Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 πηγαινε πισω στο σχολειο ---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:30 ---------- Αν θέλεις εμπεριστατωμένη άποψη φόρα το να σε δούμε. Έτσι χύμα όλα τα ρούχα ωραία φαίνονται. ποσο μα ποσο ακομα?
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Α, αυτός την έφαγε απ' τον Σούλη. Μάλιστα. Λες και δεν τον ξέρεις τώρα τι είναι. Και το φόρεμα νομίζω ότι το είδα στην ντουλάπα του τότε που με αποπλανούσε. Βιντατζ μαθαίνω ότι τα έχωσες και στον ΣΤΑΤΟΥΣ. Σε παντρεύομαι.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εγω λεω να παιξεις το π...σου πιο καλα αποτελεσματα θα εχει
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ποσο μα ποσο ακομα? νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ή ότι το είπα για καφρίλα; εννοείται ότι αν δεν μπορείς να το "στηρίξεις" το φόρεμα, ότι παπούτσι και να σου πουν να βάλεις χάλι θα είναι. Σορι κι όλας.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Λες και δεν τον ξέρεις τώρα τι είναι. Και το φόρεμα νομίζω ότι το είδα στην ντουλάπα του τότε που με αποπλανούσε. Βιντατζ μαθαίνω ότι τα έχωσες και στον ΣΤΑΤΟΥΣ. Σε παντρεύομαι. γτ τι ειναι ο στατους δλδ? ---------- Προσθήκη στις 01:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:33 ---------- νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ή ότι το είπα για καφρίλα; εννοείται ότι αν δεν μπορείς να το "στηρίξεις" το φόρεμα, ότι παπούτσι και να σου πουν να βάλεις χάλι θα είναι. ε δν μπορω να το βγαλω εδω μεσα μονο μσν
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η νοσηρή μου φαντασία λέει αυτό: Φανταστείτε να είναι η Vintage η άλλη που δουλεύει τον άλλον που άνοιξε 2 topics.
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 γτ τι ειναι ο στατους δλδ? Μορφή. Εθνικό Σύμβολο. Το λογότυπο του insomnia.
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εγω λεω να παιξεις το π...σουπιο καλα αποτελεσματα θα εχει Έτσι ξερή; Στείλε μια photo μωρή τρελοπετούγια.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η νοσηρή μου φαντασία λέει αυτό: Φανταστείτε να είναι η Vintage η άλλη που δουλεύει τον άλλον που άνοιξε 2 topics. φαινεται οτι το κατεχω ε?
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν χρειάζεται να φαίνεται το πρόσωπό σου, αλλά whateva.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μορφή. Εθνικό Σύμβολο. Το λογότυπο του insomnia. χεσμενο τον εχω ---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:35 ---------- Δεν χρειάζεται να φαίνεται το πρόσωπό σου, αλλά whateva. ατσα κανουμε και τετοια?
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 φαινεται οτι το κατεχω ε? Δεν ξέρω, αυτή με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί ως φλόμπα.
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ατσακανουμε και τετοια? και χειρότερα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα μας, επειδή δεν το διάβασα και όλο (το χάσιμο χρόνου έχει και τα όριά του ) μήπως είπες κάπου πριν τι τσάντα θα κρατάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.