Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω vanilla, 

Δεν με ενοχλούν καθόλου, ισα ισα μου φαινονται ""as intended" στοιχεία όπως τα "δύσκολα χρήματα", το βάρος, η απουσιά ευκολου fast travel, το τρελό aim των αντιπάλων, οι random anomalies  κ.λ.π.. Είναι στοιχεία που το κάνουν "survival" και οχι ενα απλό looter shooter...

Τεχνικά σε εμενα εστρωσε μετα το 1.2 η RAM, νομίζω πλέον και το shader compile, αλλα με επιφύλαξη.

Χωρις FG ομως δεν την παλέυω ακόμα και με 60+ fps.

25 ωρες προς το παρόν αλλά με αρκετο exploration.

Καλο γενικά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 658
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερμάτισα σήμερα μετά απο 50 ώρες στο game pass.

Ενώ ξεκίνησε ωραία και πολλά υποσχόμενο μετά τα μισά του παιχνιδιού άρχισαν συνεχώμενα bugs που με έκαναν και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Απο το SIRCAA και μετά όλο κάτι σκάλωνε και δεν μπορούσα να προχωρήσω.

Την μία δεν spawnαρε ο npc για να του μιλήσω να με βάλει μέσα στη βάση, άλλη φορά ήταν εκεί αλλά του μίλαγα και δεν έκανε τίποτα, άλλη φορά δεν μου έδινε το επόμενο quest, άλλη δεν έκανε complete το objective, την άλλη δεν spawnαραν items που έπρεπε να βρώ ...μπαχαλο. Τώρα στο τελείωμα που έπρεπε να πλακωθώ με κάτι χαρακτήρες σαν boss fight είχαν κολλήσει μέσα στον τοίχο και δεν μπορούσα να τους βαρέσω.

Ευτυχώς είχα ενεργοποιήσει με mod τα console commands και ψάχνωντας στο internet έκανα complete τα objectives που είχαν κολλήσει γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να το τελειώσω. Υποτίθεται τα είχαν φτιάξει και στα patch όλα αυτά.

Το άλλο που με κούρασε πολύ προς το τελείωμα ήταν ο τεράστιος ποδαρόδρομος που έριχα απο την μία άκρη του χάρτη στην άλλη. Οι πιο πολλές περιοχές δεν είχαν κανένα side quest για να ξεχαστείς ή να σε ωθήσουν στην εξερεύνηση, ήταν εγκαταλελειμμένες περιοχές με mutants που δεν είχε νόημα να πας να εξερευνήσεις. Κατέληξα να ενεργοποιώ το console command που κάνει το χρόνο να τρέχει πιο γρήγορα ή να κάνω teleport για να φτάνω αμέσως στο objective γιατί δεν άντεχα μια ώρα ποδαρόδρομο σε κανονική ταχύτητα.

Ευτυχώς δεν το αγόρασα γιατί θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 2
  • Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι προς το τέλος, με έχει κουρασει απιστευτα το πηγαινε ελα απο τη μια ακρη του χαρτη στην αλλη. Εντωμεταξυ και οι μαχες λιγο παλουκι. Ειμαι και λιγο αμπαλος με τα 1ps, βαρανε και αυτοι και με πετυχαίνουν απο το γαμο του καραγκιοζη και ψαχνομαι απο που την εφαγα. Σε γενικες γραμμες ξεκινησε πολυ ωραια ομως στη πορεια πολυ επαναλαμβανομενο τα ιδια και τα ιδια.

Επεξ/σία από TitanX
  • Like 2
Δημοσ.
On 26/03/2025 at 09:12, TitanX said:

...Σε γενικες γραμμες ξεκινησε πολυ ωραια ομως στη πορεια πολυ επαναλαμβανομενο τα ιδια και τα ιδια.

Αυτό συμβαίνει γιατί λυπεί το AI 2.0 που υποτίθεται θα ήταν η συνέχεια από τα προηγούμενα stalker δυστυχώς δεν υπάρχει και περίμενα να δω με τα patches αν θα αλλάξει κάτι ειναι όλα scripted και ενεργοποιούντε με player buble

Κρίμα ήταν το πλεονέκτημα που είχε η σειρά stalker τώρα έγινε ένα ακόμα console game καλό αλλά όχι μοναδικό 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το έχουν ξεφτιλίσει πάντως, σε λιγότερο από 6 μήνες έχουν βγάλει πάνω από 15 patches και τα περισσότερα πολλών gb. Που να μην έπαιρνε και 2 χρόνια delay το παιχνίδι  🤣

image.png.e17cd797ae0355d11b6fb960e60a8330.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...