iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πειτε καμια ιστορια σε αυτο η στο τρομακτικες ιστοριες
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οντως πολλες ταινιες βλεπεις φιλε μου..Ελεος δηλαδη..Εκτος αν γραφεις απο το pc του ψυχιατρειου..!Εγω παιδια το μονο που εχω παθει αρκετες φορες ομως,ειναι να βλεπω μια μαυρη σκια ορισμενες φορες στον υπνο μου,αλλες φορες να μην μπορω να κουνηθω εχοντας ανοιξει τα ματια και καποιες αλλες να νιωθω μια αντριχιλα στην πλατη σαν απαλο αγγιγμα..Ολα αυτα ομως μπορουν να ερμηνευθουν απο την πλευρα της λογικης..Καποιες φορες το πνευμα(νους) λενε επιστημονες πως ξυπναει πιο γρηγορα απο το σωμα και ετσι εχουμε την ψευδαισθηση πως δεν μπορουμε να κουνηθουμε..Η σκια μπορει να ειναι οτιδηποτε..Απο παιχνιδι τησ φαντασιας μας,απο κακη οραση(σαν την δικη μου) αλλα ακομα και αν εχεις φαει βαρια αισθανεσαι ενα πλακωμα σε ολο το σωμα..Οσο για το αγγιγμα ειναι οταν μενεις ξεσκεπαστος και σε χτυπαει κανενα ρεματακι στην πλατη...Δεν σας παιζω τον πολυξερο αλλα επειδη και εγω ειμαι λιγο χεστρακος σε αυτα και εχω δει πολλες ταινιες τρομου το εψαξα και απο την σκοπια της λογικης βρηκα την ηρεμια μου..Παντως ειμαι ανοιχτομυαλος γενικα και δεν περιοριζω τον κοσμο μου μονο σε οτι βλεπω..
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δύο πράγματα:1) Κανείς δεν ξέρει τι βρίσκεται στην 4η διάσταση!! 2) Ο εγκέφαλος ερμηνεύει ότι βλέπουν τα μάτια και ακούν τα αυτιά όπως θέλει. Δεν βλέπεις με τα μάτια. Τα μάτια απλά δίνουν input στον εγκέφαλο και μετά αυτός ερμηνεύει.... Αν τα συνδυάσεις αυτά τα δύο, τότε απλά συμπερένεις πως για τίποτα δεν μπορεί να είσαι σίγουρος! Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο ασχολείσαι με αυτά, τόσο περισσότερα βλέπεις!! Ναι ειναι κι'αυτο..το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο που ειπες... ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ---------- Οντως πολλες ταινιες βλεπεις φιλε μου..Ελεος δηλαδη..Εκτος αν γραφεις απο το pc του ψυχιατρειου..!Εγω παιδια το μονο που εχω παθει αρκετες φορες ομως,ειναι να βλεπω μια μαυρη σκια ορισμενες φορες στον υπνο μου,αλλες φορες να μην μπορω να κουνηθω εχοντας ανοιξει τα ματια και καποιες αλλες να νιωθω μια αντριχιλα στην πλατη σαν απαλο αγγιγμα..Ολα αυτα ομως μπορουν να ερμηνευθουν απο την πλευρα της λογικης..Καποιες φορες το πνευμα(νους) λενε επιστημονες πως ξυπναει πιο γρηγορα απο το σωμα και ετσι εχουμε την ψευδαισθηση πως δεν μπορουμε να κουνηθουμε..Η σκια μπορει να ειναι οτιδηποτε..Απο παιχνιδι τησ φαντασιας μας,απο κακη οραση(σαν την δικη μου) αλλα ακομα και αν εχεις φαει βαρια αισθανεσαι ενα πλακωμα σε ολο το σωμα..Οσο για το αγγιγμα ειναι οταν μενεις ξεσκεπαστος και σε χτυπαει κανενα ρεματακι στην πλατη...Δεν σας παιζω τον πολυξερο αλλα επειδη και εγω ειμαι λιγο χεστρακος σε αυτα και εχω δει πολλες ταινιες τρομου το εψαξα και απο την σκοπια της λογικης βρηκα την ηρεμια μου..Παντως ειμαι ανοιχτομυαλος γενικα και δεν περιοριζω τον κοσμο μου μονο σε οτι βλεπω.. Ποιου ψυχιατρειου ρε φιλε με δουλεβεις ???...εγω αυτα που επαθα ειναι αληθινα..εγω αυτα που'παθα αυτα λεω...και ψυχιατρειο δεν εχω παει ποτε μου ελεος ολοι σας με τα ψιχιατρεια...
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ρε φιλε ενταξει τι να σου πω..Προσωπικα δεν σε πιστευω..Τωρα εσυ μπορει να λες και αληθεια..Αλλα εγω θα ειχα παει σε κανενα ψυχιατρειο μετα απο οολα αυτα..
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 η 2η πολυ περιεργη καλα ποσα σπιτια εχεις αλλαξει ρε εγω αν ειχα παθει ολ αυτα θα κοιμομουν με την μανα μου πο ρε φιλε ειδικα το 1ο με την φωνη το εχω παθει και εγω Εχω αλλαξει αρκετα σπιτια...
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ρε φιλε ενταξει τι να σου πω..Προσωπικα δεν σε πιστευω..Τωρα εσυ μπορει να λες και αληθεια..Αλλα εγω θα ειχα παει σε κανενα ψυχιατρειο μετα απο οολα αυτα.. Ακου φιλαρακι..ψυχιατρειο πανε μονο οι τρελοι...εγω δεν ειμαι τρελος..κι αν δεν με πιστευεις εσυ δεν μου καιγετε καρφι..το ιδιο μου κανει και να με πιστευες... ---------- Προσθήκη στις 01:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:16 ---------- Και τις πολλες ταινιες.....:eek: Τις εχω κοψει τις ταινιες...βλεπω μονο τον χειμωνα...το καλοκαιρι καθομαι μονο στο pc..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εχεις ακουσει καναν τρελο που να παραδεχεται οτι ειναι τρελος?
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οκ παω πασο..Σου ξαναλεω οτι εσυ οντως μπορει να εχεις ζησει καποια πραγματα..Οπως μπορει να εχω ζησει κ εγω και να μην εδωσα καν σημασια..Τεσπα ο καθενας ξερει..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πάντως για να σου έχουν συμβεί τόσα πολλά, κάτι πάει να πει, κάτι γίνεται. Μπορεί να είσαι ξεχωριστός και να σε έχουν βάλει στο μάτι τα κακά πνεύματα.
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εχεις ακουσει καναν τρελο που να παραδεχεται οτι ειναι τρελος? Κανεναν ομως!
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εχεις ακουσει καναν τρελο που να παραδεχεται οτι ειναι τρελος? Ρε σεις κοφτε το...με τα ψιχιατρεια και τους τρελους..αντε πια..εκανα ενα τοπικ και θα μου βγει ξινο απ'την πρωτη μερα...κοψτε επιτελους..
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πάντως για να σου έχουν συμβεί τόσα πολλά, κάτι πάει να πει, κάτι γίνεται. Μπορεί να είσαι ξεχωριστός και να σε έχουν βάλει στο μάτι τα κακά πνεύματα. Μην του λες τετοια του ανθρωπου..Ειναι και βραδυ!Φιλε Βασιλη τι ηλικια εχεις?
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οκ παω πασο..Σου ξαναλεω οτι εσυ οντως μπορει να εχεις ζησει καποια πραγματα..Οπως μπορει να εχω ζησει κ εγω και να μην εδωσα καν σημασια..Τεσπα ο καθενας ξερει.. Ακριβως..!!!!
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πάντως για να σου έχουν συμβεί τόσα πολλά, κάτι πάει να πει, κάτι γίνεται. Μπορεί να είσαι ξεχωριστός και να σε έχουν βάλει στο μάτι τα κακά πνεύματα. Δεν το ξερω αυτο φιλε μου...οντως μπορει ωμως να με εβαλαν στο ματι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.