Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θέλεις να βάλεις το Router σου όμως? Αν θέλεις να βάλεις κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο?

Βρε εννοείται ότι κάλο είναι να υπάρχει και ας είναι αχρείαστο

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν θέλεις να βάλεις το Router σου όμως? Αν θέλεις να βάλεις κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο?

το router για πιο λογο να το βαλεις πανω στο ups?θα γινει διακοπη ρευματος και θα χρειαζεσαι ιντερνετ?

Δημοσ.

το router για πιο λογο να το βαλεις πανω στο ups?θα γινει διακοπη ρευματος και θα χρειαζεσαι ιντερνετ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς, άσε που έτσι και αλλιώς δεν καίει και τπτ σε σχέση με το PC και την οθόνη...

• Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς, άσε που έτσι και αλλιώς δεν καίει και τπτ σε σχέση με το PC και την οθόνη...

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση αν παρω εναν στααθεροποιητη τασης αντι για ενα UPS θα ειμαι καλυμενος. δεν ενδιαφερομαι να λειτουργουν οι συσκευες κατα την διακοπη ρευματος αλλα να προστατευονται. θελω να συνδεσω pc τηλεοραση εκτυπωτη, ps3. βεβαια θα παρω 2 σταθεροποιητες γιατι ειναι αλλου το pc και αλλου η τηλεοραση

---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:37 ----------

αλλη μια ερωτηση πως θα συνδεσω την οθονη μου samsung 206bw με ups μου?

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση αν παρω εναν στααθεροποιητη τασης αντι για ενα UPS θα ειμαι καλυμενος. δεν ενδιαφερομαι να λειτουργουν οι συσκευες κατα την διακοπη ρευματος αλλα να προστατευονται. θελω να συνδεσω pc τηλεοραση εκτυπωτη, ps3. βεβαια θα παρω 2 σταθεροποιητες γιατι ειναι αλλου το pc και αλλου η τηλεοραση

---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:37 ----------

αλλη μια ερωτηση πως θα συνδεσω την οθονη μου samsung 206bw με ups μου?

Δημοσ.

Το mustek αν θυμάμαι καλά έρχονταν με 2 καλώδια για οθόνη, pc για να μπαίνουν πάνω στο UPS.

Τα υπόλοιπα με την πατέντα του πολυμπριζου.

Για την διάρκεια της μπαταρίας το 1000 άρι μετά από 6 χρόνια σκυλί, το ίδιο 800 άρι τα φτυσε σε 2 χρόνια τι να πείς....

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Το mustek αν θυμάμαι καλά έρχονταν με 2 καλώδια για οθόνη, pc για να μπαίνουν πάνω στο UPS.

Για την διάρκεια της μπαταρίας το 1000 άρι μετά από 6 χρόνια σκυλί, το ίδιο 800 άρι τα φτυσε σε 2 χρόνια τι να πείς....

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Φυσικά.

Ο λόγος που έκανα το πολύπριζο ήταν αυτός.

Παραδείγματα:

1) Έχεις φύγει από το σπίτι και έχεις αφήσει το PC να κάνει Seed. Κόβεται το ρεύμα, χάνεις την IP σου και σταματάει το Seed.

2) Ίδιο παράδειγμα, αλλά να κατεβάζεις πολλά αρχεία και γίνει μία διακοπή ρεύματος.

3) Παίζεις κάποιο Online παιχνίδι και κόβεται το ρεύμα. DC και τέλος!

....

...

..

.

Δημοσ.
παιδια το αρσενικο φυσακι κουμπωνει στο ups η το θυληκο? http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=582

Το UPS έχει στις εξόδους θυληκά φις (Αν ήταν αρσενικά και έβαζες το χέρι σου θα γινόταν χαμός). Κουμπώνεις πάνω του αρσενικά φις.

---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ----------

.

Τι εννοείς; Δεν είχε αρκετές εξόδους και έφτιαξες πολύμπριζό ή ...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...