axinak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Καλημέρα ! Υπάρχει ένα σπίτι ενός θείου μου το οποίο το έχει παρατήσει (είναι δεκαετίας )στο οποίο θέλω να πάω να μείνω λόγο οικονομικής δυσκοιλιότητας !! Αυτό το σπίτι όμως έχει ένα πρόβλημα... από κακιά κλίση στην ταράτσα κάποια στιγμή είχε κρατήσει νερά...περάσαν μέσα ...φούσκωσαν οι σοβάδες στα ταβάνια .. τώρα θέλουν ξήλωμα και ξανά από την αρχή ... γενικά μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές αλλά με το σοβάτισμα..και σε ταβάνι δεν το έχω ούτε για πλάκα!! έχει κανείς ιδέα τι παίζει από τιμές για κάτι τέτοιο?? Το ξήλωμα των παλιών σοβάδων μπορώ να το κάνω και εγώ
tmjuju Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Όπως είπες είναι δύσκολη δουλεία. Δε ξέρω από τιμές, αλλά υπολόγισε στη συνέχεια ότι θα έχει και μερεμέτια σε όλους τους τοίχους. Και φυσικά βαψίματα. Να μη σου πω να δεις και μη χρειάζεσαι και καμία έξτρα πρίζα να τα κάνεις όλα τα μερεμέτια μαζί.
damastes Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Καλό είναι να φτιάξεις πρώτα την αιτία του προβλήματος, κλίσεις στην ταράτσα , μόνωση και μετα να προχωρήσεις στα εσωτερικά. Για το ταβάνι μπορείς νσ χρησιμοποιήσεις έτοιμους τσιμεντοσοββαδες μιας στρώση αν θέλεις να το κανείς μόνος σου. Επίσης αν έχεις περίεργους γείτονες καλό είναι νσ βγάλεις μια άδεια εργασιών μικρής κλίμακας στην πολεοδομία για να είσαι καλυμμένος. sent from my HTC Magic using tapatalk
pournaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και μην ξεχναμε και την πιο ευκολη λυση πλεον της γυψοσανιδας. Ουτε τριψιμο ουτε τιποτε, ενα βαψιματακι και ειναι τελεια (και βαζεις και οτι φωτισμους θελεις. Στα χρηματα... σχεδον ιδια θα σου κατσει.
manos360 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Θα συμφωνήσω και εγω, πρωτα απο ολα κανεις στεγανοποίηση στην ταράτσα και μετα μια ωραία φευδοροφή με γυψοσανίδα στο ταβανι με σποτακια και κρυφους φωτισμούς και είσαι super ! σποτάκια οικονομίας φυσικά ! Ψευδοροφή με κρυφό φωτισμό και spots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.