Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού μοιραζόμαστε εμπειρίες θα σας πω κι εγώ για μια γνωστή μου. Την ερεθίζει να συμπεριφέρεται ως σκύλος, κοιμάται σε σκυλόσπιστο, δεμένη με λουρί στο καλοριφέρ, της αρέσει να τρίβεται, να τρώει και να πίνει από μπολ σκύλου και φαντάζομαι και αντίστοιχες ερωτικές πράξεις κλπ. Μετά από κάποια χρόνια έγγαμου βίου και 2 παιδιά, είπε στο σύζυγο της πως ήθελε να δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω διότι η ιδέα της προκαλούσε έξαψη. Σε 6 μήνες χώρισαν, διότι ο κύριος δεν άντεχε την ανωμαλία όπως λέει χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω.

Και η απορία είναι ποιος από τους δύο έχει πρόβλημα;

Προσωπικά πιστεύω ο σύζυγος. Και δε βλέπω και κανένα λάθος από την πλευρά της κοπέλας. Ας το διερευνήσουμε κι αυτό.

Ε δεν ειναι κ τοσο σπανιο αυτο.. Μου εχει τυχει να πετυχω τετοια σεξουαλικη συμποεριφορα σε κοπελα.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα εαν ειναι φυσιολογικο να εισαι gay.γι αυτο η φυση δημιουργησε 2 φυλα για να ζευγαρωνουν και να αποκτουν απογονους.ολοι οι αλλοι συνδυασμοι για μενα ειναι ανωμαλια.

Πέραν απο το παράδειγμα της φύσης που χ-ψ ζωά έχουν gay συμπεριφορές.

Ποιός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να περιορίζει τις σεξουαλικές ορέξεις του άλλου και να τον πατρονάρει πάνω στα δικά του πρότυπα; Αυτός ο ίδιος δεν είχε ποτέ βλέψεις για το ωμέγα (ναι, κώλο) της εκάστοτε γκόμενας του; Φρόντιζε να μην πηγαίνει γενετικό υλικό χαμένο δεξιά και αριστερά σε μάτια φρύδια και παπλώματα;

Οταν βάζεις το ζευγάρωμα και την καθαρά αναπαραγωγική πράξη σαν ευαγγέλιο πρέπει να υποστείς και τους περιορισμούς που αυτό φέρνει στις ετεροφυλικές σχέσεις. Το κάνεις; Τέλεια. Μπορείς να είσαι ΕΣΥ ο επόμενος μητροπολίτης της περιοχής σου.

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν το θάρρος να εκφράζουν τις όποιες επιθυμίες τους προσπερνώντας τις ηθικοκοινωνικές μπούρδες. Η κοινωνία μας θα ήταν πιο ειλικρινής και κατα προέκταση καλύτερη και χαρούμενη. Αυτη η καταπίεση των ηθών είναι υπαίτια για ένα τεράστιο μέρος των κόμπλεξ και της οργής τριγύρω μας. Αυτό πηγαίνει είτε στο σάκη που θέλει το μάκη, είτε στο βλάσση που παντρεύτηκε την ελένη αλλα κάθε βράδυ βρίζει που δεν είναι με τη σούλα και τη ρία.

Get real.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας με την αδερφή σου.

μερικοί προφανώς έχουμε ποιό ωραίο σόι από άλλους

σε κάποιους αρέσει έτσι

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=x8eKpOURaP8[/ame]

σε άλλους έτσι

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=KoFA_mGGmFI[/ame]

και μερικοί απλά θέλουν να γ&$(%*@ όπως και να'χει

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=o8F_KaILW6g[/ame]

Δημοσ.
Όχι εξακολουθεί να με μπερδεύει. Προσπαθώ να δω την αδερφή μου ερωτικά και δεν μου κάνει κούκου. Πάσο. :-)

Ουτε την προσπαθεια δεν μπορω να κανω.... :eek:

Δημοσ.
Πέραν απο το παράδειγμα της φύσης που χ-ψ ζωά έχουν gay συμπεριφορές.

Ποιός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να περιορίζει τις σεξουαλικές ορέξεις του άλλου και να τον πατρονάρει πάνω στα δικά του πρότυπα; Αυτός ο ίδιος δεν είχε ποτέ βλέψεις για το ωμέγα (ναι, κώλο) της εκάστοτε γκόμενας του; Φρόντιζε να μην πηγαίνει γενετικό υλικό χαμένο δεξιά και αριστερά σε μάτια φρύδια και παπλώματα;

Οταν βάζεις το ζευγάρωμα και την καθαρά αναπαραγωγική πράξη σαν ευαγγέλιο πρέπει να υποστείς και τους περιορισμούς που αυτό φέρνει στις ετεροφυλικές σχέσεις. Το κάνεις; Τέλεια. Μπορείς να είσαι ΕΣΥ ο επόμενος μητροπολίτης της περιοχής σου.

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν το θάρρος να εκφράζουν τις όποιες επιθυμίες τους προσπερνώντας τις ηθικοκοινωνικές μπούρδες. Η κοινωνία μας θα ήταν πιο ειλικρινής και κατα προέκταση καλύτερη και χαρούμενη. Αυτη η καταπίεση των ηθών είναι υπαίτια για ένα τεράστιο μέρος των κόμπλεξ και της οργής τριγύρω μας. Αυτό πηγαίνει είτε στο σάκη που θέλει το μάκη, είτε στο βλάσση που παντρεύτηκε την ελένη αλλα κάθε βράδυ βρίζει που δεν είναι με τη σούλα και τη ρία.

Get real.

Μα αυτο ειναι που ξεχωριζει τον ανθρωπο απο τα ζωα.οτι μπορει να κρινει πιο σωστα και να πραξει αναλογα.ειδαλως θα βουταγαμε οποιο θηλυκο βρισκαμε στο δρομο και θα το ξεσκιζαμε οπως στην ζουγκλα.και το ξαναλεω.ειναι φυσιολογικο ο μακης να πηδαει τον σακη.οχι.ο μακης φτιαχτηκε να πηδαει την σουλα.αυτο ειναι το φυσιολογικο,και ολα τα αλλα ειναι γενετικη ανωμαλια.

Δημοσ.

εντάξη μ αρέσει το επίπεδο πολύ

...σίγουρα...και προκαλούνε κάπου διάβασα...αμέεε....

Κάποια ζευγαράκια που κάθονται και χουφτώνονται μέσα στον κόσμο δεν προκαλούνε

Στέκονται μέσα στην μεση του δρόμου και χώνουν την γλώσσα τους όσο πιο βαθιά μπορούνε με το ένα χέρι στο κόλο του αλλουνού

Το ίδιο σκηνικό μέσα στο λεωφορίο να ακούς μόνο τα σαλιαρίσματά από τον ήχο της γλώσσας τους

Οχι αγαπητέ

αν προκαλείς εσύ με την δικιά σου θα έχει ο καθένας το δικαίωμα να το κάνει

Ο ομοφυλόφιλος ΔΕΝ είναι ανώμαλος και μόνο που επικαλείσαι την μαμά "φύση" επειδή σας όρισε να "γ@#$%^& την εύα" δείχνει πως απλά θες να καλύψεις τα μη υπαρκτά επιχειρήματά σου .

Από δω το πάτε από κει το πάτε πάλι οι κακοί οι "γκέυ" είναι το πρόβλημά σας...

Δημοσ.

Ο Μάκης και η Σούλα, φανερά εχουν γονίδια κακογουστιάς, αλλιώς δε θα τους ονόμαζαν έτσι. Απο εκεί και πέρα, ο άνθρωπος έχει ιδιαιτερα αναπτυγμένη την συντροφικότητα, θέλουμε να έχουμε φίλους, γνωστούς, συντρόφους. Και μάντεψε, όλες αυτές οι σχέσεις έχουν κάποιο ερωτικό στοιχείο μέσα τους, κάποιος μπορεί να είναι φίλος σου διότι σου αρέσουν τα λεγόμενα του ή επιλογή της ομάδας που υποστηρίζει, δηλαδή σε ερεθίζει πνευματικά και συνεχίζεις να τον συναναστρέφεσαι.

Γενικά, η ερωτική πράξη είναι υπερτιμημένη κι αυτό επειδή κρύβουμε το πουλί μας, το μουνί μας, τα βυζιά μας και επειδή δε χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια, πχ να έχεις κάποιο πνευματικό επίπεδο, για να προσελκύσεις τον άλλο, ότι χρειάζεσαι είναι δυο βυζά, μια κωλάρια και κοιλιακούς. Ο Σαρτρ ή ο Λιαντίνης δεν είχαν τίποτα από αυτά, όταν διαβάζω κάτι δικό τους εκσπερματώνω εγκεφαλικά σαν να είμαι με τη γυναίκα όνειρο. Αυτό με κάνει ομοφυλόφιλο με τον ορισμό που εξευτελίζεις την ερωτική πράξη "του πηδάω-πηδιέμαι". Δεν είμαι διότι αυτό που με έλκει δεν είναι το φύλο τους, αλλά ο τρόπος σκέψης τους, αισθάνομαι τα ίδια όταν διαβάζω κάτι και της Μποβουάρ (που ούτε κι αυτής θα της καθόμουν). Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ερωτική πράξη δεν είναι τίποτα παραπάνω από το ξεχαρμάνιασμα των ορμονών μας, είτε αυτό είναι για αναπαραγωγικούς σκοπούς είτε είναι η απόλαυση της μίας βραδιάς είτε μία συνειδητή πράξη για την ισορροπημένη ψυχική μας υγεία.

Και για να στο πω και με τρόπο που θα καταλάβεις, ανωμαλία είναι να πηγαίνεις με χοντρές ή με ξανθιές ή με κινεζοφωνες ή με έχουσες μεγάλα βυζά, ΔΙΟΤΙ έτσι ορίζω την ανωμαλία.

Δημοσ.
Μα εγώ (δυστυχώς) δεν είμαι γκέη. Και φυσικά δεν έχω και πρόβλημα με όποιον είναι.

Αυτό δεν το λέγαμε πλεονασμό στο σχολείο;:-)

Ελεεινό θέμα συχαμενο

Sent from my X10i using Tapatalk

Έκανες τόσο κόπο, άνοιξες το τάπακοκ για να μας κατηγορήσεις το αγαπητό μας θέμα;

αμα η κοπελα σου σε κερατωνε με γυναικα θα σου αρεζε?:lol:

Αν ήταν να κάνει με κάποιον εκτός εμού, καλύτερα αυτός ο κάποιος να ήταν γυναίκα και όχι βρωμύλος.

Δημοσ.

Και για να στο πω και με τρόπο που θα καταλάβεις, ανωμαλία είναι να πηγαίνεις με χοντρές ή με ξανθιές ή με κινεζοφωνες ή με έχουσες μεγάλα βυζά, ΔΙΟΤΙ έτσι ορίζω την ανωμαλία.

Ίσως έτσι να όριζες εσύ την ανωμαλία, και στον δικό σου κόσμο σίγουρα θα είχες δίκιο (όπου "εσύ" ο οποιοσδήποτε). Η -ηθική- ανωμαλία, το σωστό, το λάθος, το δίκαιο, το άδικο ορίζονται από την πλειοψηφία της κοινωνίας και τις προκαταλήψεις της, καλώς ή κακώς. Το θέμα, καλώς ή κακώς πάλι, είναι ότι πρέπει να πείσεις ότι η δική σου αντίληψη είναι η σωστή, για να γίνει αποδεκτή. Μέχρι τότε, θα λες ότι το να πηγαίνεις με κινέζες είναι ανωμαλία, και οι άλλοι θα σε αγνοούν στην καλύτερη.

Ο ομοφυλόφιλος ΔΕΝ είναι ανώμαλος και μόνο που επικαλείσαι την μαμά "φύση" επειδή σας όρισε να "γ@#$%^& την εύα" δείχνει πως απλά θες να καλύψεις τα μη υπαρκτά επιχειρήματά σου .

Αρκεί να δίνουμε την σωστή ερμηνεία στην "ανωμαλία". Αντιγράφω απο λεξικό: Ανωμαλία: κατάσταση που τη χαρακτηρίζει η έλλειψη ομαλότητας, η παρέκκλιση από τον κανόνα, από την τάξη ή από τον κανονικό ρυθμό. Η ανωμαλία δεν περιγράφει πάντα αίσχη. Όταν λέει κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια γενετική ανωμαλία, δεν σημαίνει ότι έχει στο νου του τρένα..τα οποία τρένα πάλι μπορούν να θεωρηθούν ανωμαλία (ηθική) μόνο επειδή ξεφεύγουν από τα όρια του κοινά αποδεκτού.

Δημοσ.
εντάξη μ αρέσει το επίπεδο πολύ

...σίγουρα...και προκαλούνε κάπου διάβασα...αμέεε....

Κάποια ζευγαράκια που κάθονται και χουφτώνονται μέσα στον κόσμο δεν προκαλούνε

Στέκονται μέσα στην μεση του δρόμου και χώνουν την γλώσσα τους όσο πιο βαθιά μπορούνε με το ένα χέρι στο κόλο του αλλουνού

Το ίδιο σκηνικό μέσα στο λεωφορίο να ακούς μόνο τα σαλιαρίσματά από τον ήχο της γλώσσας τους

Οχι αγαπητέ

αν προκαλείς εσύ με την δικιά σου θα έχει ο καθένας το δικαίωμα να το κάνει

Από δω το πάτε από κει το πάτε πάλι οι κακοί οι "γκέυ" είναι το πρόβλημά σας...

παραξενη σκεψη για γυναικα.συνηθως οι γυναικες δεν τους συμπαθουνε γιατι τους κανουν ζημια.

Ο Μάκης και η Σούλα, φανερά εχουν γονίδια κακογουστιάς, αλλιώς δε θα τους ονόμαζαν έτσι. Απο εκεί και πέρα, ο άνθρωπος έχει ιδιαιτερα αναπτυγμένη την συντροφικότητα, θέλουμε να έχουμε φίλους, γνωστούς, συντρόφους. Και μάντεψε, όλες αυτές οι σχέσεις έχουν κάποιο ερωτικό στοιχείο μέσα τους, κάποιος μπορεί να είναι φίλος σου διότι σου αρέσουν τα λεγόμενα του ή επιλογή της ομάδας που υποστηρίζει, δηλαδή σε ερεθίζει πνευματικά και συνεχίζεις να τον συναναστρέφεσαι.

Γενικά, η ερωτική πράξη είναι υπερτιμημένη κι αυτό επειδή κρύβουμε το πουλί μας, το μουνί μας, τα βυζιά μας και επειδή δε χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια, πχ να έχεις κάποιο πνευματικό επίπεδο, για να προσελκύσεις τον άλλο, ότι χρειάζεσαι είναι δυο βυζά, μια κωλάρια και κοιλιακούς. Ο Σαρτρ ή ο Λιαντίνης δεν είχαν τίποτα από αυτά, όταν διαβάζω κάτι δικό τους εκσπερματώνω εγκεφαλικά σαν να είμαι με τη γυναίκα όνειρο. Αυτό με κάνει ομοφυλόφιλο με τον ορισμό που εξευτελίζεις την ερωτική πράξη "του πηδάω-πηδιέμαι". Δεν είμαι διότι αυτό που με έλκει δεν είναι το φύλο τους, αλλά ο τρόπος σκέψης τους, αισθάνομαι τα ίδια όταν διαβάζω κάτι και της Μποβουάρ (που ούτε κι αυτής θα της καθόμουν). Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ερωτική πράξη δεν είναι τίποτα παραπάνω από το ξεχαρμάνιασμα των ορμονών μας, είτε αυτό είναι για αναπαραγωγικούς σκοπούς είτε είναι η απόλαυση της μίας βραδιάς είτε μία συνειδητή πράξη για την ισορροπημένη ψυχική μας υγεία.

τελικα αυτο το τοπικ εχει ολα τα γουστα.εσενα σου αρεσει να εκσπερματωνεις εγκεφαλικα.δικαιωμα σου.

Δημοσ.
Όταν λέει κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια γενετική ανωμαλία, δεν σημαίνει ότι έχει στο νου του τρένα..

Για να είμαστε συγκεκριμένοι

In 2003, the Human Genome Project finished. Since then a genetic predisposition to homosexuality has not been found despite the fact that we know so much about the genome. So in other words, if a scientist pulled ten random people out of a crowd and examined their DNA, scientists would not be able to classify who was homosexual. The only way that one would know who was gay or not was if they shared their sexual history. The use of scientific inquiry is inadequate at identifying homosexual people.

Επειδή ένα πακέτο βιολόγων είπε να δικαιολογήσει το γιατί , ας το πούμε , είναι αφύσικος (πόσο μισώ της ταμπέλες; ) στους γονείς του δε θα πει ότι ντε και καλά έχουν δίκιο.

Δημοσ.
Η πλειοψηφία είναι ασιάτες, σκέψου να ορίσουν ως ανωμαλία όλους του υπόλοιπους.

Μα αυτό σου λέει ότι δεν θα το ορίσουν διότι δεν πιστεύουν πιθανώς ότι είναι ανωμαλία. Δεν αρκεί να ορίσουν με συμβόλαιο ότι "αυτό" είναι ανώμαλο αλλά και να το πιστεύουν.

Μου κάνει εντύπωση πως προσπερνάμε πολύ εύκολα την άποψη της πλειοψηφίας της κοινωνίας, σαν να είναι το τελευταίο και πιο ανούσιο πράγμα που υπάρχει. Η κοινωνία όμως αποτελείται από ανθρώπους που έχουν λογική, όπως εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και λέω την άποψη μου υπάρχουν άλλα 10 εκ Έλληνες και άλλα 5-6 δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν τις απόψεις τους. Καλώς ή κακώς η ισχύς της άποψης του ενός επικαλύπτεται από την άποψη της κοινωνίας. Τι να κάνουμε; Να αγνοήσουμε την άποψη που επικρατεί στην πλειοψηφία;

Δημοσ.
παραξενη σκεψη για γυναικα.συνηθως οι γυναικες δεν τους συμπαθουνε γιατι τους κανουν ζημια.

Καμία ζημιά δεν μας κάνουν νομίζω :-)

Αμα η πλειοψηφία έχει μία άποψη δεν σημαίνει προς πρέπει να την συμμερίζομαι και εγώ.Ο ομοφυλοφιλία ΥΠΑΡΧΕΙ και στην φύση (σε ορισμένα ζώα) οπότε το τι εστί "ανωμαλία" δεν θα πρέπει να το κρίνουμε εδώ.

• Moderators
Δημοσ.

Σωστά είπες για τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ πολιτισμούς, τους αρχαίους Αιγύπτιους αλλά και άλλους όπου το incest γινόταν πράξη γιατί είχε σχέση με τους Θεούς τους.

Αλλά τώρα, που ξέρουμε για το DNA k τα Χρωμοσώματα, άρα και ότι οι πιθανότητες για μεταλλάξεις και γονιδιακές ασθένειες στα χρωμοσώματα αυξάνονται ραγδαία με το incest, πιστεύω ότι είμαστε λιγότερο Ζώα, απ'ότι είμασταν 2000+ χρόνια πριν.

Αναφορικά με την αιμομιξία διάβασα κάποτε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με το συγκεκριμένο φαινόμενο στην Ισπανία. Συγκεκριμένα οι βασιλείς, προσπαθώντας να προστατεύσουν το αποικιακό βασίλειο από ξένες παρεισφρήσεις, παντρεύονταν μόνο με μέλη της οικογένειας: ξαδέρφες, θείες κτλ. πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα οι κυρίες να γεννάνε σχιζοφρενή εκτρώματα -που ούτε μέσω απεικόνισης σε καλλιτεχνικό πορτρέτο δε σώζονται. Τρίβιαλ γνώση το παραπάνω, με την ειρωνεία της υπόθεσης να βρίσκεται στα ονόματα, όπως το "Φίλιππος ο Ωραίος"*.

*μιλάμε για προγναθισμό σε τέτοιο σημείο που έτρεχαν τα σάλια του και μιλούσε με μόνιμο τραύλισμα. Πλας ήταν ημίτρελος.

Για αυτά υπάρχει καμία ΣΟΒΑΡΗ έρευνα βιολόγων/γενετιστών από κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο (πέρα από τα ιστορικά/κοινωνικά στοιχεία που πολλές φορές δεν ξέρουμε αν έχουν ισχύ); Ξέρουμε φερ' επείν κάποια έρευνα όπου να βάζουν random ποντίκια χωρίς συγγένεια να αναπαράγονται, μετά random ποντίκια με συγγένεια α' βαθμού να αναπαράγονται και στο τέλος να κάνουν σύγκριση των αποτελεσμάτων;

Επίσης, επειδή κάπου αναφέρθηκε το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας: Δύο μη-συγγενικά άτομα με στίγμα δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες με δύο συγγενικά άτομα με στίγμα να γεννήσουν παιδί με μεσογειακή αναιμία; Ομοίως υποθέτω ισχύει και για τις υπόλοιπες γενετικές ασθένειες. Δεν ξέρω κάποια ασθένεια που να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κληρονομηθεί μόνο και μόνο επειδή οι γονείς ήταν συγγενείς. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος βιολόγος του forum.

Δεν έχω πρόβλημα με τους Γκευ, έχω πρόβλημα με τους Γκέυ που επιδεικνυουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα προκλητικά. Γενικότερα έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε επιδεικνύει την οποιαδήποτε ταυτότητά του προκλητικά.

Καλά μήπως αυτό το επιχείρημα πρέπει κάποτε να πεθάνει; Δεν φτουράει πια. Εγώ έχω πρόβλημα με την "κραγμένη" που φοράει κολλητό τζίν σορτσάκι μέχρι τον κώλο, αλλά δεν έχω πρόβλημα με το "τσόλι" που φοράει κολλητό τζίν σορτσάκι μέχρι τον κώλο. Στην μία περίπτωση με ένοχλει η επίδειξη της σεξουαλικής ταυτότητας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση όχι απλά δεν με ενοχλεί, ίσως να με εξιτάρει κιόλας. Το ίδιο ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των στρέιτ αντρών που γνωρίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...