Satanic Πάριος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Θέλω λίγο τη γνώμη σας για το λεγόμενο κατά κοινήν ονομασία "ΓΟΥΣΤΟ" του καθενός όσον αφορά τις προτιμήσεις του σχετικά με την ασκούμενη σεξουαλική έλξη από ένα φι χι ψι αντικείμενο της προαναφερθείσας έλξης. Υπάρχει σωστό και λάθος; Είναι κατακριτέο να έλκεται κανείς από ένα άτομο του ίδιου φύλου, ή από ένα ον άλλου είδους, πχ κατσίκα ή αγελάδα; Είναι κατακριτέα η αιμομιξία όταν τηρούνται τα αντισυλληπτικά μέτρα; Η διαφορά ηλικίας, είναι όντως τόσο μεγάλο ταμπού και αν ναι, με ποιο σκεπτικό; Θα ήθελα να το διερευνήσουμε.
klainmaingr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Whatever works. Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας. Δεν υπάρχει σωστό/λάθος. Ίσως μόνο κοινωνικά. Έτσι όμως προσπερνάς τις ορμές που σε ωθούν στη μαριγούλα την κατσίκα του γείτονα και καταπιέζεις το ενδότερο σου είναι, δημιουργώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση απο κόμπλεξ που επηρεάζουν εσένα και τον μεσόκοσμο σου, κάνοντας σε μακροχρόνια δυστυχισμένο και καταπιεσμένο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μπαίνεις σε απαρχαιωμένα αντι-κοινωνικά πλαίσια και να μην την ζείς έτσι όπως θέλεις. Run to the fields.
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας με την αδερφή σου.
klainmaingr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Και ναί είναι καθαρά τρολ θρέντ αλλα περιέχει και ένα ενδιαφέρον αντικείμενο συζήτησης αν δεν αρχίσει το /b/ c/p spam.
Vintage Jewel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 εγω δν καταλαβα ποτε γτ καποιος γουσταρει να ειναι κτηνοβατης.. οσο για σεξ με συγγενεις σου..νταξει τι να πω..ζεις καθημερινα με τους ανθρωπους διπλα σου.δν ειναι δυνατον να τους βλεπεις ερωτικα ..
Satanic Πάριος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Γιατί δηλαδή με τη σύζυγό σου που ζεις καθημερινά, πως τη βλέπεις ερωτικά;
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ναι, η σύζυγος σου είναι μία από τις εκατομμύρια γκόμενες στο κοσμο που θα μπορούσες να κάνεις σεξ ΕΚΤΟΣ από το σοϊ σου. Εσύ δηλαδή άμα πας για μπάνιο με την αδερφή σου, ανάβεις αν τη δεις με μπικίνι;
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Νομίζω εξαρτάται από το αν η αδερφή του είναι ωραία.
otherside88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 λοιπον θα απαντησω σοβαρα... οκ? νομιζω πως πια δεν ειναι κατακριτεο να εισαι ομοφυλοφυλος...γιατι να κατακρινει ο οποιοσδηποτε αλλος με ποιον/α γουσταρεις να το κανεις... τωρα οσον αφορα την κατσικα ή οτιδηποτε αλλο ον, ειναι λιγο αρρωστημενο βρε παιδακι μου... δε μου καθεται καλα... μου ερχεται μια αναγουλα ενα πραμα... αλλα και παλι, ποια ειμαι εγω που θα σε κατακρινω που εσυ την βρισκεις με την κατσικα σου?? Στο θεμα της αιμομυξιας που λες, εφοσον παιρνεις προφυλαξεις γιατι να μη την κανεις??? τι εχεις να χασεις?? απο το σου πηδαει ο ενας και ο αλλος την αδερφη απο τα 13, πηδα την εσυ! Και τελος η διαφορα ηλικιας... Μου αρεσουν οι μεγαλυτεροι, οποτε δε θεωρω πως υπαρχει θεμα ταμπου εδω... Αρεσω σε μικροτερους, εχω φιλες που τα φτιαχνουν με μικροτερους, αρα... δεν υπαρχει ταμπου στο θεμα της ηλικιας γενικοτερα! Αυτα τα ολιγα απο εμενα... προσπαθησα να ειμαι σοβαρη οσο εγραφα ενταξει??? εκτιμηστε το!
chaplin1981 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 απο το σου πηδαει ο ενας και ο αλλος την αδερφη απο τα 13, πηδα την εσυ! ελιωσα
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Νομίζω εξαρτάται από το αν η αδερφή του είναι ωραία. Αν απαντάς σε 'μενα, άλλο το να πεις η αδερφή μου "μετράει" και άλλο να τη βλέπεις ερωτικά.
Vintage Jewel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 νταξει μπορει να ειναι και με ξαδερφο-η ξερω γω
otherside88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ποιος μου ειχε βαλει το -1 βρε???? slygeo δες το χουμοριστικα το πραμα!
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το -1 εγώ στο έβαλα. Είπες απάντησες σοβαρά. (το πρώτο βασικά...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.