Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για PS3 μιλάω. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάπου...

Δες εδω http://store.brewology.com/updates.php?letters=mnop

αναλογα με την εκδοση που εχεις κατεβαζεις.Σε ενα stick στο root και install

Ψαξ το ομως λιγο γιατι νομιζω οτι αν εχεις εκδοση του Θειου δεν παιζουν τα updates.Αν εχεις κανονικη μπορει να παιζει.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι jailbreak το PS3. Έχω κανονικά αγορασμένο το game. Ποιά έκδοση πρέπει να κατεβάσω? Πώς βρίσκω την έκδοση?

Δεν ξερω να σου πω πως να βρεις την εκδοση.Αν ηταν jailbreak με ftp θα εβλεπες το ονομα του dir απο το game στο ps3 και αναλογως θα κατεβαζες.Τωρα δεν ξερω...

Δημοσ.

Sorry για την ερώτηση (δεν κατέχω από PS3) αλλά γιατί δεν κατεβάζεις απλώς το patch από το PSN?

Το ποιά έκδοση NBA 2K11 το βρήκα ποιά έχω. Το γράφει στο πλάι στο κουτί του παιχνιδιού. Τι είναι το patch 1.3 για το NBA 2K11 απο τη στιγμή που έχει βγεί μέχρει 1.2? Όσον αφορά γιατί δεν το κατεβάζω απο το PSN γιατί όπως προανέφερα έχω το firmware 3.50 και δεν με αφήνει γιατί έχει βγεί νεότερο 3.55 και δεν θέλω να το περάσω.

Δημοσ.

Είχε βγει για το 2k10 και μάλιστα ήταν αρκετά καλή δουλειά (αν και άργησε πάααααρα πολύ μέχρι να ολοκληρωθεί). Για φέτος όμως δεν έχω ακούσει κάτι.

Δημοσ.

Λοιπον, ακούστε τι πρόβλημα εχω..

Ξεκίνησα το my player, με πήραν στα ντράφτς, μπλα μπλα μπλα, έπαιξα 82 παιχνίδια και 1 στα playoffs. Μετά το παιχνίδι των playoffs έκλεισα το xbox και απο τότε οταν κάνω load το παιχνίδι μου και πατάω play next game κολλάει το xbox εντελώς.. Ενω ας πούμε μπορώ να μπώ στην προπόνηση για παράδειγμα η στα drills κανονικά.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να που έχει live να κατεβάσει ένα ροστερ από internet συγκεκριμένα το NOGSTERS NBA SUPERLEAGUE έχει φτιάξει ο τύπος τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων 25 ετών, για όποιον έχει το καλώδιο usb δεν είναι πολυς χρόνος.

ευχαριστώ

επίσης έχει ξεκινήσει και ο portlandblazer με την σεζον 1991 - 1992 πολύ καλή δουλεία επίσης.

Ρε γμτ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? Έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω κάτι. Ο ίδιος ο nogster λέει ότι δεν τα ανεβάζει γιατί δεν έχει τα απαραίτητα καλώδια. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει? :rolleyes:

edit: Άκυρο! Τα βρήκα!!! http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-rosters/450566-xbox360-nba2k11-roster-downloads-non-live-users.html

Δημοσ.

Και έχει φτάσει ο κύριος ΣλιμΝτατας τα 57 παιχνίδια στo myplayer με ικανότητα 76. Με 12λεπτες περιόδους.

Αυτό έχει γίνει με μεγάλη δυσκολία αφού επέλεξα ο παπ@ρας να φτιάξω τον παίχτη στα μέτρα μου.

6,2 ύψος - 228 βάρος.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό παίζω με αντιπάλους όλους τους superman.

Κι όμως έκανα υπομονή μέχρι να φτάσει στο σημερινό αξιοπρεπές του επίπεδο.

Και δεύτεροι οι knicks στο πρωτάθλημα παρακαλώ...

Παίζω με τους celtics και στο ημίχρονο αποθηκεύω και φεύγω. Πάω μετά από λίγες μέρες να το συνεχίσω και....

...έκλεισα το xbox και απο τότε οταν κάνω load το παιχνίδι μου και πατάω play next game κολλάει το xbox εντελώς.. Ενω ας πούμε μπορώ να μπώ στην προπόνηση για παράδειγμα η στα drills κανονικά.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Τι κάνουμε?

Το patch που λέει ο φίλος nzeppos θα διορθώσει την κατάσταση?

Και αν ναι, πως θα το βάλω σε xbox που δεν έχει μπει ποτέ live?

Δημοσ.

Το patch γενικά λένε πως λύνει αυτά τα προβλήματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται στην περίπτωση που το bug έχει ήδη δημιουργηθεί...

Εν πάση περιπτώσει δεν χάνεις τίποτα να το εγκαταστήσεις. Το θέμα είναι πως αν δεν θέλεις να μπεις στο Live, η υπόθεση είναι λίγο περίπλοκη. Η λογική είναι ότι πρέπει να συνδέσεις τον σκληρό δίσκο του 360 με το PC σου και να του περάσεις το patch.

1. Από άποψης hardware το μόνο που χρειάζεσαι είναι το καλώδιο που η Microsoft ονομάζει "Hard Drive Transfer Cable" ή πιο απλά Transfer Kit.
  2. Άρα θα βγάλεις τον σκληρό του 360 από την κονσόλα και θα τον συνδέσεις στο PC σου.
  3. Στη συνέχεια θα κατεβάσεις ένα πρόγραμμα όπως το Xplorer360 Extreme 2 ή κάτι αντίστοιχο (υπάρχουν 2-3 τέτοια προγραμματάκια). Χρησιμεύει για να βλέπεις τα δεδομένα του σκληρού δίσκου και να μεταφέρεις αρχεία από και προς αυτόν.
  4. Μετά θα χρειαστεί να κατεβάσεις το patch του 2k11 από εδώ: hxxp://tinyurl.com/nba2k11tu-2
  5. Τα υπόλοιπα είναι απλά. Πας στο φάκελο Partition3\Cache του σκληρού δίσκου και κάνεις insert το αποσυμπιεσμένο patch.
  6. Φορτώνεις και σταυρώνεις τα δάχτυλά σου, ώστε να ξεκολλήσει το save σου.

Δημοσ.

Αναλυτιότατος..

Δυστυχώςείναι ψιλοδιαδικασία και δεν καίγομαι τόσο πολύ να το συνεχίσω το παιχνίδι. Ίσως αν βεβαιωθώ ότι θα δουλέψει να το κάνω. Θα ψάξω.

Περισσότερο μου την έδινε που πήγαν τσάμπα τόσες ώρες αφού τώρα άρχιζα να το ευχαριστιέμαι πραγματικά.

Nzeppos άμεση απάντηση και ποιότητα πάντα :)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Κάτι πολύ απλό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα Roster των ομάδων ώς έχουν στην πραγματικότητα χωρίς όμως να έχει τραυματισμένους κάποιους παίχτες? Είναι σπαστικό γιατί έτσι αλλάζουν τελείως οι ισορροπίες στις ομάδες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...