Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game ούτως ή άλλως δεν είναι fast paced. Ακόμα και σε ένα τούμπανο σύστημα να τρέξει που μπορεί να βγάλει πολλά fps, δεν θα νιώσεις ποτέ ότι είναι smooth η κίνηση του κτλ.

Αυτό δεν νομίζω να αλλάξει, ακομα και αν βγάλουν αλλά 15 major patches.

Αυτό που άλλαξε στα updates που έχουν γίνει, ειναι κυρίως το ΑΙ, η συμπεριφορά των npcs'. To A-Life σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί όπως το διαφήμιζαν και να σας πω την άποψή μου, πιστεύω πως όσο περισσότερο το σκαλίζουν, τόσο χειρότερα θα γίνεται και μπορεί να σου χαλάσει σε μερικές περιπτώσεις την εμπειρία σου μέσα στο παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, Alex21121988 said:

Το game ούτως ή άλλως δεν είναι fast paced. Ακόμα και σε ένα τούμπανο σύστημα να τρέξει που μπορεί να βγάλει πολλά fps, δεν θα νιώσεις ποτέ ότι είναι smooth η κίνηση του κτλ.

Αυτό δεν νομίζω να αλλάξει, ακομα και αν βγάλουν αλλά 15 major patches.

Και όμως, είναι :) Θέλει δυνατό CPU αλλά ναι, είναι smooth.

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.
3 hours ago, seithan said:

Και όμως, είναι :) Θέλει δυνατό CPU αλλά ναι, είναι smooth.

Είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό που ανέφερα περί smooth experience. Όταν χρειάζεται να σκαλίζω ο ίδιος .ini για να το κάνω να τρέξει όπως θέλω, δεν το λες και ότι καλύτερο μετά από τόσα patches. 
Το έχω γεμίσει mods για το επιθυμητό visual αποτέλεσμα. Το fps counter που βλέπω σε καμία περίπτωση δεν το νιώθω πάντως σωστό, ποτέ δεν το ένιωσα ότι τρέχει εντελώς απροβλημάτιστα from day one μέχρι και σήμερα.

Δημοσ.
Στις 21/5/2025 στις 6:40 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό που ανέφερα περί smooth experience. Όταν χρειάζεται να σκαλίζω ο ίδιος .ini για να το κάνω να τρέξει όπως θέλω, δεν το λες και ότι καλύτερο μετά από τόσα patches. 
Το έχω γεμίσει mods για το επιθυμητό visual αποτέλεσμα. Το fps counter που βλέπω σε καμία περίπτωση δεν το νιώθω πάντως σωστό, ποτέ δεν το ένιωσα ότι τρέχει εντελώς απροβλημάτιστα from day one μέχρι και σήμερα.

πιο smooth Πεθαινεις...το παιχνιδι τρεχει σαν βουτυρο αλλα οντως θελει πολυ δυνατο επεξεργαστη

και οχι το σο καρτα γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...