Προς το περιεχόμενο

Toshiba Portege R700

morfeus_58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι η toshiba βγάζει στην αγορά αυτό το laptopaki...

Τι λέτε? ( έστω ότι συμφωνείται με την 13άρα οθόνη )

Δημοσ.

Καλό μηχανάκι,

Στα συν είναι σίγουρα το βάρος που είναι μικρό, καλή ποιότητα κατασκευής, καλό design

Στα μείον του η onboard κάρτα γραφικών και σε μια τιμή 1310 μαζί με το ΦΠΑ είναι λίγο "τσιμπημένο"

Η toshiba μας το έχει δώσει διαθέσιμο τέλος Αυγούστου

Δημοσ.

στα 1310 θα είναι η τιμή του? αποτι καταλαβα θα έρθει στην ελλάδα σε τρεις εκδόσεις σωστα? με τον i3, i5 kai i7... σε ποια εκδοση θα έχει αυτή τη τιμή?

έχεις να προτείνεις μήπως κάποιο άλλο laptopaki σε 13αρα οθόνη με καλά χαρακτηριστικά και λεπτό και ελαφρύ όσο το r700?

y.g η toshiba λέει ότι θα το βγάλει και σε satellite έκδοση το συγκεκριμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό... ξέρεις τπτ γιαυτό? specs τιμούλα κτλ...

y.g 2 ξέρουμε κάτι για τον portege r750??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
στα 1310 θα είναι η τιμή του? αποτι καταλαβα θα έρθει στην ελλάδα σε τρεις εκδόσεις σωστα? με τον i3, i5 kai i7... σε ποια εκδοση θα έχει αυτή τη τιμή?

έχεις να προτείνεις μήπως κάποιο άλλο laptopaki σε 13αρα οθόνη με καλά χαρακτηριστικά και λεπτό και ελαφρύ όσο το r700?

y.g η toshiba λέει ότι θα το βγάλει και σε satellite έκδοση το συγκεκριμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό... ξέρεις τπτ γιαυτό? specs τιμούλα κτλ...

y.g 2 ξέρουμε κάτι για τον portege r750??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Που τις βρήκες όλες αυτές τις πληροφορίες ;

Εμείς 1310€ λέμε να το δίνουμε, στην Ελλάδα θα έρθει μία έκδοση με i5, σήμερα που ρώτησα μου είπαν τέλος του μήνα ή αρχες Σεπτέμβρη, Σε sattelite δεν θα βγει κατι τέτοιο μου λένε,

r750 δεν προβλέπεται να έρθει σύντομα.

Άλλο 13 είναι ή το

http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-T130-10G/flypage.tpl.html

που είναι όμως netbook (χωρις dvd κτλ)

ή όπως είπε και ο φίλος πάρε ένα U500 αν δεν σε πειράζει τόσο το βάρος.

Όλα έχουν σχέση με τη χρήση που προορίζεις να κάνεις σε αυτό.

Δημοσ.

φιλε μου μηπως έμαθες τελική ημερομηνία για το portege? θέλεις να με βοηθήσεις λιγάκι λέγοντας μου ποσο "κακή" είναι η onboard κάρτα γραφικών του?

Δημοσ.

φιλε μου μηπως έμαθες τελική ημερομηνία για το portege? θέλεις να με βοηθήσεις λιγάκι λέγοντας μου ποσο "κακή" είναι η onboard κάρτα γραφικών του?

Δημοσ.

Εμείς 1310€ λέμε να το δίνουμε, στην Ελλάδα θα έρθει μία έκδοση με i5, σήμερα που ρώτησα μου είπαν τέλος του μήνα ή αρχες Σεπτέμβρη, Σε sattelite δεν θα βγει κατι τέτοιο μου λένε,

Άλλο 13 είναι ή το

http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-T130-10G/flypage.tpl.html

Δεν ειναι netbook ;)

Δημοσ.

Άλλο 13 είναι ή το

Δεν ειναι netbook ;)

Δημοσ.
[...] θέλεις να με βοηθήσεις λιγάκι λέγοντας μου ποσο "κακή" είναι η onboard κάρτα γραφικών του?

Αν δε σ ενδιαφέρει το gaming, μια χαρά είναι. Αλλιώς ξεχνάς τα σχετικά απαιτητικά παιχνίδια των τελευταίων ~5 ετών ή δοκιμάζεις την τύχη σου, στη χαμηλότερη ανάλυση με τη χειρότερη ποιότητα γραφικών. link

Είμαι (περιστασιακός) χρήστης αυτού του notebook, λίγο βαρύτερο, i3 αντί i5 και HDD @5400 αντί @7200 για 400€ διαφορά.

Δημοσ.
[...] θέλεις να με βοηθήσεις λιγάκι λέγοντας μου ποσο "κακή" είναι η onboard κάρτα γραφικών του?

Αν δε σ ενδιαφέρει το gaming, μια χαρά είναι. Αλλιώς ξεχνάς τα σχετικά απαιτητικά παιχνίδια των τελευταίων ~5 ετών ή δοκιμάζεις την τύχη σου, στη χαμηλότερη ανάλυση με τη χειρότερη ποιότητα γραφικών. link

Είμαι (περιστασιακός) χρήστης αυτού του notebook, λίγο βαρύτερο, i3 αντί i5 και HDD @5400 αντί @7200 για 400€ διαφορά.

Δημοσ.

ειχα χρησιμοποιησει για λιγο το προηγουμενο portege που στοιχιζε μια μικρή περιουσια και ηταν εντυπωσιακο. το οτι μπορεις να βρεις το καινουργιο γυρω στα 800 ευρώ (680 λιρες) στο εξωτερικο ειναι ανήκουστο - βεβαια αυτο το configuration ειναι για i3 και 2gb μνήμη αλλα και πάλι... το αντιστοιχο vaio (z series) στοιχιζει παραπάνω απο τα διπλα (ακομα και χωρις ssd).

Aυτο που προσπαθω να καταλάβω απο τα reviews ειναι αν ο ανεμιστηρας ακουγεται ή οχι. Και αν ακουγεται, πόσο ακούγεται..... Έχω την εντύπωση οτι ο ι5 ειναι αυτος που δημιουργεί το πρόβλημα και οχι ο ι3 αλλα και παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος!

Δημοσ.
φίλε δεν ξέρω για τον θόρυβο...

Πως το παραγκέλενεις απο το εξωτερικό? απο amazon uk?

εγω μενω αγγλια οποτε... νομιζω οτι υπαρχουν θρεντς εδω μεσα για παραγγελιες απο εξωτερικο και απο αμαζον. παντως αν κανεις αναζητηση στο google.co.uk θα σου βγαλει και shopping results.

http://www.laptopsdirect.co.uk/Toshiba_Portege_R700-15Q_Core_i3_Laptop_witj_9_Hours_Battery_PT310E-06902DEN/version.asp?PID=1050

http://www.okobe.co.uk/ws/product/Toshiba+Portege+R700+15Q+Laptop+13.3+Intel+Core+i3+i3+350M+2.26+GHz+2GB+RAM+DDR3+SDRAM+320GB+HDD+with+Microsoft+Windows+7+Professional+Windows+XP+Professional+Downgradable/1000031733?ref=1q4bs

Δημοσ.

να σαι καλα φιλε..νομιζω πως θα ρίξω μια ματιά γιατι στην ελλάδα θα έρθει μόνο αυτό με τον i5 και είναι πολύ ακριβό..σευχαριστώ πολύ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...