iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν το ξερω αυτο φιλε μου...οντως μπορει ωμως να με εβαλαν στο ματι... φιλε οντος χρειαζεσε ψυχιατρο
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μην του λες τετοια του ανθρωπου..Ειναι και βραδυ!Φιλε Βασιλη τι ηλικια εχεις? 30 χρωνων ειμαι φιλε.. ---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:24 ---------- φιλε οντος χρειαζεσε ψυχιατρο Εσυ χρειαζεσε να πας στο δαφνι...που το λες κιολας.. :D
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εχει δυο ηδων Πινοκιο,τον κανονικο...Και τον πινω-κιο..
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ενταξει κοφτε την πλακα και πιτε καμια ιστορια..
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 30 χρωνων ειμαι φιλε.. ---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:24 ---------- Εσυ χρειαζεσε να πας στο δαφνι...που το λες κιολας.. :D φιλε πινεις? κανεις χρηση παρανομων ουσιων τη μαυρα οντα και μαλ***΅ς εκανες το μαυρο οντο
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αληθεια λεει Ειναι ο πινοκιο και ο ''πινω-κιο''...
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 φιλε πινεις? κανεις χρηση παρανομων ουσιων τη μαυρα οντα και μαλ***΅ς εκανες το μαυρο οντο Τι πινω ρε???...!!!! εσυ σαν πολλα μας τα πες...κοψε τις βλακιες..100 φορες το εχω πει ελεος πια δεν καταλαβενετε χριστο..
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τι πινω ρε???...!!!! εσυ σαν πολλα μας τα πες...κοψε τις βλακιες..100 φορες το εχω πει ελεος πια δεν καταλαβενετε χριστο.. σε εκεινη την ιστορια με το Μαυρο Οντο ο φιλος σου ο νικος μαζι σου δεν ηταν στην σκινη εξαφανηστηκε δια μαγειας και βγηκε εξω πο ρε φιλε υπερπαραγωγη το κεφαλη σου
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οι μαγκες δε παιρνουν ναρκωτικα ρε Τους πατησε το τρενο...Ρε μπας και ειναι κανενα ''οντο'' και μας δουλευει??
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λοιπον αρκετα ανεχτηκα τις μαλακιες σας υποτιθετε οτι εκανα για σοβαρο λογο αυτο το τοπικ και εσεις αμεσως αρχισατε τις παπαριες τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.