Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με το flu το λυμπιζόμουν κι εγώ χθες, αλλά είδα τα 7+ ριμπάουντ (τόσα δεν θέλει?) και είπα να αφήσω για αργότερα. Σπανίως να μαζέψω πάνω από 2-3. Σήμερα θα σβήσω τον Dominique!

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πόσα έχουμε να δούμε στη συνέχεια... Άλλο ένα κουλό (αλλά όχι ακριβώς bug) είναι η επιλογή για το Game Style. Αν πάτε στα Options του παιχνιδιού και το αλλάξετε από Default σε Simulation, θα δείτε ότι πρακτικά αυτό που κάνει είναι να κατεβάζει λίγο τα sliders.

Οπότε αν αλλάξω το Game Style και σώσω τα settings (ή σωθούν από μόνα τους), την επόμενη φορά που θα βάλω το παιχνίδι θα έχει ξαναγυρίσει σε Default!

Γιατί? Μα γιατί αυτό που αλλάζει είναι τα sliders. Οπότε όταν έκανα save και τα settings ΚΑΙ τα sliders κράτησε τη ρύθμιση κανονικά...

Δημοσ.

Ποια ειναι τα odds να δουμε επιτελους της προκοπης servers απο την 2k?To online μερος πια ειναι το μισο παιχνιδι και ειναι κριμα να μην το ευχαριστιομαστε και κει.

Δημοσ.

Άντε να βάλω άλλο ένα challenge πριν πάω για ύπνο. Χθες δοκίμασα για δεύτερη φορά αυτό εναντίον των Hawks, αλλά ο Ντομινίκ δεν πιάνεται με τίποτα ο τύπος. Παρ' ότι τον έπαιζα overplay και double team σε όλο το παιχνίδι πέτυχε 31 πόντους με 12/15 σουτ. Στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαιζα πιο χαλαρή άμυνα έβαλε "μόλις" 28. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο challenge έχει εύκολους στόχους για τον MJ, οπότε αρκεί να επικεντρωθώ περισσότερο στην άμυνα.

Μετά δοκίμασα και τους 69 πόντους εναντίον των Cavs, έγινε απίστευτο παιχνίδι και έχασα 3 πόντους στην παράτα. Αλλά το είχα παρατήσει γιατί παρά τους... 80κάτι πόντους του MJ, έχανα το 50% στα σουτ και δεν προλάβαινα να ρεφάρω. Είναι αρκετά δύσκολο μέσα σε 32 λεπτά να πετύχεις 69 πόντους και 6 ασίστ σε αγώνα που λογικά θα πάει στα 80, άντε 90 το πολύ. Και οι Cavs έχουν πολύ ψηλούς παίχτες, όταν κλείνουν οι διάδρομοι και αρχίζουν τα double και τα... triple team πάνω στον MJ σου βγαίνει η ψυχή να συνεχίσεις να σκοράρεις 15-20 πόντους σε κάθε περίοδο, ούτε σκριν πιάνουν, ούτε τίποτα. Και όλα αυτά με >50% ευστοχία!

---------- Προσθήκη στις 03:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:52 ----------

Done and done. 69-44 τους Hawks, με φοβερή άμυνα (είχαν 30% σουτ). Ο MJ έκανε πάρτι με 39π, 5ασ, χωρίς να εκβιάζω προσπάθειες (πήρε λιγότερα από τα μισά σουτ της ομάδας) και βγήκε 4' πριν το τέλος!

Και το κυριότερο... 19π ο Dominique και έπιασα το challenge! Ξεκίνησε δυνατά με 8π στα πρώτα 10' και 4/7 σουτ, αλλά τέλειωσε με 9/24 σουτ, έφυγε 2-3 τάπες ξεγυρισμένες.

Βουρ για το παιχνίδι με τους Pistons.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βεβαια καποια στιγμη πρεπει να ξεφυγουμε απο την ομαδα του chicago bulls mj+pippen+rodman κτλ.εχει περασει 15ετια+ και το μισο game στηριζετε σε αυτα!!!

<<In NBA 2K11, players can experience what it's like to play in Michael Jordan's shoes! Relive 10 different legendary games from Michael Jordan's career and replicate in NBA 2K11 what MJ did on the court, and even unlock MJ: Creating a Legend, a special mode where you get to take control of a newly drafted rookie Michael Jordan and craft your own version of Michael’s career in the NBA. Players can also experience what it's like to be part of some of the greatest teams in NBA history as the 1985-86, 1989-90, 1990-91, 1991-92, 1994-95, 1995-96, 1996-97, and 1997-98 Chicago Bulls.>>

επειδη δεν το ψαξα πολυ.πως εμφανιζουμε απο settings τα online techniques

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Η πλάκα είναι που εκείνη την εποχή ποτέ δεν γούσταρα τους Bulls, πάντα ήμουν με την εκάστοτε ομάδα που τους κόντραρε, είτε ήταν οι Pistons, είτε οι Lakers, οι Knicks, το καταπληκτικό Portland κλπ. Δεν τους πήγαινα με την καμία.

Δημοσ.
βεβαια καποια στιγμη πρεπει να ξεφυγουμε απο την ομαδα του chicago bulls mj+pippen+rodman κτλ.εχει περασει 15ετια+ και το μισο game στηριζετε σε αυτα!!!

Όχι ρε συ, εντάξει, δεν είναι το μισό παιχνίδι. Κατ' αρχάς δεν έχουν αφαιρέσει τίποτα από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, ίσα ίσα που είχαμε την προσθήκη όχι μόνο του Jordan αλλά και ολόκληρων των Bulls. Είχα καημό να δω ένα παιχνίδι με τον Jordan, το τελευταίο που είχα παίξει πρέπει να ήταν πριν 18+ χρόνια.

Και όχι μόνο. Μπήκαν κάμποσες ακόμα κλασικές ομάδες, Lakers, Pistons, Hawks, Cavs κλπ και μάλιστα με πολύ μεγάλη πιστότητα (δείτε τα ασύλληπτα animations του Magic και του Dominique και θα καταλάβετε). Εντάξει, δεν υπάρχουν οι ομάδες All Star των 70s, 80s κλπ αλλά μικρό το κακό. Προσωπικά σπάνια έπαιζα με αυτές ούτως ή άλλως.

Με λίγα λόγια η 2k sports έχει κάτι για τον καθένα. Κατά τ' άλλα έχουμε βελτιωμένο My Player, καλύτερα γραφικά, απίστευτα και σχεδόν... άπειρα animations και πόσα ακόμα που δεν έχουμε δει. Μόνο το online μένει να ελέγξουμε.

Απλώς η 2k sports στη διαφημιστική της εκστρατεία έδωσε τεράστια έμφαση στον Jordan. Προσωπικά βαριέμαι και κυρίως δεν προλαβαίνω να παίζω ολόκληρη σεζόν (πόσο μάλλον franchise career), έχω να το κάνω από το 2k6 αν θυμάμαι καλά. Οπότε κάθε νέα προσθήκη είναι καλοδεχούμενη κατ' εμέ.

Πχ. πέρσι έπαιζα μόνο My Player, τίποτα άλλο. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα φιλικά και πειραματιζόμουν με τα sliders. Ακόμα παλιότερα (2k3/2k4) μου την είχε δώσει και έπαιζα αποκλειστικά μονά 3vs3, 4vs4 ή διπλά σε ανοιχτά γήπεδα με custom παίχτες (η ομάδα του χωριού μου...) Και εκείνο το κουλό mode, το 24/7 αν το θυμάστε.

Φέτος έχω τα Jordan challenges! Δεν με χαλάνε καθόλου. Τέλειωσα το τέταρτο challenge εναντίον των Pistons (αρκετά εύκολο) και πάω για τη σειρά με τους Lakers. Όταν τα τελειώσω θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα συνεχίσω το My Player.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με όλους είμαι fan της σειράς γενικά από 2κ για dreamcast αλλά το φετινό παιχνίδι είναι το καλύτερο ever πέρα από animation κυρίως και γραφικά τα οποία είναι απίστευτα το κορυφαίο είναι ότι για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις μπάσκετ να διαβάσεις τις αλλαγές και που έχει πλεονέκτημα να παίξεις συστήματα κλπ πάει το παλιό πάσες στην αδύνατη πλευρά ή αν δεν έχει γωνία πάσας στην έχουν κλέψει για πλάκα επίσης πάνε τα pick & roll που βάζει καλάθι για πλάκα.

λέω να φτιάξω και μερικές νέες ομάδες άρχισα από suns 93 έχω φτιάξει ήδη Barkley και kevin johnson τον ainge τον έχουμε από τους celtics. άλλοι 9 έμειναν.

Δημοσ.

Κατάλαβαν επιτέλους στην 2k sports ότι αφού δεν γίνεται να βάζεις σουτ υπό πίεση (άσχετα αν στην πραγματικότητα γίνεται και παραγίνεται...) θα πρέπει να βελτιώσουν τη λογική στα συστήματα του παιχνιδιού. Φέτος υπάρχει περισσότερη κίνηση και ποικιλία από κάθε άλλη φορά, πέφτει πολύ ξύλο στα χαμηλά σκριν και γενικά τα συστήματα πιάνουν. Επίσης μου αρέσει ο νέος τρόπος που τα καλείς.

Το άλλο που βελτίωσαν είναι το ρολάρισμα του ψηλού στο pick 'n' roll. Επιτέλους γυρίζει πολύ γρήγορα και το κυριότερο μπορείς να κάνεις και pick 'n' pop, που είναι το αγαπημένο μου και στην πραγματικότητα (ποιός κόβει προς το καλάθι τώρα στα γεράματα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...