Luffy-san Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ρωταω μπας κ τον ξερω διοτι καταλαβε σε ποια σχολη παω, οχι για κανεναν αλλο λογο. τεσπα να ρωτησω τωρα κατι αλλο. γιατι ΑΤΙ και οχι NVIDIA με PhysX? και γιατι nvidia και οχι ati
vasilisga Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ξερεις τι ειναι το physx και που χρησιμοποιειται?
Luffy-san Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ξερεις τι ειναι το physx και που χρησιμοποιειται? εμενα ρωτας ή το παιδι;
C0nstantine Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αποτι εχω δει ενα πρωτοκολλο ειναι που χρησιμοποιουν μερικα games ( νομιζω και farcry) και οσα video εχω δει εχει αρκετη διαφορα.... τωρα αν ειναι fake τα video τι να σου πω...
Luffy-san Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX Προσωπικα , δεν μου καιγεται καρφι αν θα εχει physx.Μονο του ειναι σκετα αμπελοφασουλα !!!!!!!
randy1989 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 To PhysX δεν κάνει και πολλά. Και αυτά τα λίγα που κάνει τα κάνει μόνο στα PhysX-enabled games. Καλύτερα μία 5870 πάντως για μένα από μία 470. Καταρχήν για την κατανάλωση, δεύτερον για τον θόρυβο, τρίτον και καλύτερον για τις επιδόσεις. Επίσης clockaρεται αρκετά η 5870 και γίνεται τούμπανο.
Luffy-san Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 To PhysX δεν κάνει και πολλά. Και αυτά τα λίγα που κάνει τα κάνει μόνο στα PhysX-enabled games. Καλύτερα μία 5870 πάντως για μένα από μία 470. Καταρχήν για την κατανάλωση, δεύτερον για τον θόρυβο, τρίτον και καλύτερον για τις επιδόσεις. Επίσης clockaρεται αρκετά η 5870 και γίνεται τούμπανο. +1...Συμφωνω απολυτα.Καλυτερα μια 5870 , παρα μια 470.Παντος constantine σκεψου σοβαρα τη συνθεση που σου εκανα.Πιστευω οτι αξιζει.
C0nstantine Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εννοειται πως θα το σκεφτω, παντως Luffy θα σου πω τον πονο μου γιατι αποτι φαινεται θα με καταλαβεις...καθομαστε κ λιωνουμε ολη μερα με τα JK flip flops, με QR παραγοντοποιησεις και με Assembly του MIPS και ενα desktop δεν ειμαστε ικανοι να στησουμε...τελος παντων sorry για το offtopic p.s: και μη κλεβεις τα quotes απο τη σελιδα των λειτουργικων
Luffy-san Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εννοειται πως θα το σκεφτω, παντως Luffy θα σου πω τον πονο μου γιατι αποτι φαινεται θα με καταλαβεις...καθομαστε κ λιωνουμε ολη μερα με τα JK flip flops, με QR παραγοντοποιησεις και με Assembly του MIPS και ενα desktop δεν ειμαστε ικανοι να στησουμε...τελος παντων sorry για το offtopic p.s: και μη κλεβεις τα quotes απο τη σελιδα των λειτουργικων http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_memory Μα για αυτο ποσταρεις και εδω.Για να παρεις γνωμες και να μαθεις κανα 2 απο κανενα αλλο.
nickelodeon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα ωραίο παράδειγμα με Physx ON και OFF σε βίντεο έχει ποστάρει ο john2gr στο threat για το Mafia 2 ρίξε μια ματιά, προσωπικά δεν πιστεύω ότι προσφέρουν τίποτα πλέων. Όσο για το PC που σκέφτεσαι να στήσεις θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω τα λεφτά πρέπει να τα δώσεις για κάρτα γραφικών, 5870 αφού διαθέτεις το ποσό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.