Προς το περιεχόμενο

νεογεννητο γατακι.συμβουλες?

11demian111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια,τα φωτα σας

βρηκα σημερα ενα νεογεννητο γατακι,μεσα σε ενα χαρτοκουτο,βρεγμενο,με ενα κεσεδακι νερο και ενα γαλα.

το πηρα,το πηγα σε κτηνιατρο και αφου το εξετασε,με διαβεβαιωσε οτι ειναι υγειεστατο και μου ειπε να το ταΐζω με μια συριγγα,ανα δυο ωρες,με γαλα εβαπορε και νερο,αναλογια 1:1.

αυτη τη στιγμη το εχω στο δωματιο μου,μεσα σε ενα αλλο κουτι,με μια παλια μπλουζα για στρωμα.πριν απο λιγο ξυπνησε και αρχισε να νιαουριζει δυνατα,οποτε του εδωσα λιγο γαλα.τι αλλο να κανω?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ'οτι θυμαμαι απο παλια , μου ειχαν πεις πως οταν ειναι πολυ μικρο το γατακι,καλο ειναι να βαζεις κατω απο τα ρουχαλακια που κοιμαται ενα ρολοι. Οι χτυποι ειναι σαν της καρδιας της μαμας του κ το ηρεμει.

Ριξε μια ματια κ εδω! http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=24187

Δημοσ.

Πάρε γάλα σε σκόνη για γατάκια από pet shop. Οτιδήποτε άλλο είναι υποκατάστατο. Και ένα μπιμπερό ζήτα μαζί. Και με σύριγγα γίνεται όπως σου είπαν, απλά είναι πιο δύσκολο. Και θα γίνεσαι και χάλια.

Αν τσινάει και δεν δείχνει να θέλει να φάει, βρέξ' του το στοματάκι με 1-2 σταγόνες γάλα. Θα γλυκαθεί και θα θέλει να θηλάσει μετά. Απλά φοβάται τη σύριγγα, δε σημαίνει ότι δε πεινάει.

Σε καμία περίπτωση μη του δώσεις αγελαδινό.

Δημοσ.
εψαχνα τοση ορα και δεν εβρησκα το thread,srry Lucifer

ευχαριστω παιδια,ειναι κριμα να πεθανει...

Μην ανησυχεις, κανε οτι σου λενε τα παιδια, (συριγγα κλπ) και θα δεις, μια χαρα θαναι :-D

εξάλλου, ξερεις αυτα είναι ...7ψυχα!:lol:

Δημοσ.

εφταψυχα,ναι,αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει καν ανοιξει τα ματια του ακομη και δεν κατουραει,οσο μασαζ και να του κανω

Δημοσ.

εγω ξερω για τα σκυλια τουλαχιστον οτι πρεπει να τους βαλεις ενα μπουκαλι με ζεστο νερο τυλιγμενο σε πετσετα διπλα τους για να νομιζουν οτι ειναι η μανα τους,

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη του εχω βαλει ενα λουτρινο αρκουδακι,ειδωμεν...

εχει σκιστει στο νιαουρισμα παντως,δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Δημοσ.

Αγκαλιτσα παρτο και θα ηρεμησει νιαουριζει γιατι θελει να νιωθει την μαμα του που δεν εχει ..

εχε το αγκαλια και ηρεμησετο με απαλα χαδακια.Θελει υπομονη

Δημοσ.

Πριν πάαααρα πολλά χρόνια είχα βρει ένα (βασικά ο σκύλος μου το είχε βρει lol) που είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο επάνω του, η μάνα εξαφανισμένη οπότε το μάζεψα. Εγώ δεν μπορούσα να το κρατήσω (αρνητικοί γονείς γαρ) αλλά ευτυχώς είχα μια κολλητή συμφοιτήτητρια από άλλη πόλη που έμενε εδώ μόνη και το κράτησε η ίδια. Θυμάμαι ότι μας είπε ο κτηνίατρος μου για γάλα σκόνη κλπ. Επίσης είχε πει να μην το παίρνουμε στα χέρια πολύ επειδή ήταν τόσο νεογέννητο και δεν είχε προλάβει να θηλάσει από την μάνα για να πάρει αντισώματα, ήταν πανεύκολο να κολλήσει αρρώστια ακόμη και να ήταν πεντακάθαρα τα χέρια μας κλπ. Δύσκολο βέβαια όταν κλαίει όλη την ώρα και ηρεμεί μόνο όταν στο παίρνεις αγκαλιά. Τεσπά, υποτίθεται ότι η φίλη μου το τήρησε όσο μπορούσε. Το γατάκι πέθανε μετά από τρεις μέρες. :-(

Δεν ξέρω πόσο επηρρεάζει πραγματικά αλλά για καλό και για κακό, το κατά δύναμην, μην το έχεις όλη την ώρα στα χέρια. Το λιγότερο που θα γίνει θα είναι να κακομάθει κιόλας και να μην ηρεμεί από το κλάμα αν δεν το έχεις αγκαζέ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Δημοσ.

εχει αρκετη ωρα που κοιμαται,οποτε το επομενο ταισμα το πρωι

παντως ειναι μια γλυκα!ερχονται και φωτογραφιες το πρωι

Δημοσ.
εχει αρκετη ωρα που κοιμαται,οποτε το επομενο ταισμα το πρωι

παντως ειναι μια γλυκα!ερχονται και φωτογραφιες το πρωι

αυτο που θα σε ανατριχιασει δεν ξερω βεβαια αν θα σε ανατριχιασει εγω ανατριχιασα μια φορα πηγα να πατησω καταλαθος με το ποδηλατο μια γατα κ καμπουριασε πεταχτικε στον αερα και οι τριχες εγιναν καγκελο χαχαχα για'υτο προσεχε να μην την τρομαζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...