Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δική μου απορία είναι, με την 3060 γενικά έχω καμία ελπίδα να το παίξω σαν άνθρωπος μόλις πάρει και άλλες διορθώσεις; 

ή μήπως να εγκαταλείψω εντελώς και να το περιμένω για το Ps5;

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Η δική μου απορία είναι, με την 3060 γενικά έχω καμία ελπίδα να το παίξω σαν άνθρωπος μόλις πάρει και άλλες διορθώσεις; 

ή μήπως να εγκαταλείψω εντελώς και να το περιμένω για το Ps5;

Γιατί στο ps5 πιστεύεις θα τρέχει καλύτερα?🤣

Τα μεγάλα ζόρια με το game δεν τόσο είναι με την gpu, αλλά σε μερικές περιοχές είναι τέρμα cpu bound. Με την 3060 1080p dlss balanced/performance και FG (από FSR) τάπα θα πάει λογικά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αντε οσο προχωραμε τοσο πιο μικρο το changelog με καθε νεο patch. Σιγα σιγα ερχεται η ωρα να το παιξουμε. 

STALKER 2 Patch 1.5.1 Release Notes

Screenshot_3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Arkin said:

Αντε οσο προχωραμε τοσο πιο μικρο το changelog με καθε νεο patch. Σιγα σιγα ερχεται η ωρα να το παιξουμε. 

STALKER 2 Patch 1.5.1 Release Notes

Screenshot_3.png

Aυτό που όσο και να το patchάρουν δεν μπορεί να έρθει στα ίσα του είναι το A-Life. Όσο το πειράζουν τόσο πιο broken γίνεται imo. 
Αυτό που μου την έσπασε είναι πως με τόσα patches απλώς τα έχουν παρατήσει και οι modders. 
Δεν λειτουργούν κάποια mods τα οποία ήταν πραγματικά πολύ immersive.
Το mod που δεν λειτουργεί atm είναι το console command το οποίο ήταν φουλ χρήσιμο σε περίπτωση που κολλήσεις κάπου, χάσεις κάτι ενώ δεν έφταιγες, διότι το game bugαρε. 
Προσπαθώ να κάνω να λειτουργήσει ένα άλλο. Πάλι tweaking κάνουμε xD

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Εμένα πάντως με κούρασε πολύ το παιχνίδι. Πολύ περπάτημα πέρα δώθε σε περιοχές που όλες είναι ίδιες μεταξύ τους και το στόρι είναι μια ευθεία γραμμή, δεν γίνεται κάτι συνταρακτικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, just_a_dude said:

Εμένα πάντως με κούρασε πολύ το παιχνίδι. Πολύ περπάτημα πέρα δώθε σε περιοχές που όλες είναι ίδιες μεταξύ τους και το στόρι είναι μια ευθεία γραμμή, δεν γίνεται κάτι συνταρακτικό.

Γούστα είναι αυτά.

Μία από τα ίδια όπως και εσυ, και εγώ. Σε φίλο όμως τον ενθουσίασε.

Προσωπικά δεν αντέχω πιά το "busy work".

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Γούστα είναι αυτά.

Μία από τα ίδια όπως και εσυ, και εγώ. Σε φίλο όμως τον ενθουσίασε.

Προσωπικά δεν αντέχω πιά το "busy work".

Ναι όντως είναι προσωπική προτίμηση. Και εγώ έτσι πλέον, παίζω games που δεν έχουν καν sides, απλά ένα story απ' την αρχή στο τέλος και αυτό.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 11/7/2025 στις 8:39 ΠΜ, just_a_dude είπε

Ο λόγος που το έχω παρατήσει.

Έχει κουράσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ένα σημείο και μετά δεν παλεύεται, σου λέει τράβα στο Χ σημείο και αφού πας, το επόμενο Χ είναι 2.5-3 χιλιόμετρα μακριά..Πρέπει να πίνεις συνεχώς energy drinks κλπ. Μόνο με mod που καταργεί το stamina παλεύεται, έτσι κι αλλιώς και αυτό με τα energy drinks δεν έχει αληθοφάνεια.

Προτιμώ την φόρμουλα των Metro που και αυτό με ξίνισε στο Exodus που έγινε semi-open world.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά που να το παίζατε στην αρχή που η οικονομία του παιχνιδιού ήταν για τα μπάζα, ολα τα λεφτά απο το λουτ το οποίο  εφτυνες αίμα να το φέρεις πίσω πήγαινε σε repair στα items, τώρα το έχουν στρώσει κάπως, στην αρχή ηταν για πολύ σκληρούς κ@ριολιδες το παιχνίδι οχι αστεία 😂

Δημοσ.

Άδικα κάνουν μεγάλους κόσμους οι εταιρείες με busy work για να λένε ότι είναι πολλές ώρες το παιχνίδι τους ενώ μπορούν να το έχουν πιο linear και να είναι λιγότερο ή και καθόλου κουραστικό. Έτσι θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ λιγότερα bugs, το story θα είναι πιο focused κλπ.

Αν θέλουν να δώσουν έξτρα ώρες, ας βγάλουν δυνατά story expansions. Δεν γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι Witcher 3.

• Like 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άδικα κάνουν μεγάλους κόσμους οι εταιρείες με busy work για να λένε ότι είναι πολλές ώρες το παιχνίδι τους ενώ μπορούν να το έχουν πιο linear και να είναι λιγότερο ή και καθόλου κουραστικό. Έτσι θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ λιγότερα bugs, το story θα είναι πιο focused κλπ.

Αν θέλουν να δώσουν έξτρα ώρες, ας βγάλουν δυνατά story expansions. Δεν γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι Witcher 3.

Δεν μπορουν ολα τα παιχνιδια να ειναι Witcher 3 και να θελουν..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...