Προς το περιεχόμενο

XBOX360 ring of death προβλημα...

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μια που εγινε η αρχη να κανω και μια ερωτηση ακομη(πηρα φορα...).

Εχω το xbox 360 chiparismeno και εδω και λιγο καιρο μου εβγαλε προβλημα ....μετα απο ψαξιμο στο internet βρηκα καποιες λυσεις τις οποιες και δοκιμασα (βιδες το μηχανημα...) αλλα δεν δουλεψε καμια(μπορει να κανω κατι λαθος εγω ...ποιοσ ξερει?).Το προβλημα μου ειναι εαν αξιζει να το παω σε κανενα μαγαζακι για φτιαξιμο η δεν υπαρχει σωτηρια?Για την αντιπροσοπεια δεν το σηζηταω(εκτος εγγυησης και chiparismeni) αλλα εαν ξερετε καννενα απο θεσσαλονικη (προς κεντρο και τουμπα μερια) που να μπορει να κανει δουλεια θα ηθελα να μου πειτε.

Ευχριστω.

Δημοσ.

Αδερφε θα πας στην Τουμπα πισω απο την θυρα 5. Εκει θα βρεις το καλυτερο μαγαζι στην πολη.

ΠΕς οτι σε στελνει ο Barman-Γιωργος(e-global)

θα στο φτιαξουν 100%.

Δημοσ.
και μια που εγινε η αρχη να κανω και μια ερωτηση ακομη(πηρα φορα...).

Εχω το xbox 360 chiparismeno και εδω και λιγο καιρο μου εβγαλε προβλημα ....μετα απο ψαξιμο στο internet βρηκα καποιες λυσεις τις οποιες και δοκιμασα (βιδες το μηχανημα...) αλλα δεν δουλεψε καμια(μπορει να κανω κατι λαθος εγω ...ποιοσ ξερει?).Το προβλημα μου ειναι εαν αξιζει να το παω σε κανενα μαγαζακι για φτιαξιμο η δεν υπαρχει σωτηρια?Για την αντιπροσοπεια δεν το σηζηταω(εκτος εγγυησης και chiparismeni) αλλα εαν ξερετε καννενα απο θεσσαλονικη (προς κεντρο και τουμπα μερια) που να μπορει να κανει δουλεια θα ηθελα να μου πειτε.

Ευχριστω.

για κοιτα εδω _-> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355556

Δημοσ.

αρχοντας εισαι αδελφε....σε ευχαριστω πολλη......ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 5ΑΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ(ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ).

Δημοσ.

Δες λιγο εδω φιλος.

Πώς να...: Φτιάξετε το Red Ring of Death στο Xbox σας

Πως να φτιαξετε μονοι σας το πιο συνηθες σφαλμα του Xbox. Τα 3 κοκκινα λαμπακια η αλλιως Red Ring of Death.

Τι είναι το Red Ring of Death?

To RRoD δηλαδή τα 3 κόκκινα λαμπάκια που ανάβουν αντί τα πράσινα δείχνει ότι το Xbox σας έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Πολλά Xbox πριν δείξουν το RRoD παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα όπως χαλασμένα γραφικά ή ήχο , μπλοκαρίσματα σε χρονικά διαστήματα και πράσινες γραμμές στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί μια φορά ή αρκετές. Σε μερικές περιπτώσεις αν αφήσουμε την κονσόλα για λίγο διάστημα κλειστή και μετά την ανοίξουμε μπορεί να λειτουργήσει

άλλες φόρες δεν ανοίγει και συνεχίζει να δείχνει το RRoD.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/red-ring-of-death-xbox.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...