Alex21121988 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Το game ούτως ή άλλως δεν είναι fast paced. Ακόμα και σε ένα τούμπανο σύστημα να τρέξει που μπορεί να βγάλει πολλά fps, δεν θα νιώσεις ποτέ ότι είναι smooth η κίνηση του κτλ. Αυτό δεν νομίζω να αλλάξει, ακομα και αν βγάλουν αλλά 15 major patches. Αυτό που άλλαξε στα updates που έχουν γίνει, ειναι κυρίως το ΑΙ, η συμπεριφορά των npcs'. To A-Life σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί όπως το διαφήμιζαν και να σας πω την άποψή μου, πιστεύω πως όσο περισσότερο το σκαλίζουν, τόσο χειρότερα θα γίνεται και μπορεί να σου χαλάσει σε μερικές περιπτώσεις την εμπειρία σου μέσα στο παιχνίδι.
seithan Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, Alex21121988 said: Το game ούτως ή άλλως δεν είναι fast paced. Ακόμα και σε ένα τούμπανο σύστημα να τρέξει που μπορεί να βγάλει πολλά fps, δεν θα νιώσεις ποτέ ότι είναι smooth η κίνηση του κτλ. Αυτό δεν νομίζω να αλλάξει, ακομα και αν βγάλουν αλλά 15 major patches. Και όμως, είναι Θέλει δυνατό CPU αλλά ναι, είναι smooth. Επεξ/σία 21 Μαϊου από seithan
Alex21121988 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 3 hours ago, seithan said: Και όμως, είναι Θέλει δυνατό CPU αλλά ναι, είναι smooth. Είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό που ανέφερα περί smooth experience. Όταν χρειάζεται να σκαλίζω ο ίδιος .ini για να το κάνω να τρέξει όπως θέλω, δεν το λες και ότι καλύτερο μετά από τόσα patches. Το έχω γεμίσει mods για το επιθυμητό visual αποτέλεσμα. Το fps counter που βλέπω σε καμία περίπτωση δεν το νιώθω πάντως σωστό, ποτέ δεν το ένιωσα ότι τρέχει εντελώς απροβλημάτιστα from day one μέχρι και σήμερα.
zafiriws_99 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 21/5/2025 στις 6:40 ΜΜ, Alex21121988 είπε Είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό που ανέφερα περί smooth experience. Όταν χρειάζεται να σκαλίζω ο ίδιος .ini για να το κάνω να τρέξει όπως θέλω, δεν το λες και ότι καλύτερο μετά από τόσα patches. Το έχω γεμίσει mods για το επιθυμητό visual αποτέλεσμα. Το fps counter που βλέπω σε καμία περίπτωση δεν το νιώθω πάντως σωστό, ποτέ δεν το ένιωσα ότι τρέχει εντελώς απροβλημάτιστα from day one μέχρι και σήμερα. πιο smooth Πεθαινεις...το παιχνιδι τρεχει σαν βουτυρο αλλα οντως θελει πολυ δυνατο επεξεργαστη και οχι το σο καρτα γραφικων
spanian Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) "βούτυρο", ε καλά, όχι δεν το λες βούτυρο όσο Stalker fan κ να σαι. Βούτυρο είναι 200+ fps τουλάχιστον 1440p σε native πχ, ή 150+ σε 4Κ με βασικότατη προϋπόθεση το ανύπαρκτο όποιου είδους stuttering. Άρα συμφωνώ με Alex, το smooth είναι εντελώς υποκειμενικό. Επεξ/σία 23 Μαϊου από spanian
Alex21121988 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Γενικώς σε UE5 το ''butter smooth'' είναι αρκετά υπερτιμημένος ορισμός, όταν στους περισσότερους UE5 τίτλους υπάρχει stuttering, έστω και ανεπαίσθητης μορφής. Εγώ έχω 3440x1440p 144hz qled monitor, με την 5090 λέτε να μην το πιάνω αυτό το cap σε fps στο S.T.A.L.K.E.R 2 vanilla; Αλλά ποτέ δεν το αισθάνθηκα καλά στο συγκεκριμένο game. Ίσως φταίει και το FG που ίσως να μην έχει γίνει τόσο καλά optimized η δουλειά εκεί. Και με την 4090 δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τα fps ως νούμερο αλλά πάντα κάτι δεν μου άρεσε στην αίσθηση. Anw, με τα mods κτλ το έχω φέρει σε ένα σημείο που το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, και visually και στο performance.
zafiriws_99 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου the most iconic σημειο αναφορας στο Pripyat Δεν λειτουργησε ποτε...ηταν προγραμματιμσενο να ανοιξει την Πρωτομαγια του 1986 5 μερες πριν συνεβη το πυρηνικο δυστηχημα στο Τσερνομπιλ...the rest is history 5
scorpion8283 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου On 23/05/2025 at 18:54, Alex21121988 said: Γενικώς σε UE5 το ''butter smooth'' είναι αρκετά υπερτιμημένος ορισμός, όταν στους περισσότερους UE5 τίτλους υπάρχει stuttering, έστω και ανεπαίσθητης μορφής. Εγώ έχω 3440x1440p 144hz qled monitor, με την 5090 λέτε να μην το πιάνω αυτό το cap σε fps στο S.T.A.L.K.E.R 2 vanilla; Αλλά ποτέ δεν το αισθάνθηκα καλά στο συγκεκριμένο game. Ίσως φταίει και το FG που ίσως να μην έχει γίνει τόσο καλά optimized η δουλειά εκεί. Και με την 4090 δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τα fps ως νούμερο αλλά πάντα κάτι δεν μου άρεσε στην αίσθηση. Anw, με τα mods κτλ το έχω φέρει σε ένα σημείο που το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, και visually και στο performance. Με 4080-5800x3d, ακομα κι αν κατεβασω settings- αναλυση ( dlss), και παω σε ενα σεβαστο 70-80 fps, χωρις fg ειναι unplayable σε μενα απο το stutter. Πρωτη φορα το fg μου κανει τοση διαφορα σε game.. ( με το input lag εμφανες μεν - σε καμια περιπτωση δεν ειναι..."βουτυρο" το αποτελεσμα)
zafiriws_99 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου εχω παιξει 70-80 ωρες δεν εχω παρατηρησει ιχνος stuttering σε τι δισκο το τρεχεις? 5 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Με 4080-5800x3d, ακομα κι αν κατεβασω settings- αναλυση ( dlss), και παω σε ενα σεβαστο 70-80 fps, χωρις fg ειναι unplayable σε μενα απο το stutter. Πρωτη φορα το fg μου κανει τοση διαφορα σε game.. ( με το input lag εμφανες μεν - σε καμια περιπτωση δεν ειναι..."βουτυρο" το αποτελεσμα) Στις 23/5/2025 στις 5:24 ΜΜ, spanian είπε "βούτυρο", ε καλά, όχι δεν το λες βούτυρο όσο Stalker fan κ να σαι. Βούτυρο είναι 200+ fps τουλάχιστον 1440p σε native πχ, ή 150+ σε 4Κ με βασικότατη προϋπόθεση το ανύπαρκτο όποιου είδους stuttering. Άρα συμφωνώ με Alex, το smooth είναι εντελώς υποκειμενικό. το smooth δεν εχει σχεση με τα fps...καπου μπερδευεσαι Στις 23/5/2025 στις 6:54 ΜΜ, Alex21121988 είπε Γενικώς σε UE5 το ''butter smooth'' είναι αρκετά υπερτιμημένος ορισμός, όταν στους περισσότερους UE5 τίτλους υπάρχει stuttering, έστω και ανεπαίσθητης μορφής. Εγώ έχω 3440x1440p 144hz qled monitor, με την 5090 λέτε να μην το πιάνω αυτό το cap σε fps στο S.T.A.L.K.E.R 2 vanilla; Αλλά ποτέ δεν το αισθάνθηκα καλά στο συγκεκριμένο game. Ίσως φταίει και το FG που ίσως να μην έχει γίνει τόσο καλά optimized η δουλειά εκεί. Και με την 4090 δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τα fps ως νούμερο αλλά πάντα κάτι δεν μου άρεσε στην αίσθηση. Anw, με τα mods κτλ το έχω φέρει σε ένα σημείο που το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, και visually και στο performance. ο λογος που δεν το αισθανεσαι smooth ειναι οτι το παιχνιδι εχει mouse lag Δεν εχει διορθωθει μεχρι και σημερα , ειναι ενοχλητικο και καταστρεφει ολη την εμπειρια του παιχνιδιου Με controller που το δοκιμασα ειναι κομπλε
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Υποτίθεται από την έκδοση 1.0.3 πείραξαν ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του input lag του k/m Πάλι δεν έφτιαξε δηλαδή; Επεξ/σία 27 Μαϊου από xtrmsnpr
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Αν και θέλει πολλή δουλειά ακόμα(Άδειος κόσμος κατά κύριο λόγο αφού το A-Life δεν λειτουργεί) με έχει βάλει μέσα. Το έχουν παρακάνει λίγο με το weight limit και το πολλή περπάτημα ρε αδερφέ. Έχουν πετύχει το να ''μπεις'' στον κόσμο του παρά το γεγονός ότι είναι πολύ άδειος. Το story δεν το έχω πολυκαταλάβει αλλά whatever είμαι στην αρχή ακόμα. Παίζοντάς το πάντως καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι Metro devs ήταν στην GSC πριν, πολλά assets είναι αντιγραφή. 1
just_a_dude Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Εμένα με κούρασε το περπάτημα πάντως. Εγώ γεράσει για open world πλέον 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλά και 'γω βαριέμαι γενικά και για να ασχοληθώ με open-world πλέον θα πρέπει να είναι επιπέδου TW3, αλλά εκεί που έλεγα θα το παρατήσω, κάτι με κρατάει..Μάλλον το setting. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ Patch 1.5 με 300+ fixes και σωστό A-Life αυτή τη φορά(λένε). 2
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ (επεξεργασμένο) Απο τετραψήφιο αριθμό διορθώσεων, πέσαμε σε τριψήφιο 🙃 Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:52 μμ από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα