Προς το περιεχόμενο

forthnet 2play:θελω την γνωμη σας!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τα υπεραστικά εκτός Ελλάδας λέγονται ΔΙΕΘΝΗ, όλοι οι ISPs όταν γράφουν για υπεραστικές εννοούν ΠΑΝΤΑ εντός Ελλάδας πράγμα λογικό μιας και στην καθημερινότητα αυτό ισχύει...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οαου ....τι μαθαινει κανεις...το ξερω ρε φιλε..αυτο λεω και γω..ετσι ομως οπως το λεει ο οτες παραπλανει

τον κοσμο..αν δεν ρωτησεις την πατησες ! ακου εκει "ΕΘΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ" π@π@ριες του οτε..

διαβαστε το 1ο κουτακι να καταλαβετε

http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=138

---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:02 ----------

και το ολοι οι ISP's το εννοουν δεν ισχυει..πρεπει παντα να αποκρυπτογραφουμε το τι γραφουν..

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

ok συνεννοηθηκαμε...οποιος θελει να με ρωτησει για τα "κλειδωμενα ρουτερς της On" ας μου στειλει πμ..

• Super Moderators
Δημοσ.

με λίγα λόγια όλα τα dslam μιας περιοχής βρίσκονται στο ίδιο κτήριο, οπότε η απόσταση από το κάθε σπίτι δεν αλλάζει σε όποιον ISP και να πας...

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλα ποσο σου κατεβασει το download ?? αυτο δεν μας το πες..

ανάλογα με την γραμμή, άλλοι χάνουν περισσότερο άλλο λιγότερο, άσε που αν σε νοιάζουν τα pings για online gaming δεν σε ενδιαφέρει ο συγχρονισμός.

Παρεπιπτόντως στην On Telecoms αλλάζεις όποτε θες την γραμμή από Interleave σε Fastpath και το αντίστροφο από την MyOn Page...

Τελικα μπορω να κανω στο ρουτερ οτι θελω?Να αλλαζω usenrmae να ανοιγ ω πορτες κτλ η με εμποδιζει η ON

αυτά αν θυμάμαι καλά μπορείς, αλλά αν θες παίζεις με άλλο router και καθαρίζεις γενικότερα...έτσι και αλλιώς αυτό που δίνει η On δεν είναι και κάτι σπουδαίο

Δημοσ.

σου δινει ομως η ον τα στοιχεια της συνδεσης σου...?? εσυ μιλας εκ πειρας ?? εχεις ον ?

---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ----------

δηλαδη σε αναγκαζει να πας να αγορασει ενα αλλο router...omgggggggg !!

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς τα στοιχεία της σύνδεσής σου?

όχι δεν έχω On ακόμα, προς το τέλος του μήνα θα έχω πάει...

δεν με αναγκάζει να πάω να αγοράσω άλλο router, θα παίξω με αυτό που έχω ήδη από την Forthnet ή με κάποιο καλύτερο που έχω αγοράσει...

Δημοσ.

username/pass..κανονικα δεν τα βλεπεις σε ενα router τις pirelli(ON) που ειχε πεσει

στα χερια μου..αν θυμαμαι καλα δεν σε αφηνε να πειραξεις τιποτα..

---------- Προσθήκη στις 15:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ----------

τωρα με τι εισαι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...