Lector_Teo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να συνδέσω 1 σταθερό υπολογιστή και 2 laptops με την ίδια σύνδεση internet που έχω. Ο σταθερός και το ένα laptop είναι στο ίδιο δωμάτιο αλλά το άλλο laptop θα είναι σε άλλο διαμέρισμα στον ίδιο όροφο (ανάμεσα υπάρχουν 2 άλλα διαμερίσματα). Η απόσταση από τον σταθερό για το διαμέρισμα που θα είναι το 2 laptop είναι 20-30 μέτρα περίπου (με τα μέτρα αυτά καλύπτω και το μπαλκόνι του διαμερίσματος). Αυτό που θέλω είναι ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος ενσύρματα, το ένα laptop να μπορεί να πιάνει σε όλο το σπίτι (σχεδών) το οποίο είναι 100 τετραγωνικά και το δεύτερο laptop (που θα είναι στο άλλο διαμέρισμα) να συνδέεται και αυτό ασύρματα. Εδώ και ένα σχέδιο για να καταλάβετε ... Δεξιά από εκεί που λέω να μπει το modem/router έχει τζαμαρία και στην μαύρη τελεία στο δεύτερο laptop είναι το παράθυρο του μπάνιου . Σκέφτηκα να μπει ένα AP σε εκείνο το σημείο δίπλα από το παράθυρο (από μέσα δλδ). Η απόσταση από την τζαμαρία μέχρι το παράθυρο του μπάνιου είναι 10 μέτρα στο περίπου (+- 2 μέτρα). Το βλέπετε εφικτό; Sorry αν σας κούρασα Φιλικά Θοδωρής
Lector_Teo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να συνδέσω 1 σταθερό υπολογιστή και 2 laptops με την ίδια σύνδεση internet που έχω. Ο σταθερός και το ένα laptop είναι στο ίδιο δωμάτιο αλλά το άλλο laptop θα είναι σε άλλο διαμέρισμα στον ίδιο όροφο (ανάμεσα υπάρχουν 2 άλλα διαμερίσματα). Η απόσταση από τον σταθερό για το διαμέρισμα που θα είναι το 2 laptop είναι 20-30 μέτρα περίπου (με τα μέτρα αυτά καλύπτω και το μπαλκόνι του διαμερίσματος). Αυτό που θέλω είναι ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος ενσύρματα, το ένα laptop να μπορεί να πιάνει σε όλο το σπίτι (σχεδών) το οποίο είναι 100 τετραγωνικά και το δεύτερο laptop (που θα είναι στο άλλο διαμέρισμα) να συνδέεται και αυτό ασύρματα. Εδώ και ένα σχέδιο για να καταλάβετε ... Δεξιά από εκεί που λέω να μπει το modem/router έχει τζαμαρία και στην μαύρη τελεία στο δεύτερο laptop είναι το παράθυρο του μπάνιου . Σκέφτηκα να μπει ένα AP σε εκείνο το σημείο δίπλα από το παράθυρο (από μέσα δλδ). Η απόσταση από την τζαμαρία μέχρι το παράθυρο του μπάνιου είναι 10 μέτρα στο περίπου (+- 2 μέτρα). Το βλέπετε εφικτό; Sorry αν σας κούρασα Φιλικά Θοδωρής
kinitos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ναι ειναι δυνατο να γινει αλλα παρε καλο ρουτερ.
Lector_Teo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ναι ειναι δυνατο να γινει αλλα παρε καλο ρουτερ. Ξέρουμε κανα καλό μόντεμ/ρούτερ???
Lector_Teo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ναι ειναι δυνατο να γινει αλλα παρε καλο ρουτερ. Ξέρουμε κανα καλό μόντεμ/ρούτερ???
electronica Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 θα κανεις αυτο εφόσον εχεις ηδη ασύρματο router πρεπει να αγορασεις αυτο http://www.aerial.net/shop/product_info.php?cPath=21&products_id=806 η κατι αντιστοιχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.