Προς το περιεχόμενο

To πιο βαρυ παιχνιδι σε γραφικα για PC;

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να δω ποιο ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι σε γραφικα για PC..

να ενσωματωνει τις τελευταιες τεχνολογιες (DX11,SM5,opencl,opengl 3, η δεν ξερω γω τι αλλο..)

ποιο νομιζετε οτι ειναι αυτο ?

θελω να δω αν το pc μου σημερα (ειναι 2 χρονων h/w χωρις την vga (5870)..) μπορει να το τρεξει..

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gta Iv λογο μιας ρυθμισης,του view distance,χρειαζεσαι τεραστια καρτα να το τρεξεις με φουλ το view distance

+1 επισης αυτο το παιχνιδι επειδη ειναι κακογραμμενο , ζοριζει πολυ τη cpu , σε μενα φτανει 60% μεση χρηση στο benchmark

eflc2010061401184061.png

το πιο βαρυ ομως γενικα θα ελεγα οτι ειναι το metro

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές τα βαριά game είναι κακογραμμένα game και δεν θα τρέχουν σωστά όσα χρόνια και να περάσουν. Το πιο καλογραμμένο και βαρύ game είναι το crysis αν και αυτό είναι διετίας. Και το metro νομίζω δεν είχε καθόλου τεχνικά προβλήματα.

Δημοσ.

το μετρο εμενα μου φαινεται πιο "σωστο" απο το crysis (οχι σαν gameplay βεβαια :P ) , ειναι απλα βαρυ λογω εφφε

στο very high ουτε για αστειο, αλλα στο high το επαιζα μια χαρα

το crysis εχει και θεματα με τις ati , το ειχα τερματισει οταν ειχα nvidia σε μικρη αναλυση χωρις προβλημα, με το που εβαλα ati σε full hd οθονη θα ελεγα οτι εγινε ξαφνικα ζορικο χωρις λογο

επισης αυτο που εχω προσεξει , ειναι οτι οποιο game εχει φυσικη και διαλυονται τα παντα , ειναι πολυ πιο βαρυ σε σχεση με ενα που δεν καταστρεφεται τιποτα

(βλεπε bad company vs call of duty)

Δημοσ.

το μονο που θεωρω καπως βαρυ ειναι το metro 2033..αλλα το εχω δει με 4gb ram / q6600 / 4870x2 και παει ανετα...

κανενα αλλο συγχρονο ?

Δημοσ.

Γιατί λέτε ότι το Metro είναι βαρύ, απορώ πραγματικά.

DX9 παίζει φοβερά, ποιο είναι το πρόβλημα?

Πρέπει να παίζεται οπωσδήποτε DX11 δηλαδή?

Δημοσ.

@hs

γιατι δεν παιζεται ακομα ευκολα με φουλ ρυθμισεις ειναι απλο

στο crysis πχ τα βαζεις ολα full , μονο στο aa κολωνεις

στο gta, το προβλημα ειναι οταν θες να βλεπεις μακρια (και οι σκιες για μενα)

το μετρο ομως ειναι εφφε, κι εγω το παιξα μια χαρα και dx10 , αλλα δε μπορω να το παιξω με τερμα εφφε, απεχω αρκετα απο αυτο

Δημοσ.

παιδια εγω δεν λεω να απενεργοποιησουμε τα μισα εφφε, λεω ολα ΤΕΡΜΑ..

τωρα ενταξει ξερω οτι με το ΑΑ υπαρχει ενα θεμα στο Crysis..δεν ξερω κανεναν

να εχει παιξει με πανω απο 30 fps με ΑΑ..

Αλλα θελω να ειναι DX11 κτλ κτλ..για να βλεπω και τα εφφε..τι διαολο τα βγαλανε τοτε..

για να τα κανουμε εμεις disable ??

Ειναι ωραια να παιζεις ενα game σαν το metro και να το βλεπεις και ωραια και να

πηγαινει και με 60fps σε 1920x1200 δεν ειναι ??

Δημοσ.
καλα δες το πρωτα σε dx11 και μετα τα λεμε...

Το έχω δει. Ok Τι?

Αν θες να παίξεις το παιχνίδι το παίζεις σε DX9, αν θες να παίξεις με το PC σου και να έχεις το κεφάλι σου κολλημένο στον τοίχο και στo Fraps παίζεις με DX11.

Το παιχνίδι δείχνει θαυμάσιο σε DX9.

Αρκετοί από εδώ λέτε ότι το Crysis παίζει πολύ καλά με High Settings και δεν χρειάζεται Very High, από τη στιγμή που δεν παίζει τόσο καλά και ότι δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε εμείς της άποψης ότι είναι κακογραμμένο το παιχνίδι.

Το ότι υπάρχει το Very High λοιπόν στο Crysis ή στο Metro το DX11, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται αν είναι ενεργοποιημένα για όποιον θέλει να παίξει ξαναλέω το παιχνίδι και όχι με το PC του.

Επίσης δεν καταλαβαίνω την απαίτηση κάποιων να παίζουν καλά τα DX11 παιχνίδια σε κάρτες γραφικών DX11 πρώτης γενιάς. Η ιστορία έχει δείξει ότι σε κάθε νέα έκδοση Direct X οι νέες γενιές καρτών γραφικών που το υποστηρίζουν, δεν τα βγάζουν πέρα.

Δείτε λίγο την ιστορία...

Δημοσ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω την απαίτηση κάποιων να παίζουν καλά τα DX11 παιχνίδια σε κάρτες γραφικών DX11 πρώτης γενιάς. Η ιστορία έχει δείξει ότι σε κάθε νέα έκδοση Direct X οι νέες γενιές καρτών γραφικών που το υποστηρίζουν, δεν τα βγάζουν πέρα.

Δείτε λίγο την ιστορία...

σε μικρες αναλυσεις μπορει να τα βγαζουν περα, αλλα με μια 5770 πχ δε μπορεις να θες dx11 σε full hd ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...