Προς το περιεχόμενο

Δικτυο σε win 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 4 pc σε δικτυο μεσω router και το ενα "βλεπει" το αλλο εκτος απο ενα που μπαινει μεν internet αλλα δεν βλεπει τα αλλα pc .Αν θυμαμαι καλα γραφει συνδεση μονο Internet.Ποια ρημαδα ρυθμιση χρειαζεται ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω 4 pc σε δικτυο μεσω router και το ενα "βλεπει" το αλλο εκτος απο ενα που μπαινει μεν internet αλλα δεν βλεπει τα αλλα pc .Αν θυμαμαι καλα γραφει συνδεση μονο Internet.Ποια ρημαδα ρυθμιση χρειαζεται ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος για τα παρακατω αν θα σου λυσουν το προβλημα

Α. Φροντισε ολα τα pc να ανηκουν στο ιδιο workgroup (ομαδα εργασιας): Ο Υπολογιστης μου (δεξι κλικ), ιδιοτητες, ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους, Ονομα Υπολογιστη, Αλλαγη και εκει οριζεις την ομαδα εργασιας σου πχ "MSHOME".

Επανεκινηση και τα 4 pc αφου τα τοποθετησεις στην ιδια ομαδα εργασιας.

Αν δεν υπαρξει αποτελεσμα μετα το rr με το παραπανω:

B. τσεκαρε αν ανηκουν ολα τα pc στο ιδιο subnet. Aν οχι τοποθετησε τα εσυ:

Τοπικη Συνδεση, Ιδιοτητες, επιλεγεις το TCP/IP v4, ιδιοτητες και βαζεις κοντινες static IP στο καθε pc, ωστε να παρουν ιδια subnet mask ολα. Πχ 192.168.1.2/192.168.1.3/192.168.1.4/192.168.1.5

Ολα αυτα εχουν κοινη subnet mask, αρα ανηκουν στο ιδιο subnet.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος για τα παρακατω αν θα σου λυσουν το προβλημα

Α. Φροντισε ολα τα pc να ανηκουν στο ιδιο workgroup (ομαδα εργασιας): Ο Υπολογιστης μου (δεξι κλικ), ιδιοτητες, ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους, Ονομα Υπολογιστη, Αλλαγη και εκει οριζεις την ομαδα εργασιας σου πχ "MSHOME".

Επανεκινηση και τα 4 pc αφου τα τοποθετησεις στην ιδια ομαδα εργασιας.

Αν δεν υπαρξει αποτελεσμα μετα το rr με το παραπανω:

B. τσεκαρε αν ανηκουν ολα τα pc στο ιδιο subnet. Aν οχι τοποθετησε τα εσυ:

Τοπικη Συνδεση, Ιδιοτητες, επιλεγεις το TCP/IP v4, ιδιοτητες και βαζεις κοντινες static IP στο καθε pc, ωστε να παρουν ιδια subnet mask ολα. Πχ 192.168.1.2/192.168.1.3/192.168.1.4/192.168.1.5

Ολα αυτα εχουν κοινη subnet mask, αρα ανηκουν στο ιδιο subnet.

Δημοσ.

Ολα σε ethernet...Tα δυο τελευταια μαλιστα παιρνουν προσβαση με switch που συνδεεται με το router.

Α....Και ενα macbook επισης της μεγαλης κορης στο δικτυο.Αυτο εχει πλακα....Αλλοτε βλεπομαστε και αλλοτε οχι χωρις καποια αλλαγη ρυθμισης.

Δημοσ.

Ολα σε ethernet...Tα δυο τελευταια μαλιστα παιρνουν προσβαση με switch που συνδεεται με το router.

Α....Και ενα macbook επισης της μεγαλης κορης στο δικτυο.Αυτο εχει πλακα....Αλλοτε βλεπομαστε και αλλοτε οχι χωρις καποια αλλαγη ρυθμισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...