paylidis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Βασικά, και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εξακολουθεί να είναι πρόβλημα, στη Σίνδο παίζει και ένας σοβαρός παράγοντας μπόχας που δεν συνηθίζεται εύκολα. Αιώνια μποχα... δε θα αντεχα ουτε 1 μέρα... και btw, δε βρωμάνε έτσι οι ΜΕΥΑ (πείτε τους βιολογικούς αν θέλετε, εγώ είμαι του επαγγέλματος και το θεωρω λάθος), ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ... Κέντρο φίλε... και με 0,5/d uθα πηγαινοέρχεσαι σε 1 περίπου ωρίτσα... Ο πρώτος ή ο τελευταίος είσαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 κωστα ειναι το τριτο θρεντ που ανοιγει αυτο το καλοκαιρι για σινδο η κεντρο!ψαξε λιγο και στα προηγουμενα θρεντ ωπου γραφτηκαν αρκετα και απο μενα και απο αλλα παιδια για να εχεις μια συνολικη εικονα... εχω σπουδασει θεσ/νικη και δουλευω σινδο ωποτε πιστευω εχω μια καλυτερη αποψη...μην κανεις το λαθος να μεινεις σινδο....εκτος και αν εισαι κατασταλαγμενο/low profile ατομo που δεν τον ενδιαφερει η φοιτητικη ζωη,ξενυχτια,μπαρακια,παρτυ....κτλ μεινε κεντρο κοντα στην εγνατια που ειναι η στασεις και στο υψος της βενιζελου,δραγουμη....κτλ θα θελεις γυρω στο 45λεπτο ,κανε μια δοκιμη το δρομολογιο πριν νοικιασεις να δεις ποση ωρα θελεις για ταξι σινδο ουτε για αστειο....οπως και η νυχτερινη ζωη σινδο ειναι σχεδον ανεκδοτο(αν και εχει βελτιωθει ελαχιστα σε σχεση με παλιοτερα) + ολιγη μποχα επειδη βαριεμαι να γραφω τα ιδια ξανα αν θες στειλε pm
Proikothiras27 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Θα συμφωνησω με τον john_thess ... βρες ενα σπιτι που να ειναι κοντα στο σταθμο τρενων και το Βαρδαρη οπου υπαρχει συνεχης συγκοινωνια και εισαι μια ανασα απο την εξοδο της πολης ...[θα προτεινα μεσα στο τετραγωνο Δραγουμη, Αγ.Δημητριου, Διοικητηριου και Εγνατια]..Ασε που η διασκεδαση πλεον εχει μεταφερθει σε αυτες τις γειτονιες..Δεν χρειαζεται να μεινεις Καμαρα η πιο ανατολικα... Κανενας απο τους συμφοιτητες μου που εμεναν Σινδο δεν εμειναν για περισσοτρο απο ενα 6μηνο ....
freedubus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Κανενας απο τους συμφοιτητες μου που εμεναν Σινδο δεν εμειναν για περισσοτρο απο ενα 6μηνο .... τρού Το μόνο που θα καταφέρει είναι να μετακομίσει μετά απο ένα χρόνο = p καρατρού Παραδείγματα: άπειρα. Μόνο κάτι καμένοι λανάδες ακοινώνητοι γκρούβαλοι κτλ. συνέχιζαν να μένουν Σίνδο.
salliara Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ψαξε πρωτα μεσα στην πολη, ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις. η φοιτητιλα της υποθεσης στο κεντρο ειναι, θα ξενερωσεις αμα μεινεις παραεξω, ειδικα τον 1ο χρονο, ο οποιος συνηθως περνιεται στις γυρες, και οχι στην σχολη. και αργοτερα οταν μαθεις πανω κατω τους ρυθμους της πολης, κ αποφασισεις και να πας στην σχολη, το σκεφτεσαι..
kkostas77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 john_thess πριν γράψω έκανα μια ψαχτικη με τη λέξη Σινδος μπροστά και είτε υπηρχαν θρεντς του 2008 είτε για την αποσταση Τουμπας με Σινδο. Εμένα με ενδιαφέρουν οι γνωμες των παιδιων οπως εσυ που γνωρίζεται. Ναι δεν ειμαι ο τύπος που θέλω ξενυχτια κάθε βράδυ.Απ την άλλη φοιτητης στην αγαπημένη μου πόλη πάω.Εννοείτε οτι θέλω ΚΑΙ να βγω ΚΑΙ να γυρισω λίγο.Ομως δε μπορω να υποχρεωσω τους δικους μου να πληρωνουν 400αρια για τρυπες και 450αρια για στουντιο 25 τετραγωνικων (τα καλά σπιτια πάνε απο φοιτητή σε φοιτητή και τα φθηνά στουντιο μέσα στο κέντρο που έχουν έναν Α χωρο, ειναι ακομα γεμάτα) Η προοπτική του να πληρωνω ταξί 25 ευρω για να γυρίσω ένα βράδυ απο το κέντρο στη Σινδο μου φαίνεται τραγική, αλλά απ την άλλη έχω το σπιτι των 320 ευρω με όλες τις ανέσεις οπου φυσικά θα πρέπει να ανεχτώ την βρωμα των εργοστασίων... (μου φαινεται τραγικο να κανονιζουν ολοι έναν απλο καφέ στην Αριστοτέλους στις 9 το βραδυ που λέει ο λόγος και εγω να σκέφτομαι το ταξι μετά) Είμαι της σκέψης να δοκιμάσω (για να μη πιέσω τα γονικά για αρχη) τη Σινδο, εκτος και αν βρω φθηνο studio στο κέντρο και αν δω οτι δε τη παλευω με τιποτε στο 1ο 6μηνο να φύγω και να έχω ολο το χρόνο να βρω κάτι καλυτερο στο κέντρο.... Υ.Γ-Να κάνω και μια ερωτηση ρε παιδιά...επειδη το ΤΕΙ που έχω μπει, έχει πολλά εργαστήρια και πρέπει να μαι απ τα μαυρα χαράματα εκει πολλές φορές....παλεύονται τα λεωφορεία ή θα μας τρωει η κινηση καθημερινά και θα μαστε σα τα κονσερβοκουτια?? Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας :-)
Proikothiras27 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 john_thess Υ.Γ-Να κάνω και μια ερωτηση ρε παιδιά...επειδη το ΤΕΙ που έχω μπει, έχει πολλά εργαστήρια και πρέπει να μαι απ τα μαυρα χαράματα εκει πολλές φορές....παλεύονται τα λεωφορεία ή θα μας τρωει η κινηση καθημερινά και θα μαστε σα τα κονσερβοκουτια?? Δεν ξερω να διαβασες καλα αυτο που εγραψα...αν οχι ξαναδιαβασε το.. Σαν κονσερβοκουτια θα ειστε...αλλα εχει και τα θετικα του ...θα χουφτωνεις και αθελα σου καμια κοπελιτσα....... Πιστευω σπιτι με 350 ευρω[ισως και πιο φτηνο] θα το βρεις στην γειτονια που αναφερω...φυσικα δεν θα ειναι καινουργιο θα ειναι 40ετιας..
kkostas77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 χαχαχαχαχ...Θεός!!!! "Ουπς...συγνωμμη κοπελιά που σου πιάνω το πισινο..." Εψαξα σε εκεινο το σημείο...ειχε πάει ο ξαδελφός μου και κοιτουσε γιατι και αυτος εκει έμενα παλιά. Δυστυχώς τα καλά σπιτια ειτε ειναι ακριβά ειτε ειναι πιασμένα.Με 350 ευρω υπάρχουν οπως ειπες, αλλά μονο το νοικι, χωρις επιπλα κτλ κτλ... Εγω για αρχη ψάχνω κάτι σε επιπλωμένο
Erunildo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Και εγω ψηφιζω κεντρο,οχι μονο για διασκεδαση αλλα για να μην εισαι τερμα θεου. Επισης μπορεις να ψαξεις και για συγκατοικο,και τα εξοδα λιγοτερα και κεντρο μενεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 κωστα ας ξαναγραψω καποια πραγματα που ειπα στα αλλα θρεντ... 1.πολλοι δεν ηταν του εξω αλλα μολις περασαν φοιτητες γυρνουσαν καθε μερα πρωι απο τα παρτυ(τουλαχιστον τα πρωτα χρονια),μην παιρνεις ορκο οτι δεν θα βγαινεις....το πιο πιθανο ειναι να γλυκαθεις και να κτυπας το κεφαλι σου που διαλεξες σινδο.... 2.αν ειναι να πας δοκιμαστικα να μεινεις σινδο μην πας στην αρχη,μεινε τα πρωτα 1-2 χρονια κεντρο και οταν χορτασεις την φοιτητικη ζωη(κρατω καποιες επιφυλαξεις γι αυτο) πανε στην σινδο για πιο ηρεμα πραγματα.Το να πας πρωτα στην σινδο και μετα στο κεντρο ειναι εντελως λαθος,ολο το παιχνιδι γινεται στην αρχη....και εσυ στην αρχη θα εισαι σινδο?και μετα οσο πλησιαζεις στο πτυχιο που μπορει να θελεις και λιγο ησυχια για διαβασμα θα πας κεντρο?ΛΑΘΟΣ 3.σινδο οντως βρισκεις φτηνοτερα και καλυτερα διαμερισματα αλλα συγνωμη φοιτητης εισαι δεν εισαι οικογενειαρχης...ολη μερα θα εισαι σε μαθηματα και σε βολτες,σπιτι θα καθεσαι πολλες ωρες μονο την περιοδο της εξεταστικης,τι να την κανεις την σπιταρωνα....εχεις χρονια μπροστα σου να νοικιασεις μεγαλα σπιτια,τωρα κοιτα να περασεις καλα στο κεντρο,ασε που τα μεγαλυτερα διαμερισματα θελουν καθαρισμα,περισοτερα λεφτα για θερμανση,επιπλωση...κτλ 4.οι τιμες στο κεντρο εχουν πεσει σχετικα με παλιοτερα... ανετα βρισκεις συμπαθητικα studio με 300 ευρω και πιο κατω ακομα,πολλα απ αυτα ειναι και επιπλωμενα,για την πλακα μπηκα στην χρυση ευκαρια και βρηκα καμια 10αρια απο 300 και κατω
cddaraa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μετά απο 5 χρόνια φοιτητης στην Σίνδο αν μπορούσα να επιλέξω απο την αρχή θα έφευγα όσο μακρύτερα μπορούσα. (Αν διαβάζει κανένας Σινδιώτης ας με συγχωρέσει γι αυτά που θα πώ) Εχούν το ΤΕΙ στα πόδια τους και δεν το εκμεταλεύονται καθόλου. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα φοιτητο-χωριό μέσα στην φοιτητούπολη(για την Θεσσαλονίκη μιλάω φυσικά). Δεν κάνουν τίποτα για να κρατήσουν τον φοιτητή εκεί. Ενα κλαμπάκι, μια σωστή ταβέρνα, 2-3 καφετέριες που να μαζέβουν κόσμο(και όχι 10χρονα και Αλβανοκουρδοιρακινούς που σε αφήνουν έγκυο μόνο με ένα τους βλέμα).Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απο τα παραπάνω τουλάχιστον να βάλουν μια συγκοινωνία πέρα απο τις 12 το βράδυ. Βάλε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ να κάνει δρομολόγιο απο σταθμό - Σίνδο στις 3 η 4 το βράδυ τα ΣΚ. Οι περισσότεροι μετά το 1ο η 2ο εξάμηνο φεύγουν για το κέντρο. Στην αρχή θα περνάς καλά. Θα παρακολουθείς μαθήματα. Αλλά κάπου μετά το 2ο 3ο εξάμηνο θα βαρεθείς την ζωή σου(Με επίπτωση και στα μαθήματα). Θα σου λένε να κατέβεις κέντρο για καφέ και θα χρειάζεσαι μιαμιση ώρα για να πας. Θα το κάνεις 1 θα το κάνεις 2 θα το κάνεις 50 ε κάπου θα βαρεθείς. Κάλη είναι και η τηλεόραση, καλό είναι και το ίντερνετ θα κάτσω σπίτι. Θα γίνεις σαν αυτούς που λεει ο freedubus και συμφωνώ απόλυτα(ήμουν και γω ένας απ αυτούς). Για να μείνεις Σίνδο και να περνάς καλά πρέπει να συμβαίνει τουλάχιστον ένα απο τα παρακάτω. 1)Καλόυς φίλους στην Θεσ/νίκη για να τους φορτώνεσαι συνέχεια 2)Γκόμενα 3)Αυτοκίνητο 4)Να είσαι Νίντζα/ειδικός στις πολεμικές τέχνες η να έχεις κάνει 7-8 χρόνια φυλακή για να μπορείς να πέρνεις με ασφάλεια το λεωφορείο 51 στις 5 τα χαράματα απο τον σταθμό. (Ιδανικά τα 2 και 3) Για να μένεις Κέντρο και να περνας μαθήματα στο ΤΕΙ πρέπει να συμβαίνουν 2 τουλάχιστον απο τα παρακάτω 1) Τα μαθήματα σου πρέπει να ξεκινάνε μετά τις 10 2)Πρέπει σε κάθε εργαστήριο(υποχρεωτική η παρουσία σου) να υπάρχει πίσω η μπροστά μια θεωρία(μη υποχρεωτική η παρουσία σου) ωστε να παρακολουθείς και καμια θεωρία 3)Χρειάζεσαι την τετάρτη η την πέμπτη να είναι εντελώς κενη απο το ΤΕΙ Βέβαια η Σίνδος δεν είναι μόνο για κράξιμο έχει και τα καλά της. Με 250-300Ε βρίσκεις σπιταρες. Επιπλωμένες η μη θα βρείς σίγουρα κατι πάρα πολυ καλό. Καινούριες οικοδομές άνετες με πάρκιγκ. Παρα την βρώμα που επικρατεί όταν φυσά συγκεκριμένος άνεμος νιώθεις οτι βρίσκεσαι σε χωριό και όχι σε πόλη.
cddaraa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μετά απο 5 χρόνια φοιτητης στην Σίνδο αν μπορούσα να επιλέξω απο την αρχή θα έφευγα όσο μακρύτερα μπορούσα. (Αν διαβάζει κανένας Σινδιώτης ας με συγχωρέσει γι αυτά που θα πώ) Εχούν το ΤΕΙ στα πόδια τους και δεν το εκμεταλεύονται καθόλου. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα φοιτητο-χωριό μέσα στην φοιτητούπολη(για την Θεσσαλονίκη μιλάω φυσικά). Δεν κάνουν τίποτα για να κρατήσουν τον φοιτητή εκεί. Ενα κλαμπάκι, μια σωστή ταβέρνα, 2-3 καφετέριες που να μαζέβουν κόσμο(και όχι 10χρονα και Αλβανοκουρδοιρακινούς που σε αφήνουν έγκυο μόνο με ένα τους βλέμα).Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απο τα παραπάνω τουλάχιστον να βάλουν μια συγκοινωνία πέρα απο τις 12 το βράδυ. Βάλε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ να κάνει δρομολόγιο απο σταθμό - Σίνδο στις 3 η 4 το βράδυ τα ΣΚ. Οι περισσότεροι μετά το 1ο η 2ο εξάμηνο φεύγουν για το κέντρο. Στην αρχή θα περνάς καλά. Θα παρακολουθείς μαθήματα. Αλλά κάπου μετά το 2ο 3ο εξάμηνο θα βαρεθείς την ζωή σου(Με επίπτωση και στα μαθήματα). Θα σου λένε να κατέβεις κέντρο για καφέ και θα χρειάζεσαι μιαμιση ώρα για να πας. Θα το κάνεις 1 θα το κάνεις 2 θα το κάνεις 50 ε κάπου θα βαρεθείς. Κάλη είναι και η τηλεόραση, καλό είναι και το ίντερνετ θα κάτσω σπίτι. Θα γίνεις σαν αυτούς που λεει ο freedubus και συμφωνώ απόλυτα(ήμουν και γω ένας απ αυτούς). Για να μείνεις Σίνδο και να περνάς καλά πρέπει να συμβαίνει τουλάχιστον ένα απο τα παρακάτω. 1)Καλόυς φίλους στην Θεσ/νίκη για να τους φορτώνεσαι συνέχεια 2)Γκόμενα 3)Αυτοκίνητο 4)Να είσαι Νίντζα/ειδικός στις πολεμικές τέχνες η να έχεις κάνει 7-8 χρόνια φυλακή για να μπορείς να πέρνεις με ασφάλεια το λεωφορείο 51 στις 5 τα χαράματα απο τον σταθμό. (Ιδανικά τα 2 και 3) Για να μένεις Κέντρο και να περνας μαθήματα στο ΤΕΙ πρέπει να συμβαίνουν 2 τουλάχιστον απο τα παρακάτω 1) Τα μαθήματα σου πρέπει να ξεκινάνε μετά τις 10 2)Πρέπει σε κάθε εργαστήριο(υποχρεωτική η παρουσία σου) να υπάρχει πίσω η μπροστά μια θεωρία(μη υποχρεωτική η παρουσία σου) ωστε να παρακολουθείς και καμια θεωρία 3)Χρειάζεσαι την τετάρτη η την πέμπτη να είναι εντελώς κενη απο το ΤΕΙ Βέβαια η Σίνδος δεν είναι μόνο για κράξιμο έχει και τα καλά της. Με 250-300Ε βρίσκεις σπιταρες. Επιπλωμένες η μη θα βρείς σίγουρα κατι πάρα πολυ καλό. Καινούριες οικοδομές άνετες με πάρκιγκ. Παρα την βρώμα που επικρατεί όταν φυσά συγκεκριμένος άνεμος νιώθεις οτι βρίσκεσαι σε χωριό και όχι σε πόλη.
Proikothiras27 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Βρε η Σινδος μια χαρα ειναι ...Ειναι μια κομωπολη διπλα στην Βιομηχανικη περιοχη της Θεσσαλονικης και διπλα στον βιολογικο καθαρισμο της πολης [τι περιθωρια τουριστικης αναπτυξης να εχει?]....Δεν κανει για εναν καινουργιο φοιτητη που γουσταρει το εξω και ειναι δρατηριος..
Proikothiras27 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Βρε η Σινδος μια χαρα ειναι ...Ειναι μια κομωπολη διπλα στην Βιομηχανικη περιοχη της Θεσσαλονικης και διπλα στον βιολογικο καθαρισμο της πολης [τι περιθωρια τουριστικης αναπτυξης να εχει?]....Δεν κανει για εναν καινουργιο φοιτητη που γουσταρει το εξω και ειναι δρατηριος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.