IMAndreas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έναν tabby γάτο που με ξυπνάει στις 6 το πρωί για να φάει. =ρ ακριβώς αυτό χοροπηδώντας πάνω μου στο κρεβάτι μιας και δεν ξυπνάω με ένα απλό "νιάου" χαχα
De@th L0rd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω μια ράτσα γάτας που το τρίχωμά της είναι σαν διαφορετικού χρώματος μπαλώματα. Μαύρο,κανελί,λευκό,γκρί κτλ. Είδα μια και μου άρεσε πολύ.
Garnele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορείς να πάρεις μία και να τη φτιάξεις εσύ όπως θες;
De@th L0rd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορείς να πάρεις μία και να τη φτιάξεις εσύ όπως θες; Ψάχνω για το ζωντανό όχι για λούτρινο. Και plz μην αρχίσετε τα "φιλοζωικά". Την βρήκα εντελώς τυχαία Tortoiseshell cat
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ο κουνελος μου,ο οποιος μας αφησε πριν μερικα χρονια.
weathor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 θα θελα κι εγω ενα μικρο σκυλακι αλλα με τη δουλεια θα μενει μονο του οποτε.. Πολυ σοβαρο ειναι το θεμα της βολτας των κατοικιδιων τα οποια εχουν γεμισει ολα τα πεζοδρομια της περιοχης. Αν δεν σεβεσαι τους γυρω σου σεβασου τουλαχιστον τα παιδια σου που δεν μπορουν να παιξουν ελευθερα σε παρκα η πλατειες (αφου οτι πιανουν το βαζουν στο στομα τους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.