Αρίων Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους Εχω την υποψια οτι με "κλεβουν" μεσω του ασυρματου δικτυου μου ιντερνετ . Πως μπορω να το διαπιστωσω ? Ευχαριστω εκ τον προτερων...
WoodSell3r Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ για βασικές τακτικές προστασίας. Μπορείς να μπεις στο router και να δεις το πρόσφατο ιστορικό του, ποιοι συνδέθηκαν και διάφορα άλλα..Βέβαια αν δεν έχεις κωδικό για να μπεις στο web interface (να δώσεις username και password) του ή ο εισβολέας τον έχει βρει τότε μάλλον έσβησε τα ίχνη του.. Εσένα κλέβουν ή από αυτόν που δανείζεσαι όπως είπες;
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μαλλον ηθελε να πει πως γινεται να με βρει ο αλλος
partblah1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους Εχω την υποψια οτι με "κλεβουν" μεσω του ασυρματου δικτυου μου ιντερνετ . Πως μπορω να το διαπιστωσω ? Ευχαριστω εκ τον προτερων... Δες πρώτα το DHCP client Listing για να επιβεβαιώσεις ότι σε κλέβουν και μετά βάλε ένα password (WPA-WPA2) .
Αρίων Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 WoodSell3r εμενα κλεβουν εγω δεν δανειζομαι.....
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 WoodSell3r εμενα κλεβουν εγω δεν δανειζομαι..... Πως σε κλέβουν; Αφού ΕΔΩ λες ότι έχεις Laptop και δανείζεσαι internet από αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.