Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σε εκεινη την ιστορια με το Μαυρο Οντο ο φιλος σου ο νικος μαζι σου δεν ηταν στην σκινη εξαφανηστηκε δια μαγειας και βγηκε εξω πο ρε φιλε υπερπαραγωγη το κεφαλη σου Φιλε πηγενε στο δαφνι να ησυχασουμε αντε..και τι δια μαγειας ρε φιλε ελεος διλαδη...
John Titor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 τελικα το παιδι εχει δικιο. το εψαξα στο νετ και ανακαλυψα για ποια μαυρα οντα μιλαει
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 θα κανω δευτερο τοπικ και οι μαλακιες κομενες..
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λοιπον ελα ξεκολλατε γιατι εχω δακρυσει απο τα γελια και εχω ξυπνησει δυο φορες την κοπελα μου..Ζητημα χρονου ειναι να φαω κανενα κινητο στο κεφαλι..Πειτε ρε καμια ιστορια...Οχι παπαριες.. ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ---------- τελικα το παιδι εχει δικιο. το εψαξα στο νετ και ανακαλυψα για ποια μαυρα οντα μιλαει :lol::lol:Οτι να ναι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 τελικα το παιδι εχει δικιο. το εψαξα στο νετ και ανακαλυψα για ποια μαυρα οντα μιλαει Διαφωνω! Λοιπον φυγετε απο το τοπικ μου και μην ξαναπατησετε αντε... Nα παμε αλλου? :cry:
dismemberer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λες να νομιζει οτι εισαι κανα οντο και να την τρομαζεις?
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Φιλε πηγενε στο δαφνι να ησυχασουμε αντε..και τι δια μαγειας ρε φιλε ελεος διλαδη... emena δεν φωναζει το ονομα μου ο διαολος δεν παω για καμπινκ και ταρακουνιετε η σκηνη μου βρισκω ενα φιλο μου χαρακωμενο δεν ακουω τσιριδες και δνε με κυνηγανε μαυρα οντα σοβαρεψου 30 χρονων γαιδαρος
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λες να νομιζει οτι εισαι κανα οντο και να την τρομαζεις? Αν δεν ειμαι μαυρο οντο,θα με κανει...
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λοιπον αρκετα ανεχτηκα τις μαλακιες σας υποτιθετε οτι εκανα για σοβαρο λογο αυτο το τοπικ και εσεις αμεσως αρχισατε τις παπαριες τι να πω... εεε... ΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ήρεμα.
Magkas_Basilis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 emena δεν φωναζει το ονομα μου ο διαολος δεν παω για καμπινκ και ταρακουνιετε η σκηνη μου βρισκω ενα φιλο μου χαρακωμενο δεν ακουω τσιριδες και δνε με κυνηγανε μαυρα οντα σοβαρεψου 30 χρονων γαιδαρος ρε συ...απο εσενα εχουμε ακουσει τις πιο πολλες μαλακιες..συμορφοσου λιγο πενταχρονο..ειμαι σοβαρος ανθρωπος και δεν γουσταρω να σχολιαζετε μαλακιες ολη την ωρα..
prospolos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ο καιρός γαρ εγγύς.... Για να μαζεύετε σιγά σιγά τα κουβαδάκια!!!
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 emena δεν φωναζει το ονομα μου ο διαολος δεν παω για καμπινκ και ταρακουνιετε η σκηνη μου βρισκω ενα φιλο μου χαρακωμενο δεν ακουω τσιριδες και δνε με κυνηγανε μαυρα οντα σοβαρεψου 30 χρονων γαιδαρος Ναι αλλα μηπως σε κυνηγανε κακοι κλοουν...?
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ρε συ...απο εσενα εχουμε ακουσει τις πιο πολλες μαλακιες..συμορφοσου λιγο πενταχρονο..ειμαι σοβαρος ανθρωπος και δεν γουσταρω να σχολιαζετε μαλακιες ολη την ωρα.. siga της μαλακιες επειδη ειπα οντο εγω δεν ειμαι φαντασιοπληκτος οπως μερικοι μερικοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.