Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο Νέου Gaming Pc..

ChocoBanana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερτερει ? Εχεις καποια αποδειξη ? Καποιο Benchmark ? Οτιδηποτε ? Ρωταω γιατι οπου και να κοιταξω υπαρχει ετη φωτος διαφορα οποτε αναρωτιεμαι αν μιλας για τωρα η για το τι "ισως" να γινει στο μελλον.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thanx που ασχολείστε κατ αρχήν παιδιά..

Nik όπως σωστά είπες θέλω ένα πολύ καλό pc για το τώρα, το οποίο να την παλεύει και με τα game που θα κυκλοφορούν σε 2 χρόνια όμως..

Και για να συνοψήσουμε, 4πύρηνος ή 6πύρηνος?

Επίσης όσον αφορά τα αποθηκευτικά μέσα ο velociraptor της WD που έχει και 10.000 ταχύτητα περιστροφής αντί ενός κανονικού σκληρού και ενός SSD δεν είναι καλύτερος?

Δημοσ.

αν δεν θες τον 1090 και θες κατι σε 4πυρινο, αν και δεν βρισκω τον λογο γιατι οχι, θα συμφωνησω με τον nik.k...

οι i7 υπερτερουν αρκετα σε σχεση με τους phenom x4...

οχι οτι θα δεις τρελες διαφορες στα παιχνιδια αλλα λεμε τωρα...

@nik.k

ψαξε σε anandtech, guru3d κατι θα βρεις πιστεψε με... :-)

Δημοσ.

o ssd είναι πολύ καλύτερος απο τον veloci, ειδικά οι καινούργιοι που μολις βγήκανε.

Οσο για το κουτί σε αυτά τα λεφτά παίρνεις αυτό Lian Li Armorsuit PC-P50, το έχω και έχω εντυπωσιαστεί πόσο αθόρυβο και ψυχρό είναι.

Δημοσ.

Θες να μου πεις λίγο ποια η διαφορά ενός hard disc από έναν ssd damastes?

Μπορώ να βάλω μόνο ssd ή πρέπει απαραίτητα να υπάρχει και ένας hard?

Το κουτί σου μ αρέσει πολύ! :-D

Δημοσ.

Ναι οκ, νικαει σε 2 απο τα 10 benchmarks καθε φορα, δεν διαφερει με το link που εβαλα, απλα εκει τα βλεπεις ολα συγκεντρωτικα...

Δημοσ.

δεν νικαει στα 2 απο τα 10, νικαει στα μισα...

οπως και να εχει εχουν ακριβως την ιδια τιμη, το AM3 ειναι πιο futureproof απο το 1366, και επιπλεον ο 1090 εχει +2 πυρηνες που ισως οπως λεγαμε παραπανω να του χρησιμεψουν καπου στο μελλον...

η επιλογη δικη του... :-)

Δημοσ.

Καλα στα μισα δεν νικαει αλλα οκ...Αρκει να δεις το link που παραθεσα που εχει 20 τεστ αν οχι παραπανω και ζητημα να νικαει στα 5.

Απο εκει και περα παιζει ρολο και που νικαει...

Περα απο αυτο το πιο Futureproof μετραει αν ο φιλος σκεφτεται να αναβαθμισει παλι σε 2 χρονια γιατι αν μιλαμε για 3+ τοτε δεν υπαρχει futureproof.

Δημοσ.

Όχι Ραφαήλ δε θέλω τα περιφερειακά. Αν σου έλεγα πως διαθέτουμε άλλα 200Ε σε τι θα τα ξόδευες?

Τους 2 πυρήνες παραπάνω θα τους χρησιμοποιήσω/χρειαστώ?

Συγγνώμη αν κουράζω απλά είναι αρκετά χρήματα και θέλω να τα διαθέσω όσο το δυνατόν καλύτερα..

Δημοσ.

μια φορα να δω οτι εχει απαντησει ο Nik.k και να μην ειναι AMD vs Intel...

Αν και τωρα αν ειναι να δωσει 1800 ευρω ας παει σε i7(Νik.k γιατι 2000mhz μνημες σε καποιον που δεν clockarei?)

...αλλα μαλλον θα ταν καλυτερα να μην δωσει τοσα πολλα και να παει σε κατι που θα του καλυψει τις αναγκες...

case

psu

cpu

mobo

ram

gpu

hdd

ssd

Mαζι με τον ssd ειναι 1331 χωρις ειναι 200 ευρω κατω...

Σιγουρα μπορει να κοψει απο τροφοδοτικο και κουτι και μητρικη...

Με αυτο το συστημα θα ειναι παραπανω απο ευχαριστημενος κατα την γνωμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...