darkdemon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια....λοιπον τωρα θα παω στην τρομερη φριχτη και βασανιστικη γ λυκειου (lol) ξεκινησα μαθηματα απο αρχες ιουλιου..και τωρα η ερωτηση....σκεφτομαι για βιταμινες.....και βασικα βιταμινες που να βοηθουν στο διαβασμα και να μου δινουν ενεργεια....ΑΛΛΑ πλιζ οχι αλλα φρουτα θα παθω φρουτιωση( εαν υπαρχει κατι τετοιο) η κατι παρομοιο....εχω σκασει στα φρουτα....και το φαγητο ειναι καλο ....θελω ομως και που οταν κουραζεσαι να σου δινει ενεργεια να συνεχιζεις..πχ να μπορω να κατσω περισσοτερη ωρα το βραδυ χωρις να νυσταζω κλπ και αυτο με τις βιταμινες το κανεις.....γιατι αλλιως χαιρια δεν θα βρω,,,,....πινω 2 φραπεδες με γαλα την ημερα και ανα 2 μερες redbull ....ακουσα κατι supradyn gingo biloba ...τι πιστευετε ? θελω να το ακολουθησω αυτο μεχρι ιουνη ....( ρωταω τωρα γιατι ακουσα οτι για καλυτερα αποτελεσματα πρπ να ξεκινησω νωρις).Οσο για την υγεια μου....εεε τι να κανουμε ενας χρονος ειναι αυτος....θα περασει Ps ποια η γνωμη σας για αυτο το ? ΤΟΝΟΤΙL http://natofao.blogspot.com/2010/05/tonotil.html
AlexNet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ξεκόλλα, από τώρα αγχώθηκες . Φαντάσου να πλησιάσουν και οι εξετάσεις. Δεν χρειάζονται υπερβολές και έχεις ακόμα πολλά πράγματα στη ζωή σου για να προβληματιστείς. Πέρα από τις συμβουλές όλα τα σκευάσματα πολυβιταμινών καλά είναι, στα πλαίσια μιας σωστής διατροφής. Πάντως όταν δεν θα αντέχεις το βράδυ, απλά θα κλείνεις τα βιβλία. Άντε κουράγιο...
darkdemon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ενταξει δεν ειναι θεμα αγχους..αλλα πρεπει να διαβασουμε κιολας...τοσο π εχουν παει οι βασεις....οσο για την διατροφη ολα καλα...αλλα τα συμπληρωματα εινια το θεμα
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Βλεπω πολυ αγχος κ δεν ειναι καλος συμβουλος. Και τα tonotil ειναι καλα και η centrum.. Αλλα κατσε να δεις πρωτα αν θα τα χρειαστεις. Επισης το red bull δε Νομθζω οτι ειναι καλο για την περιπτωση σου, σε βλεπω να μη μπορεις να κλεισεις ματι, ασε που «σοκαρει» για καποια ωρα τον οργανισμο, δε τον βοηθαει πραγματικα. Το κυριοτερο ειναι να βαλεις προγραμμα κ να διαβαζεις συστηματικα. Δε χρειαζεται να σαι 8 ωρες πανω απο ενα βιβλιο..αμα εισαι συγκεντρωμενος και σε 2(που λεει ο λογος) θα χεις αποτελεσματα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
darkdemon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 κοιτα αυτο το λινκ που εβαλα πανω ....λεει πως δεν ειναι τοσο καλα αυτα....και ππου πηρα λιγο καιρο δν ειδα διαφορα
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Optimen παρε απο τα extreme-stores. Μακαρι να ηξερα και εγω απο πολυβιταμινες τοτε, να επαιρνα.. Αλλα τιποτα!
darkdemon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Optimen παρε απο τα extreme-stores. Μακαρι να ηξερα και εγω απο πολυβιταμινες τοτε, να επαιρνα.. Αλλα τιποτα! αυτη δεν ειναι για bodybuilders κλπ?
flo1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δεν χρειαζεσαι τιποτα με σωστη διατροφη,μην πανικοβαλεσαι. Δεν ειναι ΤΟΣΟ δυσκολα και τραγικα τα πραγματα.
Krokodilos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια....λοιπον τωρα θα παω στην τρομερη φριχτη και βασανιστικη γ λυκειου (lol) ............................................................................................................................................ .............................................................................................. γιατι ακουσα οτι για καλυτερα αποτελεσματα πρπ να ξεκινησω νωρις).Οσο για την υγεια μου....εεε τι να κανουμε ενας χρονος ειναι αυτος....θα περασει Πωωωω ρε πως σε εκαναν ετσι? Χαλαρωσε λιγο. Πολυ βασικα. Ας τα παρουμε ενα ενα: καλησπερα παιδια....λοιπον τωρα θα παω στην τρομερη φριχτη και βασανιστικη γ λυκειου Η 3η λυκειου ηταν η καλυτερη χρονια μου. Διαβασμα μονο 3 μαθηματα(ειχαμε δεσμες τοτε και στην εκθεση γραφαμε μονο εκθεση οποτε δνε διαβαζα καθολου τις τυποποιημενες παπαριες που μας λεγανε) και μεσα στην ταξη χαμος. Ολο πλακες και χαβαλες, πλακες και χαβαλες και πλακες και χαβαλες! Τα γελια που εριξα εκεινη την χρονια ηταν τα μεγαλυτερα της ζωης μου! Και αυτο ειναι που σου συνιστω: Περνα καλα μεσα στην ταξη. Παρεσυρε και τους συμμαθητες σου αν ειναι κανοντας αστεια ολη την ωρα κλπ. Για ενδοσχολικα μαθηματα και διαβασμα τους καμια κουβεντα βεβαια. Ξεχνα τα! Ο βαθμος απολυτηριου δεν μετραει (σχεδον ?) καθολου. Ανουσιος τελειως. Εβλεπα μερικους συμμαθητες μου να διαβαζουν και για τα ενδοσχολικα και γελουσα. Τι καταλαβαν? Τζαμπα ωρες χαμενες. Αντι να περνανε καλα καθοντουσαν και διαβαζαν και τα ανδοσχολικα. Οποτε με λιγα λογια περνα καλα μεσα στην ταξη. Ειναι η τελευταια σου χρονια, η τελευταια σου φορα σε τετοιο περιβαλλον. Λησμονω αφανταστα αυτες τις μερες και μου λειπουν. Εκτιμηστε τις λοιπον και περαστε καλα! (lol) ξεκινησα μαθηματα απο αρχες ιουλιου..και τωρα η ερωτηση....σκεφτομαι για βιταμινες.....και βασικα βιταμινες που να βοηθουν στο διαβασμα και να μου δινουν ενεργεια....ΑΛΛΑ πλιζ οχι αλλα φρουτα θα παθω φρουτιωση( εαν υπαρχει κατι τετοιο) η κατι παρομοιο....εχω σκασει στα φρουτα.... Οπως ισως ξερεις τα φρουτα εχουν βιταμινες. ΟΕΔ. Δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω απλως για διαβασμα. Τρωγε φρουτα καθως και ολα τα άλλα απαραιτητα σε κανονικες ποσοτητες και εισαι καλυμμενη(υποθετω οτι εισαι θυληκου γενους απο τον τροπο γραφης και τα συμφραζομενα-αν κανω λαθος σορρυ) . και το φαγητο ειναι καλο ....θελω ομως και που οταν κουραζεσαι να σου δινει ενεργεια να συνεχιζεις..πχ να μπορω να κατσω περισσοτερη ωρα το βραδυ χωρις να νυσταζω κλπ και αυτο με τις βιταμινες το κανεις..... Χα! Αληθεια? Δεν νομιζω πως ειναι αληθεια.... Το ολο λαθος ξεκιναει οτι θελεις να κατσεις περισσοτερη ωρα το βραδυ και να μην νυσταζεις. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μα γιατι να το κάνεις αυτο στον οργανισμο σου? Δεν χρειαζεται. Οπως σου ειπαν και πιο πανω με λιγη οργανωση του χρονου σου και του διαβασματος ολα λυνονται. γιατι αλλιως χαιρια δεν θα βρω,,,,....πινω 2 φραπεδες με γαλα την ημερα και ανα 2 μερες redbull ....ακουσα κατι supradyn gingo biloba ...τι πιστευετε ? θελω να το ακολουθησω αυτο μεχρι ιουνη ....( ρωταω τωρα γιατι ακουσα οτι για καλυτερα αποτελεσματα πρπ να ξεκινησω νωρις).Οσο για την υγεια μου....εεε τι να κανουμε ενας χρονος ειναι αυτος....θα περασει Ωχ παναγια μου! Εσυ ξεπερνας τα ορια της υπερβολης. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. 1ον: Οπως ειπα και πιο πανω με λιγη οργανωση του χρονου σου και του διαβασματος ολα λυνονται. Οργανωσου. •Δες την υλη του καθε μαθηματος και οργανωσε το διαβασμα με στοχους. Πχ αν εχει 7 κεφαλαια ενα μαθημα βαλε στοχο, τον Σεπτεμβριο να εχεις διαβαζει εως το 3ο κεφαλαιο, εως τον Οκτωβριο το 5ο, εως τον Νοεμβριο το 6ο κλπ. Κανε το για ολα τα μαθηματα με συνεση. Βαλε στοχο πότε θελεις να τα εχεις διαβασει ολα μια φορα καλα. Πχ 10 Δεκεμβριου. Βαλε στοχο διαβασματος της 2ης φορας. Κανε τα ιδια δηλαδη. Βαλε στοχο της 1ης επαναληψης. Κλπ.... Θετοντας στοχους πχ εως 20 Σεπτεμβριου να εχω διαβασει εως το 3ο κεφαλαιο θα δεις οτι ειναι ενας πολυ αποτελεσματικος τροπος καθως θα εκπλαγεις το ποσο ευκολα και πιο γρηγορα απο τον στοχο θα εχεις διαβασει καθε κεφαλαιο. •Οργανωσε την ωρα διαβασματος. Πότε θα διαβαζεις. Και προς θεου. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5ωρα και 6ωρα για την υλη της 3ης λυκειου!!!!! 3 με 4 ωρες την ημερα ειναι υπεραρκετες πιστευω. Παραπανω ειναι υπερβολη. Εκτος αν πια δεν τα παιρνεις με τιποτα. Αλλα και παλι να ειναι καποιος χειροτερος στην αποστοιθηση απο εμενα Α.Π.Ο.Κ.Λ.Ε.Ι.Ε.Τ.Α.Ι! Και κρινοντας εμενα και την Χημεια που εδωσα τοτε, οπου για να σιγουρεψω το 20αρι καθησα και εμαθα απο εξω τα παντα, και το εκανα με 30 λεπτα εως 1.5 ωρα διαβασματος καθε μερα, ε δεν θελει και πολυ να καταλαβει καποιος οτι με την σωστη οργανωση που ανεφερα παραπανω, καποιος δεν χρειαζεται να διαβαζει σαν μανιακος για να παρει 20 ή εστω καλο βαθμο. 2ον: Δινεις ΠΟΛΥΥΥΥΥ μεγαλυτερη αξια στο ολο θεμα απο οτι πρεπει και απο οτι εχει. Και να γραψεις σουπερ ουαου και να παρεις σουπερ ψηλα μορια και να περασεις στην καλυτεροτερη σχολη που εχεις στο μυαλο σου τι θα γινει νομιζεις? Τιποτα! Οχι μονο απο θεμα δουλειάς αλλά και γενικοτερα. Η ζωη δεν ειναι τοσο απλη. Ισως δεν το καταλαβαινεις τωρα, ισως αδυνατεις να το δεχτεις αλλά καποια μερα μαλλον θα το δεις. Διαφωνεις ε? Θα το δεις σου λεω. Αν μπορεσεις και ανοιξεις τους οριζοντες σου, δεις λιγο πιο μακρια απο οσο σε εχουν μαθει να βλεπεις(και να λες αυτες τις χαζομαρες δινοντας υπεραξια σε κατι τοσο ασημαντο) και βγαλεις τα γυαλια οπισθοδρομησης και κομφορμισμου που σου εχουν βαλει, τοτε κατι καλο θα γινει.....
xampa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Krokodilos τα σπασες θα σε προσλαβω να μιλησεις στους γονεις μου
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 παντως αν και δεν θα παω 3η λυκειου η εξεταστικη περιοδο ειναι η καλλυτερη
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 βρες καποιον γιατρο που ασχολειτε με νεα φαρμακα και δεν εχει μεινει στο 1930 και ρωτησε τον για nootropics. μαζι με καποιο συμπληρωμα choline θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.