XxMikexX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 εχω διαβασει για ενα προγραμμα το οποιο οταν τρεχεις καποιο αρχειο ΑΝ ειναι ιος μπορεις να το καταλαβεις απο το αν δημιουργει καινουργιους φακελους κλπ. υπαρχει οντως τετοιο προγραμμα? και αν ναι πως το λενε? και κατι ακομα.. ειναι 100% ασφαλες? η αν ανοιξω καποιο αρχειο και εχει "δυνατο" ιο θα τον κολλησω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μάλλον λες για το Sandboxie. http://www.sandboxie.com/
XxMikexX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μάλλον λες για το Sandboxie.http://www.sandboxie.com/ αυτο λεω ναι. το θεμα ειναι πως μπορω να ειμαι 100% σιγουρος? εχω και αντιβιοτικο απλα θελω ακομα περισσοτερη ασφαλεια.. και πως το χρησημοποιω αυτο?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έχει tutοrials η σελίδα. 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι σε καμία περίπτωση, γιατί μπορεί ο ιος να είναι με εξελιγμένο κώδικα που παρακάμπτει αυτόν του Sandboxie, και ενώ είσαι εφησυχασμένος πως έκανες τη δοκιμή και δεν είδες τίποτα περίεργο, ο ιος να ενεργοποιηθεί σε μια ανύποπτη στιγμή με ολέθρια αποτελέσματα. Μπλε οθόνες, εξαφανισμένα .exe προγραμμάτων, σβήσιμο πολύτιμων αρχείων, αποστολή τυχαίων δεδομένων από το σκληρό σε περίεργες τοποθεσίες, κλπ. Υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν θέλω να φοβήσω τη κοινότητα του forum αλλά ούτε να κινδυνεύσω εγώ και μέλη της οικογένειάς μου..
XxMikexX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έχει tutοrials η σελίδα.100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι σε καμία περίπτωση, γιατί μπορεί ο ιος να είναι με εξελιγμένο κώδικα που παρακάμπτει αυτόν του Sandboxie, και ενώ είσαι εφησυχασμένος πως έκανες τη δοκιμή και δεν είδες τίποτα περίεργο, ο ιος να ενεργοποιηθεί σε μια ανύποπτη στιγμή με ολέθρια αποτελέσματα. Μπλε οθόνες, εξαφανισμένα .exe προγραμμάτων, σβήσιμο πολύτιμων αρχείων, αποστολή τυχαίων δεδομένων από το σκληρό σε περίεργες τοποθεσίες, κλπ. Υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν θέλω να φοβήσω τη κοινότητα του forum αλλά ούτε να κινδυνεύσω εγώ και μέλη της οικογένειάς μου.. ως τωρα θελοντας να κανω δοκιμη μπηκα σε σελιδες με "επικυνδινο περιεχομενο" και κατεβασα στο 2ο pc μου μερικε .exe που κανανε "μπαμ" οτι ειναι ιοι... κατεβασα ιο που περναει στο system 32 καμια 30ρια exe αγνωστης ταυτοτητας μετα απο αυτην την εμπειρια αρχιζω να φοβαμαι παρα πολυ το ιντερνετ εχω κολλησει κατα καιρους πολλους ιους αλλα τωρα που ειδα με τα ματια μου τι κανουν μερικοι απο αυτους φρικαρα
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το sandboxie προσφέρει 99,99% ασφάλεια. Πραγματικά είναι αρκετά σπάνιο να πετύχεις σε ιό που καβαλάει το sandbox. Για 100% βάζεις ένα xp lite σε virtualbox και το τρέχεις απο εκεί. Τότε είναι 1000% ασφαλές, εκτός αν έχεις κοινή χρήση αρχείων μεταξύ του host και guest machine
partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 έχει το Kaspersky Internet Security ένα button που λέει Safe run for applications .
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ναι, και το comodo έχει, και το avast, αλλά πιο αξιόπιστο είναι του sandboxie. Με διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.