v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 τα έχω αλλάξει 30 φορές από χτες. πάντα κάτι δε μου αρέσει,για ρίχτε μια ματιά σας παρακαλώ και πείτε τη γνώμη σας ελεύθερα,αν είναι απαίσια πείτε το χωρίς φόβο. εγώ από τη μία τα βλέπω ωραία και από την άλλη πολύ..πεθαμένα..δοκίμασα και με αποχρώσεις πιο ζωντανές όπως της πρώτης σελίδας αλλά δεν ταιριάζουν με το layout. τελείως δοκιμαστικές είναι για κανα δυο μήνες ακόμη..
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Το πρώτο είναι πολύυυ εντονο! βγάζει μάτι το μπλέ.. Έχει πολύ άσπρο! Το δεύτερο πάλι είναι αρκετά μουντό! βάλε λίγο μπλέ ακόμα... Έκανα μια δοκιμή! Ανέβασα λίγο το μπλέ, λίγο τα levels και λίγο contrast!
v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ωραίος με explorer τα βλέπεις έτσι; με chrome η firefox θα ήταν στρογγυλεμένες οι γωνίες... μου έδωσες μια ιδέα,αλλά για πιο γρήγορα έκανα πιο σκούρο το background και έδειξε λίγο καλύτερα το contrast,θα πρέπει να δώσω και πιο πολύ κορεσμό στο χρώμα. δες το τώρα. για το άσπρο που λες δεν καταλαβαίνω,μήπως πήγες στην άλλη σελίδα;
routsounmanman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εμένα με χαλάει το logo. Αυτό το χρυσαφί πάνω σε γαλάζιο είναι παράξενο στα μάτια.
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πολύ καλύτερο.. Όχι, με Opera το βλέπω!! Για το άσπρο εννοούσα οτι το μπλέ ήτανε λίγο ξεπλημένο! Είχε πολύ άσπρο μέσα του.. Λοιπόν, έκανα 2 ακόμα! Στην δεύτερη άλλαξα "λίγο" το χρώμα στο κουμπιά () Η 1η δεν μου αρέσει, αλλα μιας και την έκανα..... Δεν είναι οτι βαριέμαι πολυ... Απλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.... χαχα
v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 α δε βαριέσε καθόλου βλέπω,σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. έχω ανεβάσει κάτι σαν το δεύτερο χωρίς να πειράξω το κάθετο μενού όμως και είπα να αφαιρέσω τελείως το περίγραμμα αλλά τελικά άφησα μόνο το ένα. μπορεί να κάνω άλλο διαφορετικό μενού στην κορυφή και να γίνει το πάνω κομμάτι τελείως ανεξάρτητο. το πρώτο που έκανες το σκέφτηκα αλλά βαριόμουνα να το δοκιμάσω,ευτυχώς το έκανες εσύ,δεν θα ήτανε άσχημο μ κάποιο άλλο μενού στην κορυφή και ίσως πολυ πιο σκούρο,προς το μαύρο κοντά. α δηλαδή στην όπερα δεν δουλεύουν τα -webkit-border,είχα την λάθος εντύπωση ότι δουλεύουν από κάπου που το είχα διαβάσει ---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ---------- για κοίτα τώρα...
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Έκανα κάτι ψιλο-αλλαγούλες στα tabs!! Για δες...:lol: Μιας και είπα να το ανοίξω σε firefox να δώ τις καμπύλες, αποφάσισα να βάλω κι άλλες καμπύλες!! χαχα..
v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πολύ καμπύλη έπεσε. ο άλλος εδώ μου λέει ότι δεν του θυμίζει καλοκαίρι,βρίσκει ακόμη και εκείνο το έντονο γαλάζιο της πρώτης σελίδας πολύ...φθινοπωρινό... θέλει λέει χρώματα σαν αυτά που έχει η γαλαζοπράσινη θάλασσα,ε ρε γούστα να τον στείλω σε κανέναν απο΄σας να του φτιάξετε σελίδα.
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 χαχαχα... Δοκίμασε να αλλάξεις το φόντο και αντί για χρώμα βάλε καμιά καλοκαιρινή εικόνα! παραλία, ήλιο, θάλασσα, γλάρους... τέτοια! Αν καταφέρεις να μπείς στο site που ετοιμάζω (είναι το 2ο που λέει livadi-rooms) θα καταλάβεις τι σου λέω! Επίσης κάτι τέτοιο! Είναι ενός από εδώ.. Όνομα δεν θυμάμαι απλά κάπου το είχα πετύχει το site εδώ και μπήκα... http://www.villa4you.gr/
v5net Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 τόβαλα,πήγαινε δες το δεν ξέρω πως δείχνει τώρα αλλά αυτά τα πολύ χτυπητά παρδαλά χρώματα δε μου αρέσουνε. αλλά θα μου πείς γούστα είναι αυτά. παίδες,εδώ τα βλέπουμε,όχι στη σελίδα της υπογραφής μου που μου κάνατε σήμερα πάνω από 1000 επισκέψεις και έπαθα τη πλάκα μου βλέποντας τα analytics....,χεχεχεχεχεχεχε
chridevelop Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλημερα Θα πω απλά οτι ειναι ωραίο μπράβο να ξερεις οτι αν δουλεύεις επαγκελματικα το μονο που θα πρεπει να σε νιάζει ειναι αν αρέσει στον πελάτι σου αυτα!
v5net Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά δεν πρόλαβα να την ανεβάσω καν,δυο δοκιμαστικές σελίδες είναι μόνο χωρίς καθόλου κείμενο και το google την βρήκε.,δεν το ήθελα αυτό πριν γεμίσω πρώτα καμμιά δεκαριά σελίδες. θα μου πείτε γιατί την ανέβασα,.γιατί με την προηγούμενη περίμενα ένα ολόκληρο μήνα μέχρι να με βρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.